IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

!TIPTIP!Perjantai 12.05.2006 05:56


kääk. -tää tunne vol 'ihan liian mones' aú.

[ oon viettäny viikon kesälomaa. -viikon sairasloma.
ilmat ainakin on suosineet ja siihen se sitten jääkin ] !kiitosjanäkemiin!

Huomenna se alkaa. Itseasiassa se on alkanut muutama tunti sitten. SELVÄ viikonloppu.
Näitä ei oo viimeaikoina näkynyt ..itseasiassa ei varmaan ainuttakaan tänä vuonna. Tosin tää lakko alko jo viime Lauantaista. Oon siis ollut ilman alkoholia 6 KOKOnaista päivää. Ei sinäänsä ees oo tehny tiukkaa. Ei oo ollu fiilistä, ei rahaa , ei mitään. JEIJ! että mä osaan yllättää<3.
Tällä lakolla on kaksi syytä. A.Naama & B.Muutos. Meinaan hypätä ton aiheen A.yli. Tätä on puitu jo ehkä ihan hieman liikaa. Mut kiva et jakso kiinnostaa.<3
B.kohta >koska nyt on aika alkaa tekeen jtn tälle pilevipatusaikakaudelle. Parhaimmillaan ollaan oltu veivaamassa VIIDESTI VIIKOSSA. Eli olin 7päivän aikana 2päivää selvinpäin. Ihan kamalaa. Se ei kyllä missään kohtaan maistunut puulta ja ei ees pahemmin krapulasta kärsitty. Paitsi silloin yks keskiviikko. APUA. Että mä meinasin olla !koomassa!

Nyt selvitän ajatuksia ..tosin mä oon jo aika selvillä vesillä niiden kanssa. Nyt vaan pitää saada muiden ajatukset vielä selviks ja sit .. PAM! Oikeesti meinaan olla uusi ihminen.
Kuulen nykyisin ihan vaan kamalia juttuja itsestäni. Niin läheisten kun ei läheisten ihmisten suusta. Toisinaan jaksaa naurattaa, toisinaan suututtaa. Ehkä mun on turha kiistää sitä ettenkö olisi 2vuoden aikana kokenut jotain aivan valtaisaa muutosta. Niin ulkoisesti, kuin sisäisestikkin. Ehkä liian äkillinen muutos (siis ihan vaan kaiken suhteen) teki musta tämmöisen. Ois kiva ollu muuttua sillen tipi..tipi..tipi..tipi etanan vauhtia, että ois ittekki pysyny mukana siinä kaikessa mitä tapahtuu mulle ja mun ympärillä ja että ois voinu sisäistää niitä juttuja. Mutta EI. -Kaikki tapahtui TIPITIPITIP noin. Siinä tohinassa en pysyny mukana enää itsekkään, eikä siinä kohtaan elämää siinä pysyny mukana kukaan muukaan. Siinä se ensimmäinen virhe. Ehkä ei kuitenkaan ratkaiseva. Kuka tietää ?

Nyt virheet toistettu ..liian monesti. Olisikohan aika oppia.. Olisi.

toukokuu.hassu kuu.samalla ihan vitun paska kuu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.