IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

[Ei aihetta]Keskiviikko 31.05.2006 22:37


"Alkaa joku paras kesä.." niinku edellisessä kirjoituksessa tokaisin.

No ei ollu alkamassa paras kesä. Vittu.

<3.hv.Keskiviikko 31.05.2006 16:37


Haluan lähtee. Haluispa joku muukin. <3

Mä esim. tylsistyn nyt. Huomenna alkais Kesäkuu.
Eli tänään vois vielä koomata, huomenna ei enää.

Meinaan alkaa joku paras Kesä. Niin oli tarkotus.

Vi*ut tänään mtn koomailla. Ylös-Ulos!

Odottaisinkin muka jtn. Mutta en kerro mitä tai ketä.
Koska sit tää menis jo liian helpoks.

<3.hv.

suajapaljon|Tiistai 30.05.2006 15:57


Eikä.Ei vieläkään postisetä /täti tuonut minulle uutta visakorttia. Lupaan etten koskaan enää hävitä minulle tärkeitä juttuja. Ainakaan kännissä, koska sen piikkiin on niin helppo aina laittaa.
Tänään saan kylmiä väreitä eräästä henkilöstä, toden teolla. Hän todennäköisesti tietää tämän ja nauttii tilanteesta. Mäki ehkä nauttisin hänen asemassaan, mutta lupaan että tää tilanne loppuu aikanaan. Sitä ennen, älä nauti tilanteesta liikaa.. sillä kaikki voikin kääntyä aivan yllättävän pian päälaelleen. Huoh!

Mun pitäis vihata tätä. - Mutta mä säälin tätä.

Mun pitäis heittää kolikko sille. - Mutta mä syljenkin naamalle.

Nyt mä etsin jostain mun pankkikortin (tai jonku vitun läpyskän) millä saan pankista sisältä rahaa. Sit illaks töihin. Tääkin päivä menny taas ihan hullun nopee vaan.
1/31 päivästä siis melkein loppu. Sen jälkeen mä oon vapaa ostamaan kuulapyssyn ja koittamaan lähteekö semmosen kanssa henki joltain jos oikeen tosissani yritän!

<3.tänään taas rakastan olla minä. koska tiedän monen monta ihmisitä joita ylempänä olen.
tai ainakin näin haluan itselleni uskotella.

Tänään ehkä Baarikärpäseen, jos duunin jälkeen jaksaa. Tosin en taida jaksaa.

oo<3.Tiistai 30.05.2006 03:22


tämän vuoden euroviisut olivat ihanat. soittolistalle tarttei monen monta menevää veisua.
lisäksi löysin monen arstistin muitakin piisejä, jotain uskomattomii. tarkemmin ajateltuna suomen voitto oli ihan lottovoitto. ottaen huomioon että nää kisat oli yllättävän laadukkaat. vaikka joukkoon mahtui monen monta floppaustakin.

-daz sampson / teenage life (UK) ,tää kertsi tarttuu.

(tosin sen äijän hoilotukset ei ehkä ihan joka kerta iske)

-dima bilan / never let you go (Russian) ,jää soimaan päähän.

(ennen ensimmäistä kertosäettä en tiennyt mitä kieltä tää herra laulaa. monen kuuntelu kerran jälkeen en vieläkään osaa kysymykseen vastata. :D on jännä miten venäjä lähettää viisuihin kerta toisensa jälkeen edustajia joiden kielitaito ei yksinkertaisesti ehkä ihan riitä. mm.tatuhan joutui aikoinaan laulamaan viisunsa venäjäksi, vaikka tarkoitus oli aluksi enkuksi uikuttaa. mutta kun kohu on valtaisa niin ei siinä ääntämisellä enää mitään väliä ole. silti ihan hulluna tähän<3.)

ja sit ihan ehdoton suosikki

-SILVIA NIGHT / congratulations (Ìsland)

(tää soi niin enkuks kuin islanniksikin mun listalla. islanti on muuten höpö kieli<3. tosin aivan mahdoton oppia. (nimimerkillä.islannissa oleskellut) neito veti show;n aika 6-0 ,tosin herjaava piisi ja kommentit muita kohtaan ei oikeen saanu europpaa syttymään \: harmin paikka. ois ollut ihana nähdä millainen lauantain show olisi ollut)

ihan semisti parhait.<3 unohtamatta löööördii. tosin sitä viisua tuli kuunneltua jo aika hippasen liikaa ennen viisuja. aluks en dikkaillu siitä lainkaan, mut pikku hiljaa siitäkin oppi tykkään. mutmut tottakai suomalaisena mä nyt vannon RAKASTAVANI sitä.

näiden voimilla tää yö<3.

keventävää.Maanantai 29.05.2006 03:31

1 viimeisin viesti puhelimeesi saapuneista
-joo kuulin.kelasin et nähtäis pikaisesti mut sulla on nähtävästi kiireitä tjsp.

2 vanhinta saapunutta viestiä puhelimessasi
-Iha oikeesti hanki neiti elämä. ei tollast maalaistolloo joka osaa soittaa myös pianoo ni kukaa jaksa kuunnella..
-Oikeesti hyvä että tuli puhuttuu.Mä vaan toivon että teet sen *PIIP* onnelliseks. Välitän siitä kuitenkin sen verran.. :)

3 sinulle viimeksi soittanutta
-Kimmo
-Sartsa
-Ville

4 joille et ole vastannut
-Tiia
-Nannu
-Ville
-Ira

5 asiaa perheestäsi
-BUMBA
-MAUMA
-Äiti<3.
-"Ei ihan normaalia!"
-Väärät valinnat mamilla :D

6 asiaa ystävistäsi
-ihanihania.
-hauskoja.
-pitkä pinnaisia.
-tärkeitä.
-hulvattomia.
-valioyksilöitä<3.

7 asiaa itsestäsi,jotka alkavat omalla etunimesi alkukirjaimella
-nerokas.
-nokkela.
-näpäkkä.
-neitsyt.
-nuori.
-nipottaja.
-nopea.

8 asiaa mitä odotat tällä hetkellä
-et näkisin yhden kivan<3.
-et kesäloma ois upeint<3.
-et tekisin kaikkee hulvatonta<3.
-et pääsisin lähteen ulkomaille<3.
-et kaikki mun ympärillä olevat vois hyvin<3.
-et saisin olla ylpee teoistani<3.
-et saisin kaikkee kivaa<3.
-et oppisin säästämään rahaa<3.

Mitä sinulla on 9?
-pehmo nasua (ainaski).

10 läheisintä ystävääsi?
-matkallisesti vaiko? :'D ,öö.en tapaa järjestellä ihmisiä top10 tai edes top3 (:


"Mulla oli lapsena mielikuvitus ystävä. Sen nimi oli Vilma.Mä keksin toisenkin mielikuvitus ystävän jonka nimi taas oli Hilma. Mut sit Vilma ja Hilma alko leikkiin keskenään ja mä jäin ulkopuoliseksi. Se nakersi." -Niko10wee.<3

tuletpas!Maanantai 29.05.2006 01:34


"Mikset sä oo täällä?" -hmm. "Ok,no mä tulen ihan just pian.." -hmm.

Kiitos selvästä viikonlopusta. Eilen sit lähdettiin "läksijäisiin" ja semmottes. Oli helvetin kiva ilta. Pelattiin jotain tosi kivaa pleikkari tietovisaa, minkä mä melkein voitin. :D Haluun hieman tommosen kotiinkin<3. Olin kotona joskus ..todella MYÖHÄÄN! Ottaen huomioon et piti herää hieman yli 09. JA duuniin. Meinasin oikeesti pyörtyy yhdessä vaiheessa, mut onneks 5 tuntia meni..silleen ihan nopsaan! Ja tupla palkalla istuu vaikka pää kainalossa duunissa jos sikseen tulee. Onnistunut ilta, siinä mielessä ettei mennyt oikeestaan ku jtn vajaa 20 euroo baariin.
Ihme. Mieletöntä.

Otin kolmen tunnin (melkein) päikkärit tossa hieman ennen seiskaa. Et voi olla ettei uni ihan just oo tulossa. Kävinkin vuokraas leffan ja mässyy (noit karkkeja mä en vuokrannu), mutniin.
Eli tämmönen perusmättöilta tulossa. <3 Huomenna vapaapäivä joten aamulla starttaan solariumin kautta ostoksille. UIH. Sit illemmaks voisin keksii .. esim. seksii ?.
Tai sit vaan jtn. Mut sitä yhtä.

Leffa.

22:22Lauantai 27.05.2006 01:24


töistä kotiin mäkkärin kautta. NAMSK. pian heitän kahvin nurkkaan ja korkkaan siiderin ja nautin 30 minuutin ajan sinkku elämästä. tosin taidan nauttia (huom;"nauttia") 24/7 ? tai en mä oikeen tiedä..siis et mikä mä oon. tai tiedän mä mikä mä oon :DD mut siis et mitenkä tän sinkku jutun kanssa oikeestaan on. hmmph. nojoo, mut 22:30 sinkut maikkarilta. kuiteskin.

kaikki varmaan muistaa semmoisen ohjelman kuin Suuri Seikkailu ? ,eihän se oo oikeen mistään kotoisin (PAITSI silloin ku se oli Uudessakaupungissa, eli mun mestoilla ;D) mutsiis tuleeks sitä enää tänä vuonna? O.o mun silmään ei oo ainakaan osunut mitään mainoksia.. ja yleensä se on alkanu silleen muutamaa päivää ennen Kesäkuuta. ok, voi olla et se on flopannu niin pahasti..ettei sitä enää tuu lainkaan. mutjhoo.

meen huomenna duuniin 10:00 jotenka tää ilta menee ihan silleen kilteissä merkeissä kotona. oon lisäksi sunnuntainakin duunissa,eli huominenkin menee kiltisti kotona. no säästyypä rahat ja voimat ja KAIKKEE. -eikä mua ees oikeesti huvita lähtee mihinkään. :)

22:22 kello JUSt! -silloin saa toivoo. mä toivoin et mulla ja sillä ja meillä ja kaikilla synkkäis mun kaa. ja et mä ja se ja kaikki ois mun kaa vähän niinku sillattes ennen kuin kesäkuu alkaa, tai viimeistään kesäkuun aikana. ja sit niin.. -HALOO?.

> oikeasti tv.

hellou!

mulla on uusi tukka, jota en osaa laittaa mitenkään. öff! istuin eilen 4 tuntia kun näit leikattiin,värjättiin ja laitettiin. edes mun rastoja, joskus vuonna papu ei laitettu näin kauan :D kiitos Niinalle<3,hihiii! lähdettiin eilen sitten dtm, ruttopuiston kautta jossa kohmeessa nautittiin mun yhtä siideriä. vitsi kun se aurinko tulis taas. oltiin siis ihan super ajoissa i mama. (tän johdosta tosin vältyttiin sisäänpääsy maksusta ,mutsilti). kyllähän sinne hiljaisen alkuillan jälkeen sitten saapui aika paljon porukkaa ennen show;ta. yläkerrassa tuli Silvian euroviisu piisi. joku paras! alkuillasta tosin lupasin tehdä jotain todella typerää jos se soitetaan.. en kuitenkaan lunastanut lupauksiani. (ehkä parempi niin) :D

että palo eilen käämit ihan totaalisesti yhteen ihmiseen (lähipiiristäni) + sit yhteen !RANDOM! -tyyppiin. joka sai oman osansa mun raivosta. <3.sori, se oli kuitenkin hyvinkin oikeutettua. eräs ihminen käyttäytyi kyllä eilen erittäin törkeästi mua ja mun kaveria kohtaan! en olis ehkä ihan heti uskonut (tai no OLISIN MÄ:D) mutta se "hei,mä en puhu/huomaa teitä" -käytös se kaikista pahin tässä jutussa oli. haha. no siinäpä kääntää selkänsä. mutta hei, kyllähän mekin se homma osataan eiks jeah? ;) mutjoo. osanottoni.

tein eilen itsestäni täydellisen idiootin, oikeasti. näin ollen päätinkin etten enää pitkiin aikoihin juo! tai ainakaan lähde baariin. ilman ainakaan ettei minulla ole yöpaikkaa. laskelmien mukaan mä olin hereillä yhteensoittoon 26 tuntia ja joitain minuutteja päälle. sammuin sitten aamulla junaan ja heräsin RIIHIMÄELTÄ :D vittu.

a.Missä se on?
b.Mikä se on?
c.Millä mä pääsen himaan?

no tulipa ekaa kertaa elämässä käytyä siispä Riihimäellä. taisi myöskin jäädä viimeiseksi minun osaltani. :D no kotiin onneksi pääsin tosin vasta tuossa 08-09 aikoihin. nukahdin kuin tukki. heräsin kello 17:30 ja PAMPAM tää päivä meni silleen ihan hieman ohi. oli meinaan niin niin niin tööt olo kun heräsin. en siis tänäänkään saanut aikaiseksi juurikaan yhtään mitään.

olen koko päivän istunut ja ihmetellyt suomen tv;n erittäin paskaa tarjontaa. EI OIKEASTI VAIN TULE YHTÄÄN MTN, mistään. sinkkuelämää ja salkkarit tais olla tän päivän kohokohdat<3.
-eli eipä oo paljon liputtamista.

tällä hetkellä ulkona hyvin epä-eroottinen tuuli ja sitäkin epä-eroottisempi vesisade. meinasin yhdessä vaiheessa et olisin voinut lähtee lenkille ja selvittämään hieman päätäni, mutta taidan olla liian väsynyt. tosin uni ei varmaan ole tulossa aivan tuota pikaa. (mutta eihän se lenkkeily aikaa katso,eihän?). seuraavaksi rojahdan tuohon sohvalle ja otan kainaloon sipsi pussin ja alan katsomaan toistamiseen fc venus leffaa. tosin maikkarilta taisi alkaa just myöhäis illan leffa, joten voisin katsoo ekana mitä se pitää sisällään.

nyt tiedän mitä haluan. ja haluan sitä kuumeisesti.

kalenteri helvetti - päivien pelastus ?Keskiviikko 24.05.2006 03:44

05;30 herätys johtuen siitä että duunissa pitäis olla 07. kaameeta. ei tommosia vuoroja mulle ,kiitos! onneks on vaan 4,5tuntii ..ku pitää olla Pasilassa 12;15 sit Niina alkaa tekeen jtn uskomattomii juttuja mun tukalle. iih,kiitti jo valmiiks. tää tarvii ja PALJON uusimista.
mm.sit joskus 16 oon kai vapaa. meen katteleen jtn kivoi kenkii. illalla ehkä nannun kanssa radalle (jos se lähtee),mä ainakin lähden. mut en kyllä yksin :D! ehkä dtm. siellä ois niinku vähän tapahtumaa. mikä tarkottais sitä et paljon ihmisiä. tosin puolet vois olla silleen !PUff!
huomisen vauhtirumpan jälkeen on ihana vaan hengaa. koska torstaina KAIKILLA,ainakin melkein on vapaapäivä. sen päivän pyhitän itselleni, oikeasti. mietin juttuja ..mitä tulee ehkä tapahtumaan tässä lähi viikkojen / kuukausien aikana.
lisäksi mun pitäis huomenna shoppaa uus kalenteri, koska mun kalenteri loppuu kesäkuun alussa. auts. ei oo helppoo olla !WANNABII LUKIOLAINEN! ,jollain siis on lukiolaiskalenteri.
haha. säälittää tuhlaa rahoja 6kk kalenteriin josta kuitenkin jää ne ekat 6 kk käyttämättä. ellen sit oo niin vitun ovela et kopsaan mun tammi-kesäkuun menot sinne.. vaikka ne menot on siis jo kerran eletty. tai sit alotan uuden ajanjakson tammikuusta. milloinka mun synttärit tulis myöhemmin ja monia tyhmii juttuja jäis tekemättä.

-vitsi, joku väitti mua joskus blondiksi vaikka mun ajatuksen juoksulla moni ihminen pelastuis.

pss; nyt tööt. rakkaat lukiat (itseni lisäksi kai ylläpito ees?) kuulette minusta jälleen.
katsotaan mitä keksin silloin maailmanrauhan eteen viemiseksi.<3 puss!

PSS; en siis ole Lukiolainen, vaikka omistan heille suunnatun kalenterin. sen verran blondi mä kuitenkin olen etten siellä pärjäis. tosin vittu ne sen viisaampia kukaan oo ku me merkonomitkaan<3. päinvastoin. daa? (tosin itse valmistun vuonna 2015) et shhhhs!

HUOH!Tiistai 23.05.2006 15:27


hola!

tarkoitukseni oli jo eilen piristää kirjoituksellani irc-kansaa, mutta olin eilen oikeesti tosi pahalla tuulella työpäivän jälkeen. tai no itseasiassa olin pahalla tuulella töissä ,mutta sitten kotiin tullessa fiilis vaihtu hieman.. mutmut silti.
tätä päivää odotin tosi paljon, koska on pitkästä aikaa vapaapäivä<3. kelasin et ulkona paistais aurinko ja tekisin jotain todella ihanaa. mutta TOSIASIA ulkona sataa vettä aivan 6-0 ja mua vedätetään ihan 6-0. fiilis = pitkästä aikaan PASKIN! haha. joo,semisti nautittavan arvoinen vapaapäivä. huoh! nyt todellakin tekisi pieni maiseman vaihdos höpöö. ehkä enemmän kuin höpöö. todennäköisesti nää seinät kaatuu mun niskaan vielä monta kertaa tän päivän aikana, mutta fiilis aika 0 lähteekkään mihinkään. mutta PAKKO. en oikeesti meinaa kenellekkään antaa kunniaa siitä että jään himaan miettiin juttuja, kun tuolla on apajat täynnä kaikkia muitakin kivoja juttuja. vitun iso kiitos.

jälleen kerran on todistettu se että jutut mitä mä toisinaan teen frendeille ja kaikille mun ympärillä häsääville ihmisille on todellakin ihan vaan esimakua siitä mitä mulle on melkeimpä poikkeuksellisesti luvassa nykyisessä elämän tilanteessa,aina. ehkäpä tää vuosi on siinä mielessä edellistä "parempi"..että paskin ihminen palkintoa ei tulla jakamaan tänä vuonna kyllä minulle.. en taida edes olla kärkikahinoissa mukana! päinvastoin.

nyt on enemmän kuin hyvä syy alkaa siivoilemaan huonetta, koska siivous vie ajatukset toisinaan pois kaikesta muusta. herranjumala. oon vieläkin kyllä niin shokissa että ei mtn määrää. kelasin kyseistä juttua (mikä nyt siis on tapahtunut) ihan läpällä iran kanssa viime lauantaina kun vietin LAATU AIKAA hänen kanssaan. ja nyt siis tää kyseinen juttu onkin ihan todellista totta :DDD joko mä vaan oon ihan vitun hyvä ihmistuntija tai sitten tää kyseinen ihminen on vaan ihan helvetin helppo lukuinen.

\; ei vaan voi mennä jakeluun.
Yksityisyys