IRC-Galleria

* bassot ja kitarat *Torstai 31.01.2008 02:08

Tiistai oli päivä äänittää "Olen tuottanut surua" -basso. Siihen piti hiukan muokata kuviota, jotta kuulostaisi mielekkäämmältä niinkin suorassa yhteydessä.

Samoin erääseen nopeatempoiseen laulelmaan vielä lisättiin uusia kuvioita ja lopulta taidettiin äänittää kokonaan uusiksi sekin.

Henkka soitti itsetäydellisesti.

* * *

Keskiviikkoilta oli pyhitetty Paulin viimeisille täytöille levyä ajatellen. Edellisen kerran taidettiinkin tehdä jotain yli vuotta aiemmin... Huh.

Ensin Vesitorniin kitarasoolot ja introihin Karjalaista. Aikamoista suhinaa ja kaikua koko raita. Hyvä.

Sitten siihen nopeaan biisiin jolla silläkin on nimi. Sinne tarvittiin huumoripätkä. Se kestää kaksi sekuntia. Kuulostaa Mark Knopflerin soittamalta blueslikiltä. Tai George Bensonilta. Tai Heikki Silvennoiselta. Mutta se kestää KAKSI SEKUNTIA.

Lopuksi eniten töitä vaativa "Suru". Sieltä uupui vielä käytännössä kaikki sähköinen. Pauli viritteli muutaman kitaran ja alkoi ensin soittelemaan kappaleessa jo olevaa teemaa. Siitä muutama variantti. Toiseen a-osaan vielä urkupiste-osaston viritelmä. Sekin toimi.

Sitten päässäni pyörinyt kvintti-slide. Se oktaavituplauksena. Ah. Ja vielä sointua täyttämään terssisävel sinne ylös Telecasterinkuvatuksella ja homma aeevan hyvä on.

Paisutukset ja kitarasoolot säröllä - kerrankin. Ja kertsiin isoa sointua alle. Hyvä tästä tulee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.