IRC-Galleria

* 10.5. Viitasaari, Pihkuri *Tiistai 10.06.2008 20:02

Kummallinen paikka. Järven rannalle rakennettu tunnelmallinen lomakeskus ei alkuun näyttänyt potentiaaliselta rockmusiikin esittämiselle, mutta niin se siitä muuntui. Suoraan saunan lauteilta esittämään todella omituinen soolo/duosetti. Olisi ehkä voinut vähän suunnitella asioita, mutta kun piti pelata jalkapalloakin rannalla.

Vedin ensin 'Kummitusjutut' yksin. Sen jälkeen 'Vaeltajasydämen', jossa rakas ystävämme Linda oli lupautunut säestämään marakasseilla. Homma meni ensiluokkaisesti. Uusis iskeytyy stagelle kesken 'Vaeltajan' c-osan, kysyen paisutuksessa suoraan, 'mitä on jo soitettu?'. Täydellinen sisääntulo! Hahaa. Olavi tulee mukaan paisutukseen ja pysyy lavalla kiltisti loppuun asti.

Lisäksi soitimme ainakin kappaleet 'Olen tuottanut surua', 'Ei ole kysymyksiä' (Olavi koskettimissa), sekä 'Kultainen palomino', 'Kosketus' ja 'Rakkaus on jättänyt Maan' (Olavi rummuissa/perkussioissa). Settilistaahan ei virallisesti ollut. Toki oli Ainon (Jenni-Pauliinan) ja Annan tekemä, mutta se oli mahdottomuus.

Miksaajamme Jannen ilme oli järkyttynyt, ja hän kertoikin tahtoneensa kovasti tulla vetämään bassoa, kun soundi oli kuulemma hiukan ohut. Tästäkin huolimatta Viitasaarella meni kumman paljon Soma-tavaraa kaupaksi. Keikka oli siis riittävän hyvä! Hahaa.

Ja Virtas-Topin kuuluisa 'Pikkutalli' on nyt hyväksi koettu. Hahaa! Mahtavaa. (Ja kuten Riikka sanoikin, piirileikit ulkopuolella olivat todella omituiset... talon emäntäkään ei niitä kannattanut.)

(...en ole kuin kuukauden myöhässä...)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.