IRC-Galleria

* asioita *Tiistai 14.11.2006 01:19

Tänään naputteli H. bassolinjoja jälleen. Teimme vaihtoehtoiset kertosäkeet "Hollywood" -kappaleeseen. Nyt se groovaa lopussa vieläkin paremmin. Sen jälkeen veti Henkka kokonaan uusiksi linjan Clash-henkisessä biisissä. Siihen mulla oli selkeä visio kertosäkeen osalta, joten sitä kokeiltiin. Pienten mukailuiden jälkeen asia oli selvä. Henkka jää kaipaamaan omaa juttuaan, mutta se oli liian sekava kaikkineen. A-osissa mentiin vanhan kaavan mukaan parilla vivahteella vain. Kappale toimii erinomaisesti.

Lopuksi vielä "En tahdo elää toisten elämää" -basso. Se oli ennestään selkeää, ei muutoksia, ainoastaan paremmalla soundilla homma kovalevylle. Editointia pikkaisen ja sekin laulu on melko valmis laulettavaksi.

Jussi tuli vielä visioimaan jousiarreja. Teimme c-osan jousivallin "Happy together" -pastissiini. Muut osat olivatkin jo viime kerralta olemassa. Lisäksi oli tarkoitus tehdä vihdoin kauaksi aikaa roikkumaan jäänyt diskojousiarri. Se taitaa jäädä edelleenkin roikkumaan. Ei jaksa enää keskittyä mihinkään, kun kellokin on jo näin paljon. Yksi nousu saatiin aikaiseksi, joka tosin on tärkeä osa iskelmämusiikin historiaa. Hahihi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.