IRC-Galleria

SYNTTÄRIIT!Tiistai 26.09.2006 15:25

Eilen tosiaan koitti tämä suuri päivä. Olin hyvin pettyny siihen fiilikseen mikä mul oli koko päivän. Tai siis, ei tuntunu yhtään erilaiselta! Tehtiin koulussa sanzzzu 18w-synttärikakkuja koko koululle :D Ne oli älyhyvei! :D

Olin sitte töissä eilen, pääsin 22 jonka jälkeen suuntasin eleveniin tapiolaan :D Tyhmä veto, koska hengailin siellä ennen ku täytin. Noh, suurinpiirtein ainut paikka joka tapiolassa oli auki saatana! Siel oli niin kuvottava semmonen äijä joka kävi Tanjaan (Siniin ;D) käsiks. Noh, meni hermot ja sanoin hyvin nätisti (o:)) että painu vittuun. Loppujen lopuks lähti samaan aikaan meiän kanssa että joopa joo.. Salla yritti saada sen äijän omaisuutta mutta ei sillä mitää ollu. Paitsi jotain kuvottavia lidl safkoja. No joo..

Lähettiin sitte FORTUNAAN :D. OLI MUUTEN MAHOTTOMAN HYVÄNNÄKÖNEN TAKSIKUSKI! AI SAATANA! Joo, Fortunas juotiin vaan yhet ku otettiin taksi ja lähettiin Feveriin. Siel oli ihan kiva meno päällä, tutustuin yhteen n**k*r* naiseenki :D Siel sit sheikkailtiin ja lähettiin pilkun jälkeen himaan. 130 euroo köyhempänä.

Joskus viiden pintaan tänä aamuna olin sitte kotona. Mun olis pitäny herätä vähän vaille kuus ku seittemält alko koulu mut paskan marjat. Silmäni aukesivat ekan kerran vähän vaille kakstoista.

Lauantaina sit pamahtaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.