IRC-Galleria

* Den Kungliga Klubben *Lauantai 01.03.2008 23:53

Heikin 25-vuotispäivillä esiintyi myös Soma. Soundcheckkiä touhuttiin Kunkussa kahtenakin eri päivänä, ja roudaukset ja tutkimukset kestivät neljän päivän ajan. Antaa olla viimeinen kerta, että tehdään näin pitkän kaavan mukaan. :>

Ensin soittaneet neidit Pintandwefallin nostivat riman korkealle omalla äänekkäällä rocksirkuksellaan. Oli varmastikin paras Pawf -keikka, jonka olen koskaan todistanut. Olen nähnyt aika monta.

Soitinyhtye Soma soitti seuraavanlaisen lyhyehkön setin: Vaiheita / Radio Suomi soi / Vaeltajasydän / Hollywood / Olenko koskaan kertonut? / Rakkaus on jättänyt Maan / Kosketus / Ei ole kysymyksiä.

Heikki sai soittaa tällä keikalla suuremman palan, koska Olavi ei ehtinyt edes tsekkailemaan, hyvä kun keikalle ehti. Hahaa. Soitti siis kahdessa biisissä kannuja, muissa tambua ja lauloi stemmoja.

Keikka oli oikeastaan hyvinkin onnistunut, soundimaailma tokikin koliseva ja raskaahko - tilasta johtuen. Olin kohtuuvarma, että ihmiset vaeltaisivat toiseen tilaan keikkamme ajaksi, mutta toisin kävikin. Aika hyvin jaksoivat kahdeksan laulelmaa kuunnella. Soitimme tosin melko hyvin myöskin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.