IRC-Galleria

* 4.10. West Coast Billiard, Kokkola *Tiistai 07.10.2008 14:53



Eilisen PA pois autosta tilaa viemästä. Kaikenlaista toimintaa hahah.

Etukäteen useasta suunnasta kehuttu rokkipaikka Kokkolan keskustassa osoittautui nimensä veroiseksi. Homma toimi ensiluokkaisesti. Vastaanotto oli hyvin sympaattinen, tarjoilu pelasi (niin ravintopuolella, hotellivirkailun puolesta kuin baarihenkilökunnankin osalta). Kenties artistiläheisintä toimintaa, johon itse olen virkavuosinani törmännyt.

Kolmospäivä alkoi näkya kasvoilla ja ruumiissa. Soundcheck oli aikamoinen kokemus kyllä, monitorit olivat hiukan sekavat. Bassovahvistin ei kelpaa kunnolla edes monitoriksi, koska aiemminkin ilmennyt vika takapaneelissa (tms.) uusiutuu. Höhlää.

/ Vaiheita
/ Kosketus
/ Radio Suomi soi
/ Kultainen palomino
/ Tehdas kauneimpanaan maa
/ Vaeltajasydän
/ Hollywood
/ Rakkaus on jättänyt Maan
/ Olenko koskaan kertonut?
/ Ei ole kysymyksiä
/ Viimeinen surmanajaja

/ Kaanaan vesitornilla

Alku hyvin, Vaiheet meni mallikkaasti. Kosketuksen aikana alkoi oma laulu etääntyä. (Heikki sanoisi asian niin, että tuntuu kuin olisi jonkun muun ruumiissa.) Ehkä ajatus taustalla on sama. Radio Suomi meni leppoisammin. Ei tosin aivan yhtä hyvin kuin Kalajoella, jossa se oli it. Tehdas miellyttää yhä enemmän.

Akustinen osuus ei tuntunut uppoavan kokkolalaisnuorisoon, niinpä tulkitsin ennen 'Kummitusjuttuja' ja 'Surua', että settiä pitää hiukan typistää. Harmillista tavallaan. Jatkossa pitää upotella akustisia tai hitaita tai vähemmän meneviä lauluja sekaisin. Olen tähän asti pyrkinyt välttämään sitä. 'Kummitus' ois varmasti mennyt läpi, mutta oli 'Hollywoodin' aika.

'Hollywood' on tällä hetkellä setin tärkeimpiä biisejä, sen on oltava merkittävässä kohdassa. Niin, että setti räjähtäisi sillä kohdalla. Nyt tekniikka alkoi osoittaa jotain pieniä uupumisen merkkejä kappaleen aikoihin. 'Hollywood'-'Rakkaus'-'OKK' -trion aikana siirtelin piuhoja ja letkuja ja ohitin efektiketjun osia ja vaihdoin kitaroita useampaan otteeseen. Lopullinen syy ongelmiin taisi olla kuitenkin huonosti kiinni olleessa piuhassa. Hahaha. Kuten miksaaja-omistaja Juhi sanoi, "piiritason suoritus".

Loppua kohti sentään sai jonkinlaisen soundin pysymään kitarassa, vaikka hankalaa oli.

Piiritason mies toi siihen tahtiin pieniä mustia juomia, että illan loppusuoritus oli maailmanluokkaa. Kamalaa toimintaa. Sociksen kautta Transhotel-jatkoille. Olimme ihmishirviöitä. (sensuroitua tekstiä, ja Heikin starttaamaa --- oletan --- pullonpyöritystä, josta HP karsi heti alkuun totuudet ulos. Harmi, etten ehtinyt siihen peliin mukaan.) Paljon mukavaa jengiä mukana, sattumia ja tapahtumia.

Haha. Kokkola. Hieno kaupunki. Aamupuhalluskin näytti nollaa, poliisi halusi retkut pois kaupungistaan.

Lähtö myrskyä kohti klo 16. Kiitti aamuherätyksestä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.