IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

lupaan,luvata jatkossakin.Perjantai 29.12.2006 15:14


-tipaton tammikuu. lähes pakollinen. onnistumis% 40.

-savuton loppuelämä. lähes suotava. onnistumis% 0,25.

-liikunnallinen vuosi 2007. lähes tarpeellinen. onnistumis% 60.

-oman asunnon etsiminen. lähes pakonomainen. onnistumis% 98.

+monta muuta.

--meinaan niin uudelleen syntyä. tai ainakin koitan ohittaa tän murrosiän.

<3. on niin ihanaa huomata kerta toisensa jälkeen miten lupaukset on tehty rikottaviksi.

[Ei aihetta]Perjantai 22.12.2006 20:56


ma tahtoo veivaaveivaa ma tahtoo veivaaveivaa ma - tahtoo - veivaaaa.

kävin tänään noutamassa veronpalautukseni nordeasta 13,10 euroa.

"Haluatko sä ihan yhden kympin setelin vai vähän pienempää rahaa?" -pankkivirkailija.

"Ihan kuule itse voit päättää miten parhaaksi näet, mutta kyllä mä sen kympin setelinkin voin ottaa." -niko.

ps. tyhmin kysymys aikoihin mitä mulle on esitetty pankissa. tosin en asioi siellä kovin usein. ehkäpä juuri tästä virkailijoiden ylimielisestä asenteesta johtuen, mutta hyvä että läppä lentää. :'DDD joulut vaan nordean väelle.

ja joulut myös verovirastoille tai niille tahoille jotka summissa noita veroja jakelee postiosoitteen mukaan tai jtn. (nyt joku maisteritohtori tulee selventää; "No siis kun tää suomen verotus menee näin..että jos sä tienaat vuoden aikana" ,joo kiitti. kyllä mä tajusin, ehkä mä oon laistanu viime vuonna työssä käymisestä) mutta joulut vaan sullekkin ja hommaa itsellesi heti uudenvuoden jälkeen joku uus harrastus. ok?

oi että.<3

nyt mun himot veivaamisen suhteen senkuin kasvaa! nyt on pakko veivaa toi puhelin läpi noista lukuisista numeroista;

-entiedä1.
-entiedä2.
-älävastaa10.
-älävastaa20.
-joku3.
-raisan vanha numero.
-stadin taksi.

JOU. -mä en ollu jäämässä himaan. minkä mä sille voin että mä oon vaan niin kujalla/jäljessä kaikesta. tai sit mulla ei vaan oo ystäviä. :Z

[Ei aihetta]Sunnuntai 17.12.2006 23:46


takana aivan he*vetin moinen duunipäivä. kiitos,mutta tuplapalkkat ei korvaa tätä tuskaa!

- olin KOKO pitkän viikonlopun duunissa.
- olin KOKO pitkän viikonlopun selvinpäin.
ellei lasketa perjantai illan mansikkasiideriepisodia,joka päätyi laskuhumalaan.
ellei lasketa lauantai illan mansikkasiideriepisodia,joka päätyi vitutukseen.
-olen KOKO pitkän viikonlopun ollu aivan sekaisin jutuista.
ellei lasketa tätä työpäivää (8,5tuntia),kun en kerjennyt ajattelemaan 'tätä' juttua.

mäoonvaanniinmä.piste.

nytten olen todellatodella väsynyt,mutta tiedän että tietyt asiat vaan alkaa vellomaan mun päässä kun pääsen sänkyyn & uni ei meinaa sitten millään tulla. miks tää homma ei vaan vois olla silleen niin helppoa et se toinen vastais, jos kysyisin (suoraan) että "niin mäkin"! sit oisin silleen et lässynlässynläpitilää ja voisin elää loppuvuoden todella onnellisena tai vaihtoehtoisesti pahantuulisena. -mutniin.

sit se kuiskais. "mulla on meille ohjelmaa huomiseksi kun pääset töistä."

entajuu.
-ira tule tänne!

pss. mun tekis mieli ppppaaanalle. (eitosinnyt.oonkoomassa)

[Ei aihetta]Tiistai 12.12.2006 20:19OK.tänään jo hieman parempi olo. -viikonlopussa paljon hyvää & lähes yhtä paljon pahaa.

tuleva viikonloppu tulee olemaan varmaankin tipaton. syystä että perjantaina,lauantaina ja sunnuntaina duunissa. on aika tappoa olla duunissa darrassa. jotenka sori. en oo nolaamassa itseäni missää. mutta tää voi mennä siihen että lauantaina periaatteessa voisin dokaa, koska sunnuntait on yleensä semmosia "sunnuntaisia duunipäiviä". tiesiks? (11-19).. ja son kv vuoro mikä tarkoittaa tietynlaista lusmuumista. DÄMDÄM. -pyhpyh. kahta hullummin täytyy painaa meneen.

joo,en meinaa avartaa mennyttä viikonloppua mitenkään. sen sanon että lauantai oli TOURELLA raskas päivä. joutusin herään aamu 08 ja lähteen lähes suoraan keskustaan ja siellä mä vielä 04kin taisin olla. :DDD ei oo tommosta taas pitkään aikaan tullu koettua. mutta nyt tuli. luojalle kiitos että sunnuntai koitti ja sain levätä aina 14..eteenpäin.

kaipaan yhä lunta.

ja siit yhdestä oon nähnyt unta. taidan olla hieman ih*stunut.

[Ei aihetta]Sunnuntai 26.11.2006 17:51


Joo-o! hengissä ollaan, vaikka joku taho ois saattanut tätäkin epäillä lauantai aamuna kun oli duuniin lähtö. Mirkalle/kumppaneille kiitos yöunista jotka oli jtn -2h. Ihan vaan siitä syystä että olin huolesta kankeena ja naurussa oli pidättelemistä. "Joo,ota vaan siltä suihin. Vittu, kiitti Niko" -mirka oot ehkä semisti vainoharvaisempi kuin minä. :X

Joulun jälkeen ois muutto paikkaan X. Mutta Nikomaisesti tää voi venyy esim. Juhannukseen. Mutta koitan ihan kympillä kaikkeni. Oikeasti, kaikkeni. Ainoa ongelma tässä on se että en voi sietää yksinäisyyttä. Siis asumisen saralla, muutenhan siihen on totuttu viime kuukausina enemmän kuin hyvin. Ellei lasketa satunnaisia automatkoja talmaan jossa on viety autoneitsyydet tjt. Haha. (tää tapahtu tosin hieman yli 12tuntia sitten) YÖ k.

Eli tälläistä tänä Sunnuntaina.

Ensi viikosta on tulossa vallan mukaansatempaava. On ainakin paljon juttuja joita odottaa. Toivotaan että laiskuus ei ota yliotetta. Lisäksi jos joku osaa selventää mulle mitä vaaditaan että saadaan käyttöluottoa tai jotain vastaavaa olisin erittäin iloinen. Sitten ois vielä parempi viikko luvassa. Tokihan voisin googlaa tän jutun. Muttadaa. Nykypäivänä tää on kätsympää, tiesiks. Kirjotan kysymyksen päiväkirjaan jota ei välttämättä ainutkaan ihminen lue.. ja sitten mä vaan odottelen vastauksia ja käyttöluotot jää ottamatta. Näinollen sossun luukuilla ei välttämättä ole köyhää poika rukkaa muutaman vuoden päästä.

Eli tää on teistä kiinni.

Mutta nytten kutsuisi sunnuntai sauna ja sen jälkeen voisi maistua vaikka kilo mättöä ja joku jo nähty elokuva hyllystä. Aihettä.

<3.

olisin/KO.Keskiviikko 25.10.2006 20:12


en ois voinu koskaan uskoa. mutta mä omistan nykin & rollon! en tee tästä helppoa, mutta jotku kai tajuu. "aivan niinkuin oisin mennyt biitistä sekaisin..." hähäää ;D. GRAU!
en oo fiilistelly galleria päiväkirjaan pitkiin aikoihin, mutta pääni sisällä on tapahtunut paljonkin. varsinkin näiden kahden ostoksen jälkeen tai silleeesti. faffu. ehkä yks voi vaan tajuta, tai sit sekään ei tajua? :o.
täytin jokunen aika sitten 20. OMFG. "sä oot 14 ja toinen on 15!" joku heitti samana iltana paarissa mulle ja frendille. joo ei siin midist. pienet niille humalatiloille<3.
mun lempi landekin piipahti stadissa. alias ira. vedettiin mamassa koomat & luxissa "heimärakastansua"-kännit. jälkimmäinen oli muutes uskomaton paikka! namnam.
ainoo et eräs tarjoilia sai voimaan pahoin, erittäin! "tiedäks sä missä mä oon töissä?" da4.

huhhei. syksy masentaa. haluaisin lappiin,lappiin. UIH. jonnekki leville ois aivan mahtis päästä. ei tosin ehkä vielä.. kuukauden päästä. tiedä jos sais vaikka jonkinmoisen poppoon kasaan tai jtn. (; ooooo0h. mutta sitä ennen masennutaan täällä jossain junaradan varrella ja odotetaan ensilumea maahan. tiesitkö että se on ehkä yks hienoimmista jutuista koko vuoden aikana?

sitä odotellessa<3

[Ei aihetta]Sunnuntai 24.09.2006 21:57porukat lähtivät möksäileen saimaalle ja minun olisi selvittävä su-ti aivan yssiksein.
kelasin et oisin voinu kutsuu tänään sakkia meille ja oltais otettu muutamat, muttamutta.
perjantaina oltiin mamassa ja eilen (elikkäs lauantaina) lähdettiin jennin 20vuotis pippaloista jäkeen! HERRANJUMALA, miten siellä voi olla niin paljon kp-sakkia? o.O ,joka kerta jaksan yllättyä sen kaupungin tarjoamista antimista. mut mun mieltä ei ilmeisesti oo luotu jäken yöelämään, KOSKA joka ikinen kerta mä nuolen työkavereitani. (ok,on ne muutakin kuin pelkkiä kavereita..töistä!) ettäs tiedät silleen sujuvasti juu-juu. mut ei morkkista. jyvajyva.

tänään meinaan koomata himassa ihan vaan, juu-juu. V*TTU, joku vois soittaa mulle ja kysyy että "maistuisko mäkkäri mättö jos hakisin ja tulisin teille kattoon bb;n?" tttodellakin mmmaistuis. en vaan yksinkertaisesti jaksa lähteä kävellen/pikellä. huoh, ei oo helppoa olla nälkäinen. kelasin et voisin tilaa vaikka jtn pastaa tai pizzaa. oisko helmee jos ne vois tuoda sulle samalla tupakkia? ,koska sitä mun pitää ilmeisesti lähteä hakemaan. edelleenkään ei jaksais innostaa juuri lainkaan. onneksi matka taittuu lähimpään murjuun alta viidessä minuutissa kävellen, mutta SILTI!.

missä te kaverit ootte nyt?

ou, huomenna mennään lounastaan mirkan kanssa. ja me niin suunnitellaan mun synttäreitä. mä pestaan mirkan mun järkkäriks tai jtn vastaavaa.

<3.

menneisyys,räsymatto & pieni kaipuu.Lauantai 16.09.2006 03:23


tänään oon purkanut tyhmää oloani syömiseen. tosin teen sitä lähes joka päivä, mutta tänään jotenkin huomattavasti enemmän kuin yleensä. lisäksi olen polttanut tupakkia tasan askillisen. tupakka on maistunut suorastaan PA*KALTA, mutta se on tiedätkö semmonen "hei, mulla on tekemisen puute" -juttu. koska olen oloni on hieman flunssainen ,olen käärinyt itseni joka kerta semmoiseen kivaan pieneen nyyttiin. aamutakki-huppari-peitto-takki yhdistelmään. ja olen toistanut tämän kyseisen rituaalin siis kahdenkymmenen malboron ajaksi. huomenna pitäis olla timmissä kunnossa ,koska olisi paluu työpaikalle (josta siis tänään olen ihan vapaapäivän merkeissä saanut olla pois). tosin mitäpä hyötyä tästäkään vapaapäivästä oli? ei juuri mtn. on vaan ollu vit*sti liikaa aikaa miettiä kaikkee ja sit on tullu semmonen "ranteet auki" fiilis. plaapplaaap. ei mulla muuten.. mutku haluisin Rrrrradalle! tai sit tosin oon miettinyt ihan sikkenä yhtä mun vanhaa tuttavaa, tai siis oltiin enemmän kuin tuttavia. (huimasti enemmän). mutta oon vaan miettiny millaista se olisi tänään (eilen) 15.9 mahtanut tuntua jos oisin saanut käpertyä sen viereen. sillattes somasti. nhaa. tämmösinä päivinä kelaa aina kaikkee tommosta. pää on ihan liian tyhjä luodakseen jotain uutta, niin pitää riutua menneissä. (ei vaan yksinkertaisesti jaksa miettiä tulevaa, koska sitä jo elettyä elämää on niin paljon helpompi kelailla). jos joku tajusi edes jotain niin ois tosi fiksua ilmoittaa siitä lähes välittömästi. KOSKA mä oikeesti toisinaan mietin, et oonko mä ainoo joka tämmösiä miettii. öö.

ja jos mä oon ainoo, niin ehkä mä oikeesti oon kipee täältä korvien välistä. no menishän se pyöree, pieni, pehmee huonekkin ensimmäisestä omasta asunnosta. (joskus historian tunnilla 8.luokalla sanoin opettajalle melkeimpä saman. tosin käytin silloin esimerkkinä. "Siis voisin mä jonku rikoksen tehdä.. saisimpahan ainakin ensimmäisen oman kämppäni, meinaan vankilasellin. Sitäpaitsi mä oon nähny poliisitv;ssä et niillä on ihan omat kaktukset ja kaikkee pöydillä. Lisäks mä hommaisin jonku kivan räsymaton.")

myöhemmin kuulin että opettaja käytti mun sanomaani "vaarallisena" esimerkkinä meidän rinkkaisluokille. muistaakseni siltä tuli tippa linssiin silloin tunnilla kun kerroin mielipiteeni. pastillin se tarjosi ja käytävälle heitti.

loov<3.

IHANTOSITYHMÄÄ.Perjantai 15.09.2006 17:30


vihaan tämmösiä vitun ketjureaktio flunssia. ihan perseestä! kaikki vaan niiskuttaa ja nyyhkyttää. mut eniten mua vituttaa se että kaverit tervehtyy aina ennen mua.

viimeinensanaykstosirumasana.

en haluis huomenna olla kkkoomassa \:

<3. ootko ees vittu samaa mieltä.

mun askelmittari on häviksissä. nhaa, pitäis ettii. mut ennemminkin mua himottais löytää mun kaket. niin tv - kuin dvd. oon vitun pro näissä!
ei tarvinnut edes suuremmin kinua, mutta mulla on VAPAATA KOKO mun synttäri viikonloppu.
eli to-su. oioi, kyllä mua nyt hemmotellaan. tosin ne listat ei oo vielä seinässä.. eli mitä vain voin tapahtua. *kauhuelokuvanjännitysmusiikki*,kyllä sä tiedät eiks joo?
0700-1300 dduunissa tänään,että mua nakuttaa noi aamuvuorot, mut toisaltaan ihan jees. menee paljon jouhevammin kuin illat. ja sit tuntuu jotenkin et jää tosi paljon enemmän aikaa itselleen. mikä on kanssa tosi hyvahyva homma.
tänään sit ekaa kertaa periaatteessa alkoi mun kv-koulutus. aika ovelaa, mut oikeesti MILJOONA juttua mitkä pitäis jo tässä kohtaan muistaa,vaikka koulutus ei ole kunnolla ees vielä startannu. voipi olla et turvaudutaan muistiinpanoihin joskus ja joka kerta. mut kaiken oppii kun aikas duunailee.
huomenna sitten olisi ansaittu tilipäivä ja vapaapäivä. uulalalalauula. <3
se ois sit silleen et jtn uusii vaate riepuja vois hommaa ja tottakai se perinteinen palkkapäivän-mäkkärihimomättö! ja lauantaina ehdottomasti ihan vaan "muutamalle"!

haluun yht juttuu ja meil on vain yks yhteinen tuttu. mut ira lupas kääntää mun kanssa jokaisen saatanan kiven stadista ympäri et löydetään se. ellei se sit istu vankilassa :'D
(ira sä tiedät, mut shhhhhs) eli paljon on taas tapahtunut ja paljon tulee tapahtumaan.
jos haluut niin 24/7 palvelu palvelee teitä numerossa.. ei, eipäs palvelekkaan.
tää on mun elämä ja elän sen itse. toisinaan toisilta salaa, toisinaan julkisesti.

mut niinhän me kaikki :)
tehdään tästä taas elämisen arvoinen torstai! cú.
Yksityisyys