IRC-Galleria

* Semifinal *Lauantai 01.07.2006 22:00

Oli aika väsynyttä soittelua kun jotenkin ei ollut ihan keikkailuolo. Tai en mä tiedä. Soundit olivat kuitenkin ensiluokkaiset - stadionrokkikaiut ja kaikki sellaiset. Jee! o/

Paulilla meni joku ihmeen muuntaja rikki, ja sitten olikin soitettava "yksin" Et saisi tietää, johon Olavi kuitenkin änkesi soittelemaan mukaan, ja sitten oli Henkankin soitettava eikä se osannut sitä ollenkaan. Hölmöä. Olisi ehkä aihetta treenailla taas jos ja jos.

Mutta Semifinalissa on kivaa se, että siellä voi olla vähän tollalailla niin kuin olohuoneessa, että kysellä vähän, että "mitäs sitten soiteltaisiin?". Haha. Ei ollut biisilistaa siis.

* Viimeinen surmanajaja - Vain vähän puhutaan - Et saisi tietää - Poika neulapuistossa - Vaiheita - Hetket ennen minua - Seitsemäs tunti - Auringonjäljet - Ei ole kysymyksiä - Sotahullu - Rikollisen omakuva - Olenko koskaan kertonut? - Niin kuin minä *

Aika hyvin noi kai meni lopulta, vaikka sellaista soutua olikin seassa. 13 biisiä huh. Ei tuntunut niin pitkältä ajalta. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.