IRC-Galleria

* 31.5. Rovaniemi / Tivoli *Keskiviikko 30.07.2008 02:50

Jalkapallo-ottelut saivat jatkoa, tänään hiukan väsyneemmällä meiningillä. Vesa ei jaksa.

Saunahämmennys, taukotilaksi kelpasi hissiaula. Olavi toki oli kovalla tohinalla menossa häätämään suuremmasta saunatilasta ihmisiä pois. Siellä oli kuulemma "jotkut firmabileet", joissa olisi korkeintaan neljä vanhaa miestä. Totuus oli joku juniorijalkapallojoukkueen kesäkauden avajaiset. 25 hyväkuntoista jalkapalloilijaa vs. darrapäiväinen rocksirkus. Olis ollut rumaa katsottavaa.

Rovaniemen Tivolia oli edeltä kehuttu kovasti yhdeksi koko valtakunnan parhaista esiintymispaikoista (ainakin puitteiden puolesta), ja sitä se todella oli. Upea venue, paljon tilaa ja hyvä meininki järjestäjien puolesta.

Sen sijaan konsertointi oli täydellisyyttä hipova suoritus. Noh. Kuitenkin melko hyvä. Ylioppilasjengiä oli paikalla paljon, muttei läheskään odotetunlaisesti. Paikallinen Onnela vei voiton, vaikka Tivoli tarjosi tuoreille ylioppilaille ilmaisen sisäänpääsyn. Liekö Sedukin? Reilusti satapäinen joukkio sai kuitenkin mestoille hyvän tunnelman. Olavin keikalla yleisöä jälleen hiukan enemmän, suhdeluku tuttu.

(settilista jossain joskus)

Oksu joi kaikki Leijonat, järkkäri sanoi, että "ei täällä koskaan näin paljoa viinaa ole esiintyjille annettu". No ei ne esiintyjille mennytkään, monitorimiksaajalle vain. Hahaa. Olavin Visalla loput. Tyypillistä. Alkoholi ei loppunut kesken taaskaan.

* * *

Seuraavana päivänä matkan ollessa jatkumassa kohti Oulua, ei auto startannut. (Tällä kertaa ei siis kyseessä meidän automme vaan ihan itse artistin vuokraama linja-auto.) Tunnin säädön jälkeen paikalle tilataan Tivolin tekniikkamies joka virittää bussin liikkeelle hetkessä. Hämmentävää, kuinka helposti auton saa startattua ilman avainta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.