IRC-Galleria

* Pori 8.5. *Perjantai 16.05.2008 16:30

7.5.

Ensin illan kestänyt treenijakso Tampereen Studio Rotissa, joka antoi varmuuden siitä, että uskallamme lähteä esiintymään Porin Bar Kinoon seuraavaksi illaksi. Soundeja hiottiin vielä hiukan. Ja pheriaattees pitää myös tsekata lätkää.

8.5.

Ja vielä to-päivänä kerran soitetaan setti läpi, että varmasti menisi ulkomuistista. Hiukan sellaista viimehetken turhaa sähläystä sellainen kyllä.

Bassotaiteilijamme Jussi käy opettamassa tunnit Palmgrenilla ja loppupändi juo kaljaa ja harmaata torinlaidalla. Porin torin laidalla! Se on legendaarista.

Auto heitetään Kinon pääoven eteen. Siinä on tyyliä.

Ruuat ja soundcheck ehditään hädin tuskin kiskaista, kun ovet aukenee. Soittoaika on melko aikainen, onhan torstai-ilta. Porukkaa on silti mukavasti. Ehkä kuutisenkymmentä soittomme loppuessa. Suosio sen sijaan on suuri. Emme todella olleet varautuneet encoreen, niinpä Kaanaa oli soitettu jo setissä. (Se oli outoa soittaa Porissa... ilmeistäkin päätellen.) Jäljellä oli treenatuista biiseistä vain 'Päiväni jumalana', tuo absoluuttinen encore-killeri.

Soitto meni mainiosti, välispiikeissä oli oikeanlainen tunnelma. Heikki ilmoitti ekassa spiikissä, että "jatkot on tuossa Volkswagenissa oven edessä".

Kinossa oli vastaavanlainen tunne kuin ekaa kertaa Kotkassa soittaessa. Kuin olisi voittanut kaupungin puolelleen hetkessä. Haa.

Eka keikka Juhalle ja Jussille (tässä soittimessa) ja kuulosti täysin virheettömältä. Meininki tulee toki vasta varmuuden kautta. Tässä oli kyllä tosihyvä meininki jo.

/ Rakkaus on jättänyt Maan /
/ Hollywood /
/ Radio Suomi soi /
/ Kaanaan vesitornilla /
/ Vaeltajasydän /
/ Kummitusjuttuja /
/ Kultainen palomino /
/ Olen tuottanut surua /
/ Vaiheita /
/ Kosketus /
/ Ei ole kysymyksiä /

/ Päiväni jumalana /

Settilista on wc-paperilla. Se on skidisti outoa. Hahaa. Ei ollut autossa muuta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.