IRC-Galleria

* 30.5. tornio / umpitunneli *Maanantai 14.07.2008 23:57

Näin pohjoiseen Soma-yhtyettä ei aja mikään muu kuin OU-yhtye. Torstaisen Tavastian Risto-keikan jälkeen suunta käy yöreissuna kohti Torniota. Huh. Paitsi Heikillä joka lentää toki Maikkarin laskuun. Haa!

Keikkamesta on paikallinen yökerho/tanssiravintola/rokkimesta/ravintola/tilaussauna. Aivan joen rannassa sijaitseva sisälle ja ulos levittäytynyt viihdekeskus pelotti hiukan, olihan näistä pohjoisen seuduista puhuttu monta vuotta edeltä.

Jalkapallo-ottelu indieyhtyeen (Vesa, Juha, Jussi) ja mainstream-paskojen (Olavi, Jiri, Olli/Jaakko/Saara) välillä päättyi Krogeruksen haavoittumiseen sekä lähestulkoon tasapeliin.

Keikka-aika oli about puoliltaöin. Ulkona oli niin pirun valoisaa (tyhmä etelästä), että muovikaton läpi tuntui, kun olisi ollut iltapäivä. Kaikkea sitä. Soitimme aika hyvin, yleisö oli levittäytynyt monaalle, mutta varmasti vajaa 100 seuralaista saimme.

Huutelulta emme toki voineet välttyä. Heikki sai jotain osakseen, samoin siniset kenkäni. Ne kuulemma olivat samanlaiset kuin erällä yleisön miehellä oli ollut kaksi vuotta sitten. Ilmoitin nuorukaiselle, että "meille Helsinkiin muoti tulee tätä kautta". Keikan jälkeen asiaa selviteltiin vielä uudemman kerran, ja selvisikin, että herran kengät olivat täysin erimerkkiset ja erinäköiset. Että sellaista.

Heikki ilahdutti myös yleisöä kertomalla sisäsiittoisista kaupungeista, joissa serkut lisääntyvät keskenään... rinnastaen Torniotakin samaan ryhmään. Aikamoista. Röningin, Riston ja OU-pändiläisten ilmeet olivat näkemisen arvoisia.

Backstage oli kenties yksi parhaista ikinä, saunat, sohvat ja näköala joelle. Jatkot omien joukkojen kanssa jokirannassa ilman akustista kitaraa myöskin laatua. Paikallinen Pullo-Erkki (tms.) kunnioitti meitä myös läsnäolollaan. Hän oli paikallisjulkkis, selvisi meille aamulla. Maailman isoin kebap-annos on myös nähty. Siitä olisi syönyt keskikokoinen eritrealaiskylä.

Rovaniemi--->

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.