IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

vielä 3 lähetystä ;) Lauantai 29.11.2008 00:32

Saan sittenkin jättää teille "hyvästit" big brother gamessa, vaikka aikaisemmin ilmoitin muuta.

Sehän siis jatkuu vielä seuraavan viikon & tänään sitten varmistui että minut voi bongata ruudusta:

1.12 maanantaina
2.12 tiistaina
3.12 keskiviikkona

Eli olehan kanavalla ;D!.

Tänään tosiaan oltiin Minnan kanssa voicella tunnin verran Vapun vieraina. (ps. On muuten ihan huippu mimmi!). Niitä juttuja voi varmaan voicen netistä käydä kuuntelee ..luulisin?

Hätäisen päätöksen seurauksena värjäsin hiukseni talosta lähdön jälkeen tosiaan mustiksi. Nyt on taas 'Nipsumaisempi' olo ,koska väri on tällä hetkellä hieman samanlainen kuin talossa ollessani.
Vitsi että ihminen voi piristyä paluusta "normaaliksi" ja PALJON.
(mutta siis viimeistään gamessa näätte! ..tosin onhan tässä ennen sitä vielä sunnuntainen finaali. jossa meitä kai hieman haastatellaan (ainakin osaa) )!

Mahtavuuksien mahtavuus!
Päivittelen fiiliksiä viikonlopun aikana jos ja kun teen siihen itselleni aikaa.

<hymy>cü!

Ps. Istuin parturissa 6h. Usean värjäyksen jälkeen ..hmm, voihan olla että mulla ei ole hiuksia edes ensi viikolla, mutta kattoo jos jotain hapsuja ees ois jäljellä:D

Ihanaa*Olla*Vapaalla.Keskiviikko 26.11.2008 17:11


Vapaa.

Tänään olen joutunut perumaan sovitut menoni ja jättäytymään kotiin. Yksinkertaisesti liiallinen meneminen on uuvuttanut minut siihen pisteeseen että tarvitsen edes yhden kokonaisen päivän vain kotona olemiseen. Ja tämä on ollutkin tähän asti aivan loistava päivä. Tosin näissä tilanteissa ajatukset lähtevät karkailemaan hyvinkin raskaisiin asioihin. Asioihin joita voin lykätä ehkä vielä muutamia päiviä.. sitten ne on käytävä läpi. Vaikka väkisin.

Tänään olisi ollut viimeinen juontoni big brother game ohjelman parissa, mutta todellakin jouduin perumaan tämänkin. Onneksi sain tuuraajan. Olisi ollut ihanaa vetää vielä yksi lähetys teille, mutta luulenpa että väsymyksen uuvattama siitä ei olisi syntynyt koskaan tunnin lähetystä. Pahoitteluni.

Lunta sataa silleen sopivan kivasti tälläkin hetkellä. Valkoinen maa todellakin antaa hieman energiaa lisää. Oli ihanaa kävellä äidin luokse aamukahville. Hetken jopa tuntui siltä että kaikki on niinkuin ennenkin. Kaulaliinaan ja lippalakkiin sonnustautuneena sain jopa olla ilman erinäisiä osoituksia, katseita tai huuteluita. Olin niin vaan Niko from Kerava. Loistokasta!

Eilen illalla ystäväni joutui todistamaan "itkupotkuraivarit", tosin ilman itkuja ja potkuja ..mutta kuitenkin. Yksikin asia jos ei mene niinkuin haluan tuntuu maailmanlopulta. Pienetkin vastoinkäymiset ylitsepääsemättömiltä. Olisin ollut valmis vaikka menemään läpi seinieni. Onneksi en ollut yksin, pelottaa mitä olisikaan voinut tapahtua. Päätin siispä sabotoida taloyhtiöni ilmoitustaulun, enhän kuitenkaan halua omaa kotiani turmella.
Minulla on kaikki hyvin tai niin ainakin haluan uskotella. Toisinaan vain mietin mihin tämä kaikki vielä lopulta tulee johtamaan. On kuitenkin selvää että tämä ei ole tervettä, mutta ei tämä paljoa poikkea tavallisuudestakaan. Kai?

Nyt kuitenkin huvittuneena mietin tätä kaikkea edellämainittua. Oli naapurinkin ilme näkemisen arvoinen kun sattui tulemaan juuri rappuun. Ha, onneksi kyseessä oli kaverini joten asia jääköön meidän väliseksi!

Nyt tosiaan subin pestin loputtua kuitenkin on käännettävä katse uusiin haasteisiin. Eli on ns. käännettävä uusi sivu tästä loputtomasta vihkosesta. Toivottavasti se olisi loputon, sillä tällä hetkellä tarvitsen kaikki mahdolliset projektit. En vielä ole pystynyt palaamaan normaaliin työhöni. Senkin asian suhteen tulisi tehdä nopeita päätöksiä, sillä virkavapaani loppuu ihan muutamien viikkojen kuluttua. Palaanko takaisin, vai en?

On tapahtunut myös paljon hyvää. Niistä asioista en kuitenkaan voi puhua, koska tiedän niiden aiheuttavan hämmennystä. Lisäksi minua kai sitoo jonkin asteiset vaitiolotkin.
On kuitenkin selvää että vielä en tule katoamaan mihinkään, vielä on niin paljon annettavaa.

Jos minua haluaa kuulla livenä niin kannattaa laittaa voice päälle perjantaina klo.14 ->
Vappu pitää "big brother valvojaiset" ja jokaiselta kaudelta menee muutama tyyppi hänen vieraakseen puimaan pian loppuvaa kautta. Eli narsistinen pikku paska antaa vielä yhden kerran nasevia kommentteja finaali nelikosta julkisesti. ;)

(vaikka tiedä vaikka minua kuultaisiin pian radio soitossa ympäri päivän, sillä ehdotin lovexin pojille duettoa lempäälässä viikonloppuna. tosin kännissä ja läpällä:D! olivat muuten vallan mukavia heppuja)

Kuittaus.

Mahtista!Maanantai 24.11.2008 04:46

Vihdoinkin kotona.
Tosin takana ihan uskomaton viikonloppu!

(kommentteja oli pelottavasti tullut 666 kappaletta, hyi että:D)

..Joten lueskelin niistä vain muutaman. Mutta hengissä siis on selvitty tämäkin viikonloppu, vaikka jossain kohtaan usko meinasi jo melkein mennä. Eli siinä vastaus muutamille ainaskin:)

Torstaina tosiaan oltiin risteilyllä, perjantaina jatkettiin viihteellä (stadi-vantaa-kerava) ja lauantaina lähdettiin ideaparkkiin lempäälään. Oli mahtavaa!
Ja joo, niin se on. Matti nykänen on kyllä vipeistä vipein:DDD! "Tossa on toi hi*tti peepeestä!"
haha.

Sunnuntaina oltiin sitten suorassa lähetyksessä. Mä niin oisin halunnu teron tai johanin sieltä ulos, mutta mun kolme miinusta meni niin hukkaan. Mutta ansku vie potin, eiks jea?
Ihme että hengissä selvisin kotiin. On tuolla sellainen myräkkä kyllä että ..huhu.
No kassu ajoi jotain penkaretta päin, että kovin lähellä se ei ollut etteikö ois jäänyt viimeiseksi reissuksi. On se peeepee talo vaan niin mettän keskellä!

Nyt mun pitää skarppaa ja lähtee nukkumaan. Huomenna jälleen aikainen herätys. Ihanaa nukkua vihdoinkin omassa sängyssä ..kolme päivää kun on taas tullu oltua "evakossa". Mutta aika kivoja unikavereita on ollu, jotenka ehkä tää yksin nukkuminen on puuduttavaa :X

Päivitän elämääni jälleen paremmalla ajalla. Nyt mun oli kuitenkin saatava oma ääneni kuuluviin että tiedätte että Nikossa pihisee henki. Ja energinen sellainen pihiseekin.

Tää viikko on nyt se mun viikko ;)

(maanantaina bb gamessa!)

Loisto keskiviikko!Keskiviikko 19.11.2008 23:32


Nyt silmäni todellakin lipsuvat kiinni..itsestään. Mutta täältä minä jälleen itseni löydän päivittämästä galleria-kuulumisiani. Edelleenkin tämä on joillekkin ihmisille todella kova pala purtavaksi.
"Miksi ihmeessä kirjoitat tänne, kerjäätkö huomiota?" syy ei ole ihan tämä.
Ihmiset puhuvat, ihmiset arvailevat, ihmiset spekuloivat. Miksi ihmeessä en kertoisi miten asiat oikeasti ovat? Sillä tämä on se totuus. Nämä ovat minun mietteitäni, minun.
Katkaisen siis huhuilta siivet tai annan juoruille potkurin. -Lisäksi nautin tästä, siis kirjoittamisesta.

http://www.findance.com/uutiset/4679/bb-niko-onko-tama-laillista ,haha!
Niin kauan kun minun työsopimukseni ei kiellä mielipiteitäni, tulen niitä ilmaisemaan. Lisäksi en koskaan lähtisi tekemään tuollaista ohjelmaa jos se olisi käsikirjoitettu mielipiteitteni puolesta.
Jokainen äänestäköön miten haluaa. Olen massasta poikkeava ja en äänestä lainkaan!
Jos joku kuitenkin tekee tämän vain minun sanomisieni puolesta, on se jo huolestuttavaa.

Maikkarille oli tulvinut tänään todella monia kirjeitä teiltä. Ette arvaakkaan miten ihanaa niitä oli lueskella. Luin jokaisen, mutta ihan vielä en ole kerjennyt niihin vastailemaan. Teen sen heti kun löydän vain sellaisen sopivan hetken. Se hetki tulee olemaan kuitenkin hyvin pian. On pakko himmata hieman vauhtia taas kerran tämän kaiken keskellä. Muuten en näe sitä paljon puhuttua ensilunta edes.

Olen käynyt hyvin rakentavan keskustelun erään ammatti ihmisen kanssa eilen. (eli teille kaikille jotka minua niin paljon talosta lähdön jälkeen sinne koittivat saada). Tartuin syöttiin ja tässä ollaan. Sain purettua tilannetta hieman ja nyt ei ole pää enää niin kovin räjähdys altis. Ja kyllä ..jatko tulee olemaan niin paljon helpompaa ja ruusuisempaa.
Jostain luin joskus että talosta lähdön jälkeen asukkaat tarvitsevat vuoden selvittääkseen tilanteen täysin. On hirveää ajatella miten pitkä prosessi tämä vielä voikaan olla. Onneksi ympärilläni on niitä läheisiä ihmisiä useita. Ikävä kyllä viime päivinä olen huomannut että ympärillä on myös niitä ihmisiä joille sinä merkkaat vaikka mitä, mutta vain BB- liitteen kanssa.

Selkään puukotuksia, paskan jauhantaa, mielistelyä. Kyllä teidän lävitse näkee. Koska teihin törmää nykyisin päivittäin. Onko tämä nyt sitten niin kovin coolia? Ei.

Pala palalta tätä kaikkea ratkoo. Tuntuu kuitenkin siltä kun yksi palanen loksahtaa paikoilleen niin toinen jo irtoaa. Saako tätä kaikkea koskaan pysymään yhdessä? Voiko olla niin että tämän palapelin ei olekkaan koskaan tarkoitus valmistua? Onko tässä edes kaikki palasia että tämä voisi edes joskus olla ehyt kokonaisuus?
Ihmiset unohtavat että minullakin on menneisyys,kaikki ei siis todellakaan liity tositv-taloon jota en edes halua kirjoituksessani tällä kertaa mainita :)

Viime aikoina olen miettinyt että voisiko minulla olla syömishäiriö. Tämä on asia josta ei tarvitsisi puhua, voihan olla että tämä kaikki on vain minun vilkkaan mielikuvitukseni tuottamaa roskaa. Voin kuitenkin pahoin. Siksi toivon että jo maassa makaavaa ei potkittaisiin lisää. Mielenkiinto minua kohtaan kuitenkin tuo tietyn asteisia paineita. Ei ole tervettä voida huonosti muiden takia.
Tänään kuitenkin voin mahtavasti joskin hieman väsymyyttä on havaittavissa. Asiat oikeasti rullaa juuri niinkuin sinä niiden haluat rullaavan. Ja tänään ratas on toden teolla pyörinyt siihen suuntaan mihin sen haluankin pyörivän. Eli ...
YLÖSPÄIN!

Älkää epäilkö etteikö minusta olisi siihen. ;)

Olipas messut.Sunnuntai 16.11.2008 21:05


Vitsit. Kyllä noi viikonloput vaan lentää ohi ja vauhdilla!

Eilen oltiin sitten tosissaan seksimessuilla. On se vaan niin että se kerää kaikki friikit yhteen kasaan. No meitä on niin moneen junaan ja jotku jää vielä asemillekkin. Mutta meno oli kerrassaan huippua!
Tosin ihmiset olivat hyvin latautuneessa mielentilassa (johtuen strippareista? tekopilluista? fetissi nurkasta?) tiedä häntä. Kyllä siellä kuuli jos minkälaisia ehdotuksia.
Minua mm. pyydettiin kuvaamaan porno videota. Jos olisin ollut humalassa, niin mä voisin veikkaa että mut voisi tällä hetkellä löytää jostain youtubesta, videon merkeissä. Haha.

Viihdyttiin kuitenkin aikalailla vain vipissä. Oltiin muka siellä "turvassa" ,vaikka todellisuushan oli se että edes siellä ei ollut turvassa. En tiedä kumpi olisi ollut parempi vaihtoehto. Kierrellä kojuja vai istua vipissä jossa ihmiset voivat tehdä mitä haluavat, käyttäytyä miten haluavat.
Voisin jopa veikkaa että meidän seurue oli illan parhaiten käyttäytyvä. Sori lehdistö. Meistä ei irtoo hirveesti ensi viikon painoksiin!

Matkaan tarttui jotku seksinopat jonka joku poika antoi kun sai nimmarin. Oisin mä sen ilman noppiakin antanut, mutta kukapa ei seksinoppia haluaisi?
Itseasiassa kuluneella viikolla niitä oli jo käytettykkin, eräässä alottelu mestassa ennen baaria. :D
Ja nyt mulla on omat sellaiset. Joten wou! (kyseessä on siis kaksi noppaa joita heittämällä saa selville mitä pitää toiselle tehdä. Ei mtn hc-kamaa siis!)

Meidän seuraamme liittyi ilmeisen hyvää väkeä. Sillä jäähallille tultiin kassun ladalla ja pois lähdettiin limusiinilla. Oli muuten yksi hirveimmistä kyydeistäni hetkeen!
Suunnattiin sitten baariin, jossa viihdyin noin viitisen minuuttia kunnes päätin lähteä muille mestoille;)
Oliko oikea ratkaisu? ..Sitä pohtimallahan tämä sunnuntai on aika pitkälti mennyt.
Tosin miksi pohtia jo tehtyjä valintoja? ,kun ei niitä muutettua saa.

http://www.stara.fi/2008/11/16/bb-niko-irc-galleriassa-olen-ihastunut-muusikkoon/
(vinkkaan tuohon uutisointiin! haha. on tuo netti sitten jännä paikka:D)

Olen tällä viikolla ollut kahdesti juontamassa se oikea chättiä. Olen nauttinut näistä ihan kympillä. Mikä voisikaan olla ihanempaa perjantai-lauantai välisenä yönä kuin neljän ja puolen tunnin pesti maikkarilla? No minä keksin muutamia parempia vaihtoehtoja, mutta vaihtelu virkistää. Eikö?

Tämä viikko on ollut fyysisesti erittäin raskas. Yöunet on jääneet erittäin vähäisiksi lähes joka yö. Pitäisi vain osata ottaa sitä omaa aikaa useammin. Tänään on vain ihanaa kun voi dataa, syödä roskaruokaa ja nauttia ihanien ihmisten seurasta,myöhemmin illalla. Ei ole siis mitään kellokortti sydeemiä tänään. Voin olla oman elämäni herra. Tosin olen sitä aika pitkälti joka päivä. Sillä aikataulut menee kuitenkin aika pitkälti siten miten ne itse suunnittelee.

Ensi viikko tuo tullessaan jälleen kaikkea uutta ja kivaa. Toivon että myös yksityiselämäni puolella alkaisi hieman "aktiivisempi viikko" .. Pitää siis niin päivittää suomi24 horoskooppia että tietää mitä liikkeitä kannattaa elämässään tehdä, läppä!

Kaipaan tällä hetkellä oikeesti maahan lunta. Maailma näyttää taas niin kovin synkältä, kun ulkona pimeää..kylmää..tuulista..sateista. Yök!,inhoan tälläisiä kelejä.Kaki paljasti myös, ettei pitänyt talosta häädetystä Nikosta.
-Niko oli liian tyttömäisen vasuri, mies laukoi ohjelmassa.

Jokainen Jannen luotsaama extra ruotii jo ulos häädettyjä asukkaita. Miten olisi jos ohjelmassa keskityttäisiin vielä sisällä oleviin asukkaisiin? Dissattaisiin hieman niitä?
Vai onko oikeasti niin että ihmisillä (vierailla) ei ole mitään mielipiteitä jäljellä olevista asukkaista?
Seinäruusut koristavat Kivenlahden hulpeaa taloa, joten keskitytään jo poistuneihin.
Loistavaa.

Talosta poistamisen jälkeen minuun otettiin vielä yhden kerran yhteyttä. Tarkoitushan oli siis vielä viimeisen kerran saada mustamaalattua minua Jannen johdolla extrassa.
Sen jälkeen niitä ei kiinnosta sateleeko sinulle tappo uhkauksia, oletko henkisesti hyvässä kunnossa vai pihiseekö sinussa ylipäänsä enää henki?

Se joka leikkiin ryhtyy se leikin kestäköön.

On kuitenkin säälittävää että sinua vedetään vieläkin 6-0 illan extrassa ja vieläpä juontajan saattelemana. Vai olisiko niin että vierailla ei saa olla mielipiteitä tuotannon suosikeista?
Eihän heitä kuitenkaan tulisi dissata, saattaa jopa vaikuttaa äänestuloksiin.

No ehkäpä tuotanto vielä kerran ottaa yhteyttä ja pyytää finaali lähetykseen. Vai olisiko niin että sopimukseni heidän kanssaan on jo rauennut? Olinhan minä kuitenkin henkisesti niin epätasapainoinen. Mutta olisikohan heillä ollut näppinsä tässäkin asiassa?

Ehkäpä näitä tabuja ei kannata tuoda julki.

ja ps. Ei se kaki minunkaan lemppari ollut. Mutta ehkä se on niin miehekästä käytöstä sitten jos kokonaisen tuotantokauden koitti erään vaalea verikön pöksyihin. Siinä kuitenkaan onnistumatta. Loistavaa! ,ei mennyt hukkaan sinunkaan kautesi ;)

[Ei aihetta]Lauantai 15.11.2008 04:22

Todella moni on kyselly minne mulle olisi mahdollista lähettää "fani-postia" tai ihan vaan joka päätyisi minun luettavakseni. Nyt tällä hetkellä posti tulee perille jos sen lähettää tähän osoitteeseen:

MTV3 / BB-NIKO
00033 MTV3

eli ei tarvi laittaa mtn katuosoitetta tai muuta. perille tulee siis jos tuolla tavalla siihen kirjekuoreen ruksaa! en malta odottaa milloinka ensimmäiset kirjeet saapuvat. hihi!.

että tällästä inffoa tällä kertaa teille<hymy>

**päivitys!
vastaan kirjeisiin, JOS ne sisältää kattokaas vastauskuoren. KOSKA muutenhan mulla menis omaisuus jos joutuisin alkamaan osteleen postimerkkejä itse :) lupaan siispä myöskin niihin vastaamaan.

Päivityksiä!Perjantai 14.11.2008 15:58


Takana on kyllä niin kiireinen viikko.. Tuntuu että kotona olemiseen ei yksinkertaisesti ole aikaa.
(ja sen kyllä huomaa kun katselee ympärilleen!) Voisi luulla että mun kotona on sotaharjoitukset?

Tänään se varsinainen juokseminen sitten vasta alkaakin. Viikonloput aina niitä kiireisimpiä.
Joka paikkaan tulee kutsuja, hieman pitäis tehdä rahaakin ja lisäksi haluaisin viettää aikaa kavereiden kanssa. Onneksi ne ymmärtää mut jo tällä hetkellä niin hyvin etteivät ota pahakseen vaikkei minusta useisiin päiviin kuuluisikaan mitään.

Ke-To välisenä yönä juonsin ensimmäistä kertaa maikkarilla eli se oikea chätin parissa. Se oli kyllä aika friikkiä, mutta silti ihan HUIPPUA. Ainoa että kyseisen juonnon vuoksi mulla meni hieman tää rytmi vielä sekasemmaksi..mutta kyllä tämä tästä.
Ja tänään uusiksi 02.50-06.00 &lt;hymy&gt; ,eli maikkarilla nähdään yöllä! Onneksi tänään en ole yksin siellä, eli on myös toinenkin juontaja jonka kanssa vuorotellaan:) Aika hassua silleen että tää kyseinen juontaja on mulle vuosien takaa tuttu. Oltiin meinaan joskus aikasemminkin samassa duunissa. Hihi. Maailma on pieni ja helsinki pienin.

Huomenna sitten olisi tarkoitus lähteä seksimessuille. Tää on paikka jonne mä en ole ennen suostunut lähtemään vaikka frendit on pyydelly. Nyt kuitenkin pääsee ilmaiseksi niin pitäähän sitä käydä kurkkaamassa millainen meno siellä on. Voin niin vaan kuvitella:D!
..Tiedä vaikka itsekkin ennakkoluuloistani huolimatta innoistuisin vetään jonku show;n siellä:D

Kello.17 niko strippasi yleisölle.
kello.18 niko ryhmäseksissä
kello.19 niko jakaa vastaantulijoille
kello.20 niko kannetaan messuilta putkaan!
haha. NO ei ehkä. Mutta kokemushan tääkin tulee olemaan. Tiedä vaikka innostuisin shoppaan siellä. Eiks siellä kuitenkin oo jtn kojuja?

Että niin. Lisäksi majailen viikonlopun kaverini luona, koska hän reissussa ja lupauduin hoitelemaan hänen kissojaan. Onneksi näin. Koska mulla on niin lyhyt matka siitä maikkarille ja messuille. Ja saanpahan paijata niitä. ..Opettelua jos vaikka itsekkin joskus saisi jonku karvapalleron;)

Tällä hetkellä fiilis on mahtava. Olen ihastunut. Oi, nyt vain jännityksellä katselen mitä tulee tapahtumaan.. Oon vaan niin kovin hölmö näissä jutuissa. Mutta hiljaa hyvää tulee. Ja kukapa ei muusikon eteen tekisi parastaan?

Hullun hauskaa viikonloppua teille kaikille!

PS. ensi yönä siis maikkarilla se oikea chätissä.

PSS. Maanantaina minä ja cheryll juonnetaan yhdessä BB GAME subilla. Odotan innolla mitä siitäkin tulee! Meinataan vetää niin hyvin kuin vain mahdollista. Muistakahaan katsella. &lt;hymy&gt;&lt;sydän&gt;

[Ei aihetta]Tiistai 11.11.2008 16:35

BB Gamesta niin kovin moni kyselee & edelleenkin on mahdoton kaikille erikseen vastata.

12.11 Keskiviikko 14.30 - 15.30 juontamassa.
13.11 Torstaina 14.30 - 15.30 juontamassa.

&lt;hymy&gt; Eli tossa tämän viikon vuorot!

(JA toinen asia jota on paljon kysytty.. että olenko tulossa/menossa bileristeilylle ensi viikolla?)
Vastaus on että mitä todennäköisemmin minut näkee laivalla 20.11 &lt;vink&gt;!

Suurimmallakin tarinalla on alkunsa. Perjantai 07.11.2008 01:59


Mä oon pohtinut aika paljon töihin paluuta. Mutta sitten tänään mä aloinkin miettiin et pitäiskö alkaa jonku salarakkaaksi? ,tai no ei liian salaiseksi kuitenkaan. Pitäishän siitä jollekkin vinkkaa;D!

Ei, oikeasti. Mä tarviin elämääni sellaista säännöllisen rytmin jälleen. Hitsi. Siitä on pitkä aika kun on viimeksi ollu silleen "duunissa duunissa". Oon kuitenkin pienestä pitäen käynyt töissä, jotenka tää on oikeasti tosi outoo kun MÄ VAAN OON.

Tämä päivä on menny tosiaan kyllä ihan vaan hengailun piikkiin. Ollu niin kuollut päivä.
Johtuu varmaan hitonmoisesta kankkusesta jota oon potenut. JULISTAUDUN niin absolutiksi.
Mutta vain tämän päivän ajaksi, koska huomenna lähdetään niin radalle ;)
Nyt laitetaan naama hymyyn ja kuunnellaan iloisena kun ihmiset avautuu sulle. Turha provoisa minua, huomenna se ei onnistu. Älä edes vaivaudu yrittämään.

Ulkona jo ilmeisesti pakkasta? Ihan superia. Olin vaan niin väärin pukeutuneena tänään kun piipahdettiin keskustassa. (joo, suomen puhutuimpien tissien kanssa! haha:D!) Toki tänä iltana suomi sai toisetkin tissit joista puhua. Kun taloon asteli uusi asukas. *haukotus*
No tää henkilö on niin "eilinen" -eli ne on niin nähty. Kuhinaa, sitä on aivan varmana tiedossa.
Mutta kyllähän tässä nyt aika mauttomuuden rajoilla mennään.

Nyt mun pitäisi ehkä koittaa saada jo hieman unta. Mutta taidan alkaa katsomaan leffaa.
Joulutarina ois leffan nimi. Oi, eli keravalla julistetaan siis virallisesti joulubuumi alkaneeksi.
No ainakin tässä yhdessä asunnossa. Ps. Mulla on jo jouluvalotkin parvekkeella.
Ne on ollut siellä jo vuoden, mitä turhaan ottamaan pois. Kun joulu tulee kuitenkin joka vuosi.
Ihanaa.

Ja tossa leffassahan on antti. Hähää!.
Nyt mä tiedän kenen salarakkaaksi mä meinaan alkaa.
Aijoo, viihdeuutisten mukaanhan mä seurustelen. Voi kun pitäisikin paikkaansa.
Ehkä tämän tulevan viikonlopun jälkeen mä oonkin rengastettu.

"Kaikkienhan pitää mennä ees kerran elämässä kännissä ja läpällä naimisiin" -enkö mä noin talossa ollessani julistanut? haha.

Pärjäillään!
Yksityisyys