IRC-Galleria

* 10.10. Bar Kuka, Turku *Maanantai 13.10.2008 18:26

Perusmenoa, Stadin päässä taas säätöä tavaroita kerätessä. Samoin puolisen tuntia matkaa hidastanut auto-onnettomuus kakkostiellä. Jeah.

Turun suosikkikuppila Kuka oli painottanut, että soiton tulee olla hiljaista. Rumpukapuloita ei tullut käyttää ja muutenkin menon oli oltava akustispainotteista. Niinpä soundcheck ei myöskään ollut ihan niin justiinsa. Kun homma venyi, niin yleisöä oli jo paikalla tsekatessamme.

Monitoreita ei ollut, niinpä jouduimme Heikin kanssa kuuntelemaan laulumme samoista kaiuttimista kuin yleisökin. Sijaintimme niiden suhteen ei vain ollut yhtä hyvä kuin muilla todistajilla oli.

Ongelmana oli vain se, että ihmisten puhe alkoi kuulua omaa soittoamme kovemmalla lavan edestä. Oli pakko siirtyä kapuloihin ja nostaa hiukan muidenkin soittimien tasoja.

// Vaeltajasydän //
... muutama muu epämääräisessä järjestyksessä...
// Ei ole kysymyksiä //
// Viimeinen surmanajaja //

//Kaanaan vesitornilla //

Jossain vaiheessa alkoi taas vire pelottavalta kuulostamaan. En ymmärtänyt, että homma taisi olla Juhan kitarassa. Virepelkotilojen vuoksi vaihdettu Vaiheita akustisella kitaralla oli järkytys. No, tulipahan sekin koettua. Samoin olin hyvin pettynyt kokeiluuni soittaa ilman säröjä. Kuiva Höfnerin F-aukkoinen (vaikkakin kahden putkivermeen lävitse) ei jotenkin irronnut soundiltaan. Ensi kerralla ainakin kompressoria tai jotain buusteria mukaan, okei.

'Ei ole kysymyksiä' esitettiin (joskus treeneissä naureskeltuna) kantriversiona. Juhan introjen ideat ovat ensiluokkaisia. Samoin soolo. Haa. Sen sijaan kertsissä lead-melodia ei toimi tässä sovituksessa originaalin lailla. A-osien alas viedyt laulut tuovat mieleen Kari Tapion. Uuh. Ensiesitys. Soundcheckissä oli ensimmäinen melkein läpimeno. Aikamoinen kokeilu. Raiskasimme oman kappaleemme. Juhlavaa.

Encorea ei päässyt odottelemaan mihinkään, niinpä Heikki meni kyykkyyn lavan eteen ja muut jäimme palloilemaan lavalle. Haha. Säälittävää! Vesitorni erinomainen ylimääräinen tähän kapakkiin.

Paljon hyviä ihmisiä katsomossa. Samaan aikaan oli Egotrippi (in English) Dynamossa, City-lehden 'Vuoden paras' -pileet Onnelassa, sekä Hellacopters Caribiassa. Siltikin Kuka oli aivan täynnä. Jopa niin, että ovimies mainitsi JONOA muodostuneen. Haha. Valehteli lämpimikseen.

(Ruokaa emme saaneet. Olin siitä hyvin pahoillani. Tietenkin.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.