IRC-Galleria

* 24.5. Henry's Pub – Kuopio *Maanantai 23.06.2008 16:01

Mukavaa, että välillä rokkimesta. Kuopion torilla samaan aikaan aloittaessamme lopettaa Indica. Televisio tarjoaa Eurovision laulukilpailujen finaalin. Kilpailevat tapahtumat vähentävät toki yleisöä, mutta Soma-yhtyettä katselee silti runsas 50 katselijaa.

Olin jo monesti pyytänyt, että aloittaisimme akustisella osuudella, ja täällä se tahto meni vihdoin lävitse Heikille.

/ Vaeltajasydän / Kultainen palomino / Olen tuottanut surua / Radio Suomi soi / Hollywood / Rakkaus on jättänyt Maan / Kosketus / Vaiheita / Ei ole kysymyksiä / Viimeinen surmanajaja /

Olavi istuskeli lavalla rumpujen vieressä, ja kilisteli tambua 'Vaeltajaan' ja 'Palominoon'. Jiri oli jossain suihkussa, joten Olavi tuli vetämään 'Surun' kiipparit. Keikan lopuksi Jirikin saapui suihkusta, ja ilmaisi 'Surmanajajaan' hyvät viulumatot. 'Vesitornin' olisi voinut soittaa. Muttei.

Juhan piti päästä aamujunalla Tampereelle, ja hänen ei ollut viisasta lähteä hotellille (6 km) keikan jälkeen. Keikan aikana sain hyvin upotettua välispiikkiin Juhan tarpeen majoitukselle keskusta-alueella. Hahaa. Paikka löytyi jostain sohvalta.

Itse eksyin nukkumaan Cumuluksen lattialle. Sentään huoneen sisäpuolelle. Hah. Kaikkeen on syynsä. Aamulla tuli hiukan kiire ehtiä sinne, missä muut olivat.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.