IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.
Seuraan mediassa pyöriviä ihmisiä erinlaisilta nettisivuilta, lehdistä, keskustelupalstoilta
mutta vielä tänäkään päivänä minulla ei ole sen vertaa ollut mielenkiintoa että olisin jaksanut
nähdä vaivaa ja selvittää tämän "kohuperheen" lähtöperää.
Keitä he ovat? Mistä he tulevat? Ovatko nämä ihmisiä joiden elämän pitäisi kiinnostaa myös minua?

Odotin tätä päivää ihan tajuttomasti sillä tiesin että ystäväni Henna poseeraa hymyn rohkeissa kuvissa. (pakko sanoa että olivat ihan uskomattomia kuvia, kannattaa käydä tsekkaamassa!)
Tottahan toki uskoin että hänet nähdään lehden kannessa "pääuutisena" kuten niin monet muutkin neitokaiset kun he ovat hankkineet silikoonitissit..
Mutta kauhukseni sainkin huomata että kannessa ei toki koreilekkaan bb-blondi uusine tisseineen vaan seinään juokseen näköinen pöörösilmäinen neiti Mikkonen?
Ja kysymys kuuluukin millä maksatte vuokranne?

Raivon sekaisin tuntein soitin välittömästi Hennalle ja pohdimme pitkän aikaa näiden kahden ihmisen merkitystä ja olemassaoloa.
En toki väitä ettemmekö me herättäisi juuri samanlaisia tunteita roikkuessamme mediassa.. Mutta eihän tuon näköistä pariskuntaa jaksa yhden kuukauden aikaa katsoa lehtihyllyissä.
Toki kyseessähän on niin "superhypercooljulkkispari" että tuskin tämä julkaisu näkee edes huomista päivää kun myydään loppuun. Itse revin Hennan sivut talteen ja laitoin lehden koiralleni kusipaperiksi. Uskokaa tai älkää, mutta minun London ei edes kussut heidän päälleensä.
Herra X ei suostunut pyyhkimään persettään ja minä en kelpuuttanut edes takkaan että saisin asuntoni lämmitettyä.
Ongelmajätettä koko perhe.

Heidän taannoiset kommenttinsa homoista olivat myöskin aika ala-arvoisia.
Ainoa mitä haluan tästä perheestä lukea tulevaisuudessa on se että edes toinen heidän pojistaan.
(eikö niitä kaksi ole?) Ilmoittaa oikeasti olevansa kiinnostunut pojista.. niin katsotaan sitten mihin suuntaan isäpapan suupielet vinksahtaa.

Ja ps. Olen aivan varma että nelosen mikkosten äänestys oli järjestetty juttu.
Koko internetti ei voi olla niin väärässä niiden alustavien mielipidemittausten suhteen mitä viikolla silloin julkaistiin. Ihan jokaisessa kyselyssä YLI 70% halusi heidät pois ruudusta. Mutta mitenkäs yllättävää että ohjelma saa kuin saakin jatkoa..
Pakko sanoa että olen kuitenkin vain ihminen jotenka kyllä se minunkin mielenkiintoni sen verran tässä on kasvanut että meinaan Mikkoset tuoda yhden jakson ajan kotisohvalleni.

Jos he saivat oman show:n niin mun on pakko saada kaksi!

Ja mikä määrittelee turhan ja vähemmän turhan julkkiksen?

Kellotkin tuli sitten siirrettyä!
..Mikä tarkoitti sitä että baarissa tuli valomerkki tuntia aikaisemmin, ei hyvä.
..Vielä 19 aikaankin on tosi valoisaa, ihan jees!
..Jokatoinen kello eri ajassa, menee muutama viikko totutella.

Täällä sitä ollaan Rauman suunnalla tällä hetkellä ja huomenna olisi tarkoitus jälleen palata sivistyksen pariin. En missään nimessä halua dissata ketään, mutta onhan tämä meno täällä päin maailmaa aivan erinlaista kuin se mihin itse on viime aikoina tottunut.
Mutta ihan hyvä edelleenkin on aina toisinaan lähteä hieman kotikulmilta pois, niin ei ala hommat käymään liian yksitoikkoisiksi. Ja uudet (tai no vanhat) naamat on aina vaihtelua.

Rakas koirani London nauttii täällä olostaan aivan valtaisasti. Täällä saa olla ja mennä vapanaa ja nyt hän on viettänyt muutaman päivän Vili nimisen koiran kanssa. Ihanaa nähdä kuin kaksi koiraa kiintyy toisiinsa niin nopeasti. Leikkivät yhdessä, nukkuvat yhdessä, käyvät ulkoilemassa yhdessä.
On se niin salettia että minun perheeseeni tulee vielä jossain kohtaan "se" Britney.
..Mutta nyt mietitään rauhassa eikä tehdä äkkipikaisia päätöksiä. Niistä kun toisinaan saa maksaa aika kovan hinnan.

Lauantaina juontelin eräät "messut". Hitsi että viihdyn lavalla ja varsinkin mikrofoonin kanssa.
Vaikka itse sanonkin niin minut on sinne luotu. Mielipiteitä toki on monia ja kaikki ei aina voi kaikista pitää ja niin varmaan minunkin tapauksessa ,mutta toistaiseksi mm. tuosta juonnosta olen kuullut vain positiivista palautetta. On outoa kuinka ihmiset jaksoivat (varsinkin nuoret) seurata koko neljä tuntisen tapahtuman vain ja ainoastaan minun takia. Kulkivat perässä ja napsivat puhelimiinsa ja kameroihinsa kymmeniä ja taas kymmeniä valokuvia. On outoa että ihmiset kuvaavat sinua ja sinun tekemisiäsi. Tosin pakko myöntää että nautin salamavalojen välkkeestä. Ainakin tuollaisten juontohommien yhteydessä. Baarissa ja vapaalla ollessaan se on kuitenkin aika puuduttavaa joskus. Sillä minäkin liikun yleensä keskustassa suoraansanottuna persereijän näköisenä.

Joskus useita vuosia sitten äitini kävi ennustajalla joka oli lähes näillä sanoilla sanonut:
"Poikasi tulee joskus vielä olemaan salamavaloissa ja koko Suomi tulee seuraamaan häntä."
Eli tuohan on suoraviittaus siihen mitä tapahtuu kuin astelee Big brotheriin.
Uskon kaikkeen tuollaiseen joidenkin mielestä "hömppäpömppään" ja miksen uskoisi, koska
tuossa oli jälleen loistava esimerkki siitä että kyllä joku tietää asioita ennen kuin me itse niistä tiedämme.

Olen ollut jo hieman aikaa sujut jälleen itseni kanssa ja suuremmilta ulkonäkö kriiseiltä on vältytty, mutta viime kuukausien aikana olen huomannut että olen lihonnut. Aina kun olen asiasta jollekkin maininnut niin olen saanut vastauksen "pyhpyh, sun pitääkin lihota!". Vaan kun ei pidä!
Olen vuosikaudet ostanut niin tarkasti mm. farkkuni että 100grammaakin lisää painoa niin en pysty istumaan :D Ja nyt sitten ensimmäistä kertaa Big brotherin jälkeen astelin puntarille tuossa jokunen viikko sitten ja kauhukseni huomasin että olen lihonnut ohjelman jälkeen lähes seitsemän kiloa!
En ole koskaan painanut näin paljoa mitä tällä hetkellä. Nyt tulevalla viikolla meinaan aloittaa kuntoviikon, joka pitää sisällään ainakin sen että mitään roskaruokaa emme nauti henkilön X;n kanssa.. Nyttenkin taas kolme päivää olen aika hyvin onnistunut vierailemaan milloin missäkin p*ska mestassa syömässä.
En usko että syön nälkääni vaan tällä hetkellä se on kai himo joka ohjaa minua.
Jos näin jatkuu.. niin on tulossa erittäin kalliita ostosreissuja sillä farkut 28/32 ovat pian historiaa
ja tilalle astelee suurempi vaatekoko.

Nyt alan tarkkailemaan tosissani ruokavaliotani tai tässä tapauksessa koitan hommata sellaisen kuin ruokavalio. Tämä on outoa, koska koko elämäni aikana en koskaan ole seurannut syömistäni sillä olen sellaista tyyppiä joka ei kyllä kovinkaan helposti liho.
..Niin ne vaan tilanteet muuttuu ja tilanteet elää, mutta missään nimessä en koskaan halua kaiken paskan lisäksi kuulla kommentteja että esim. valokuvissa näytän lihavalta. Asia jonka olen sitten taas itse laittanut merkille viimeaikoina.

Mutta hyvää viikon alkua kaikille ja pidetään vartaloistamme huolta ja julistetaan tästä viikosta "roskaruuaton viikko!" :)

Uneton viikko saa päätöksensä.Lauantai 28.03.2009 00:08


Heissan!

Nyt on tapahtunut taas vaikka mitä ja olen päivittäin tehnyt tänne tuloani ..mutta yksinkertaisesti aikani ei ole riittänyt päivitykseen! (harvaa se tuskin hetkauttaa, mutta tästä on hyvä aloittaa)
Nimittäin se kielii siitä millainen viikko minulla on ollut takana ja millainen olotilani on ollut.
Olen koko viikon ollut aivan varma että nyt se kuume nousee .. olen ihan salee kipeenä, mutta
syynä taitaa olla se että en ole oikeastaan hirveästi nukkunut.
Ja väsyneenä sitä tietenkin tuntee itsensä hieman kipeäksi.
Mutta Sunnuntai päivän pyhitän ihan yksinoikeudella nukkumiselle.
Tosin tällä hetkellä olen täällä Uudessakaupungissa joten voipi olla että Sunnuntai vietetään dösässä ja junassa kohti kotia.. Ellen sitten saa pidennettyä reissuani Maanantaille.

Tänään saavuin tänne sillä huomenna juonnan erään tapahtuman ja pelipaikalla pitää olla jo aamu kahdeksalta, joten ei tänäkään yönä kovin kummoisia unimääriä nukuta. Pitää vielä valmistella spiikkejä ja katsella tapahtuman kulkua.. Jännää!

Viime viikonloppu vietettiin laivalla ja piipahdettiin Tukholmassa. Pakko hehkuttaa että ihan sairaan magee kaupunki! Helsinki on sellainen ns."halpakopio" aika samalla kaavalla..tosin hieman pienemmässä mittakaavassa. Ruotsalaiset vaan on niin paljon trendikkäämmän näköisiäkin!
Ja nuuska suussa kulkevat pojat on aina saanut mut kermavaahdoksi.
Siksi minäkin olen päättänyt että voisin siirtyä nuuskaan vaikka sehän on kuulemma enemmän haitallista terveydelle kuin tupakointi, mutta eiköhän tästä kuitenkin joskus lähdetä muutenkin tuonpuoleiseen?
Ostin ensimmäisen ikioman nuuskapurkin, mintunmakuisen sellaisen. Nam.
Olen siis aloittanut siirymävaihdeen Ruotsalaisuuteen.

Olemme ihan tosissamme keskustelleet että voisimme muuttaa Ruotsiin.
Toki ajoitus on huono siinä määrin että vielä pystyy takomaan täälläkin kun rauta on jokseenkin vielä hieman hiilloksilla, mutta eihän rakkaasta naapurimaastamme tänne kestä laivalla kauaa tulla joten kyse ei kuitenkaan olisi ihan maapallon toiselle puolelle muuttamisesta. Vaikka toki sekin olisi ihanaa. Olen kuitenkin aina haaveillut muuttavani ainakin hetkeksi jonnekkin muualle, sillä minusta ihmisten pitää nähdä myös muita kulttuureja ihan jo senkin puolesta että tajuaa että kaikki ei ole niin hyvin ehkä muualla kuin meillä täällä kotimaassamme. Sitten sitä Suomalaisuuttakin varmaan osaisi arvostaa hieman enemmän kuin palaisi tänne takaisin, jos siis palaisi..

Facebookkiin ilmestyi alkuviikosta kuvia joissa minut nähdään mm. "nuolasemassa" erään naisen sukupuolielintä. Ja tämän kuvan johdosta olen saanut aika paljon erinäisissä paikoissa kommentteja. Kyse kuitenkin oli ihan harmittomasta läpästä ja kuva poistettiin välittömästi.
Joku stalkkeri sen kuitenkin kerkesi sieltä jo nappaamaan ja nyt sitä linkitetään minulle, koska se löytyy jostain keskustelupalstoilta.
Kyseessä on siis ihan vain harmiton kavereiden välinen kännisekoilu.. Joten mitään suurempaa tästä ei aikaiseksi saa ja siksi halusinkin asiasta täällä vielä mainita erikseen.

Laivareissumme oli onnistunut & aivan mahtava!
Ei suuria draamoja, yksi ainut kusipää joka melkein osui nyrkillä minuun, muutama yli-innokas ihminen, muutamia randomeja hytin täydeltä ja sokerina pohjalla joku äijä jonka lompakko pullotti hieman liikaa joten hän tarjosi kaksi päivää meille viinaa ja antoi rahaa. Eli kai tämä on jo jonkin asteista escore toimintaa :D Luxus luokan sellaista. (lainaus bb-talon sanontoihin)

Mutta tosissaan ihan fiilis reissu! ..Kohta uusi tulossa ja voin sanoa että ette ole vielä kuulleet ja nähneet mitään. Lisäksi muutaman projektin suhteen käydään neuvotteluita ja voin sanoa että jes!
Tosin kestääkö pää? Riittäkö aika?
Ollaan kuulolla ja katsellaan kyllä se kevät sieltä tulee ;)

Nettipokeri koukuttaa ..myös minua.Perjantai 20.03.2009 04:08


Kello tikittää jo 02.00 yöllä ja mitä minä mahdankaan tähän aikaan vielä koneellani tehdä?
(siis sen lisäksi että päivitän surullisen kuuluisaa irc-päiväkirjaani).

Istun paffin sivuilla ja pelaan nettipokeria, olen niin koukussa.
Viimeiset yöni olen istunut koneella ja hävinnyt useita satoja euroja.. ja taas satoja euroja.
Toki myös olen saanut tehdä talletuksia toisinkinpäin eli myös voittoja on minulle suotu.
Mistään isoista summista ei siis kuitenkaan ole kyse, mutta puhutaan kuitenkin kolmenumeroisista
summista. Että hirvittää, mutta minkäs teet kun veri vetää paf.fi sivustolle.

Ehkä tämäkin (kuten niin hirveän monet muutkin asiat) on ohimenevää ja yksi kaunis päivä
huomaankin että ei tässäkään (kuten ei monissa muissakaan asioissa) ole mitään järkeä.
Nyt kuitenkin silmissä kiiluu hertat, padat, ristit & ruudut.

Olen kuitenkin joutunut hieman toppuuttelemaan pelaamistani sillä rahalle toki löytyy muutakin käyttöä tämän pojan menoissa / hankinnoissa lähipäivinä.
Olemme lähdössä ystävien kanssa Tukholmaan tulevana Lauantaina.
Kaikkien mielessä häämöttää muutamien päivien armoton biletys & shoppailu, mutta itse olen
jotenkin hieman varuillani tämän reissun suhteen ..joten jos vain mahdollista meinaan nukkua makoisasti & nauttia siitä että lähettyvilläni ei ole tietokonetta eikä puhelinta.
(on toki puhelin jolla en meinaa soittaa tai viestittää Suomeen päin, johtuen siitä että koitan pitää puhelinlaskuni mittavan puhepaketin vuoksi aika peruslukemilla. bb:n jälkeen kun on laskutkin ollut ...reippaasti yli budjetin).
Lisäksi talossa olo opetti minulle sen että ilman puhelintakin voi elää ja kyse on kuitenkin vain muutamista päivistä, joten mitään niin mullistavaa ei voi tapahtua ettenkö malttaisi odottaa uutisointia satamaan asti.

Talosta kun alettiin puhumaan ..niin sopivasti saankin linkitettyä seuraavan linkin tähän:

http://www.katsomo.fi/?progId=10539

Eli niin se vaan bb-huumakin taas alkaa.. edellinenkään kun ei näytä vielä kovinkaan suuressa laskusuhdanteessa olevan, mutta niin se vain aika rientää!
Tulen vielä palaamaan tähän aiheeseen jatkossa.. mutta se onkin sitten jo aivan toinen tarina.
On jännää että siitä on JO YKSI KOKONAINEN VUOSI kun olin itse samassa jamassa.

..Nyt on tämän illan osalta rahat pelattu ja on aika rientää tuonne sängyn puolelle.
Toistaiseksi meitä on siellä vielä kaksi, vaikka kyllähän se kolmas aina joukkoon mahtuu ;)
Ei vaan, ottakaa ihmiset toisinaan asioita huumorilla ja älkää olko niin kovin vakavamielisiä.
Kevätkin tekee tuloaan ja elämä on sitten ehanaa ...!


Murr Murr!Torstai 19.03.2009 16:49http://www.seiska.fi/viihdeuutiset/_a93090/bbnikon+londonkoira+on+jo+superjulkkis/

Hirveästi Londonista aina kysellään, käykää ihmeessä tsekkaan mammin-minipossu <rakas>
..Ei oo nimittäin helppoo olla superjulkkis vasta hieman yli 6 kuukauden ikäisenä:D!

<3lla. Pikku-Diiva.

******* raivona!Tiistai 17.03.2009 03:10


Viikonloppu ..viikonloppu.
Tuo karmaiseva asia joka saapuu jokaisen viikon päätteeksi.
On hyvä että saapuukiin, mutta pitääkö sen näytellä elämässämme tälläistä roolia nykyisin?
Roolia joka on itse hankittu tai roolia joka meidän päällemme on langetettu.
Uskon että jokaiselle ihmiselle muokataan tietynlainen hahmo tässä kuplassa missä elämme.
Maailmassa missä sinä olet hyvä. Missä minä olen paha.
Maailmassa jossa luulette meidän nauttivan elämästämme.
Mutta todellisuudessa se maailma on niin nähty, niin koettu, niin vääränlainen ja niin muokattu.
Muokattua p*skaa. Missä todellisuudella ei ole mitään osaa, ei edes aina pääsylippua näytöksiin.

Mitään ravintoloita mainitsematta, mitään asiakaskuntaa mustamaalaamatta, mitään henkilökuntaa
haukkumatta kiroan joitain paikkoja alimpaan helvettiin. Ja kyllä saatan olla seurassanne siellä, mutta tällä kertaa minulla ei ollut pahiksen roolia, itseasiassa taisin jäädä ihan ilman osaa koko näytelmässä.

Minun elänkumppanini (teille ehkä tutummin henkilö X) itse asiassa sai tästä näytelmästä hieman liiankin ison roolin viime Lauantaina.. Mikä sai minut aivan pois itsestäni sillä pelkään että kukaan ihminen ei kovinkaan kauaa jaksa minun rinnallani seistä sillä meidän ympärillämme on ilmeisenkin iso musta pilvi joka viikonpäivästä, kellonajasta, paikasta riippumatta sataa tihuttaa kikkareita. Kauniisti sanottuna paskaa!
Minä ja ystävämme vietimme hauskaa iltaa yhdessä tanssilattian kosteassa ilmavirrassa.
Kun eräs henkilö päätti väkipakolla tunkea kätensä Hennan ..(koska kyseessä on nuorten suosima paikka käytämme tässä kohtaan **SENSUURIA). Tämäkään ei vielä riittänyt vaan häneen piti vielä tarrata väkisin niin ettei hän päässyt paikalta pakenemaan.
Lukuisista kielloista huolimatta kyseinen mies ei kuitenkaan suostunut irroittamaan otettaan.
Henkilö X päätti tulla väliin ja esittää kysymyksen:
"Mikä tässä on oikeen tilanne?"
Jonka seurauksena hän sai ensimmäisen iskun kasvoihinsa.
Jota sitten seurasi toinen isku, joltain toiselta ihmiseltä.
Ja kolmas isku tottakai ..joka sitten tuntuikin jo hieman pahemmalta.

(Aikaisemmin tänään poliisien kanssa keskustelu avarsi että kyseessä oli ollut tuoppi jolla häntä lyötiin päähän. Sitä kun ei siinä tanssilattialla huomattu sillä isku tuli takaapäin.)
Hienoa.
Asiahan ei tietenkään saanut minkäänlaista arvoa, koska kyseessä oli "randomit".
En edes uskalla arvailla millainen hulapaloo asiasta olisi noussut jos kyseessä olisi ollut joku
meidän seurueemme jäsenistä.
Mutta onneksi me voimme olla koko suomen pahiksia, niin näyttäkää te hyvikset miten siellä baareissa tulee toimia!

Uskomatonta mitä kaikkea mekin olemme joutuneet kohtaamaan vain muutaman kuukauden yhdessäolon aikana. Henkilön X on kyllä rakastettava minua, sillä itse voin sanoa että en varmaan koskaan jaksaisi tätä tilannetta jos se olisi toisinpäin. En siksi etteikö rakkauteni riittäisi vaan siksi että pelkäisin jo oman henkenikin puolesta.
Onneksi kuitenkin tilanne päättyi sikäli-mikäli kivasti ja suuremmilta vammoilta vältyttiin, mutta
tilanne oli uhkaava.
Uskon että saan henkilön X kyllä minun "tipattomaan huhtikuuhun" hyvin mukaan.
Joten nyt meitä on tässä veneessä kaksi joten ei tarvitse yksin soudella.

Torstaina alkaa sitten bb haut. Auts.
Tähän asiaan tullaan palaamaan aivan varmasti loppuviikolla sillä edessä on eräs asia sen tiimoilta.
Mutta pidetäänhän hulluja jännityksessä vielä hetken aikaa! ;)


Oon niin hyvin pystynyt viime päivät pitämään näppini erossa näppäimistöstäni vaikka mieli olisi tehnyt avautua niin kovin monesta asiasta, mutta ihan vain jo senkin vuoksi että en jaksa saada enää yhtään enempää paskaa niskaani olen pysynyt koneeltani aika hyvin pois.. Loisto diili!
Syynä toki voi olla sekin että olemme henkilön X kanssa menneet aika kiitettävästi nyt muutaman päivän ajan, joten paljoa meitä ei ole kotona edes näkynyt.
..Yhteiselomme on ollut aikamoista vuoristorataa ettenkö sanoisi.
Syitä on monia.

Yhteenmuuttomme tuli erittäin nopeasti, mikä varmana säikäytti minut täysin.
En ollut siis vielä hänen saavuttuaan sisäistänyt sitä ajatusta että olemme päivittäin yhdessä ja näin alkuun aika paljon, koska X:llä ei kuitenkaan toistaiseksi ole vielä täällä pk-seudulla paljoa mitään.
Tilanne kuitenkin tulee muuttumaan kunhan saamme hommattua hänelle työpaikan.

Lisäksi olen sitä mieltä että pariskuntien ei tulisi juoda alkoholia samassa porukassa ja päätyä samaan baariin. Minun kanssa siitä ei voi seuraa hyvää. Niimpä vietimmekin aika railakkaan viikonlopun ja mitenkäs muuten kuin riita-sovinto-riita-sovinto teemalla.

Tällä hetkellä pelkään että postilaatikosta kajahtaa hetkenä minätahansa varoitus.
Se tosin olisi ensimmäinen sellainen vaikka olenkin jo kerjennyt asustamaan täällä melkein 2 vuotta.
Täällä on niin peilit särkyneet, olohuoneen pöytä lennellyt, iskuja on otettu vastaan puolin jos toisinkin. Mutta toisaltaan ..se mikä ei tapa se vahvistaa. Ja niin uskon että tässäkin tapauksessa tulee käymään.
Vaikka kyllä tässä pitäisi taas peiliin katsoa (jos sellainen siis vielä löytyisi).

Ihmiset luulevat että käyttäydyn näin ihan vain statukseni takia, mutta totta on se että kaikki tämä oli minulle jo arkipäivää ennen taloon menoa ja sieltä pois tuloakin. Minä siis olen humalassa vielä tempperamenttisempi kuin normaalisti. Lisäksi minun baarikäyttäytyminen on toisinaan idioottimaista. Enkä missään nimessä ole ylpeä siitä millainen kuva minusta on saatu ja millaisen kuvan annan itsestäni..
En missään nimessä halua roikkua paskojen asioiden varjossa ns."pinnalla" vaikka siltähän tämä on alkanut uhkaavasti näyttämään viime viikkoina..
Siksi meinaankin nyt suorittaa tämän kuukauden osalta kaikki sovitut menoni, mitkä keskittyvät viikonloppuihin ja sen jälkeen vetäydyn yöelämästä.

Eli Huhtikuusta ajattelin että voisin tehdä tipattoman tai ainakin sellaisen että en vedä kännejä.
Olen miettinyt antabus-kapseleiden käyttöönottoa. Se voisi olla ihan loistava ratkaisu ,koska
epäilen että niin kovaa tahdonvoimaa minusta ei löydy että ilman niitä pystyisin olemaan raittiina.
Sitäpaitsi säästyisi rahat, voisin alkaa pitämään itseäni kunnossa mm. urheilemalla.
Tämä olisikin siispä oiva veto ennen rantakauden alkamista!

Tosin olemme henkilön X:n kanssa lähdössä mitä ilmeisemmin nytten ulkomaille.
(minkä jälkeen ei muuten enää tarvi puhua henkilöstä X, vaan sitten hän saa nimenkin)
Joten ulkomailla, antabus ..hmm. Ei nuo kaksi asiaa kyllä kuulosta kovin hyvältä samassa lauseessa.
Mutta katotaan mitä tulevaisuus pitää sisällään.
Tosin se on aivan varmaa että pitää alkaa toimimaan että on se ns."tulevaisuus".

Nyt jatkamme siivoilua. En tajua miten kaksi ihmistä jotka eivät edes ole kotona juuri koskaan voivat saada asunnon tähän kuntoon vain vajaassa viikossa ?
..Voimme tietenkin kasata syyt Londonin niskoille ,mutta sehän ei olisi reilua.

Ps. Londoni voi vallan mainiosti (sitä kun ihmiset usein kyselevät). On ollut helppo koira kasvattaa ja siitä syystä hinku hankkia toinen koira on aivan VALTAISA. Tosin henkilö X on kova pala purtavaksi tuon asian suhteen. Hän kun nimittäin on allerginen koirille. Ja vaikka mä kuinka koitan vakuuttaa "ei tuon kokoisista koirista ole huolta" ..Niin on niistä kuulemma. :(

Haluan sekoilla. Keskiviikko 04.03.2009 00:40

Kuseeko London päälleni? Seurataan tilannetta herkeämättä.

Niin moni minulle big brotherin jälkeen suositteli ammattiapua, nyt sitä sitten haettiin.
Saako tästä mitallin? Onko minulla enää yhtään vihamiestä? Vai olenko koko kansan rakastama bb-hahmo? Loppuu maailmasta kokonaan väkivalta, seuraatteko minun esimerkkiäni?

Täten toivon myöskin että minua provosoivat tahot keskittyisivät siihen että heidän toimintansa
on järin lapsellista, täysin riistäytynyt käsistä ja kielii vain omista ongelmista.
Minä katsoin peiliin ja mitä näinkään? En toki "väkivaltaista nikoa" vaan nikon jolla ei ole itsehillintää näissä tilanteissa joissa minua koitetaan oikein tarkoituksella saada hermostumaan.
Nyt lasken yksi kaksi kolme neljä viisi kuusi seitsemän kahdeksan yhdeksän kymmenen.
Mitä jos tämäkään ei vielä riitä ?
Aina voin kokeilla laskea sataan, jos siis edes osaan laskea niin pitkälle sekoamatta?
Poistun tilanteista.

Haluan sekoilla ja olla esillä se on fakta.
Haluan aiheuttaa pahennusta, mutta miksi ?

Mielessäni liikkuu niin uskomattomia asioita että itsekkin toisinaan havahdun että elänkö edes
todellisessa maailmassa? Olenko minä oikeasti edes olemassa?
Sain kaiken mitä halusin vaan sekään ei riittänyt ja nyt olen hukassa.

Huomio on kyllä asia jota haluaa, mutta kun sitä saa ..halua siitä eroon.
Se on kai loputon ympyrä joka ei koskaan sulkeudu. Mutta jumiin sinne jää.

* Kun tosiaan mikään ei riitä ja oikein mikään ei enää tunnu miltään.

Eilen yöllä oltiin subilla Hennan kanssa molemmat. Oli loistavaa.
Olen jopa kauhulla miettinyt millaiset ennakkoluulot ja käsitykset minulla oli Hennasta ennenkuin
tutustuimme big brotherin jälkeen. Voin sanoa että olin perustanut mielipiteeni ainoastaan siihen
millaisen kuvan media oli hänestä antanut. Mutta kun pääsee astetta syvemmälle ja oikeasti
huomaa että kyseessä on aivan "normaali tyttö" joka on kuin kuka tahansa kaverini.
No okei, ei ihan kuka tahansa. Kaikki kaverini eivät ole sekoilleet jalkapalloilijan kanssa ja päätyneet
lööppeihin, kaikki kaverini eivät myöskään aiheuta pahennusta missä ikinä liikkuukaan.
Kyseessä taitaa sittenkin olla erinlainen nuori. Ja se on ihanaa. Kumpa kaikki uskaltaisivat olla mitä haluavat. Maailma olisi niin kauniimpi paikka. GO HENNA GO!

Haluaisin alkaa tekemään se oikea lähetyksistä hieman enemmän itseni näköisiä kuin olen juontamassa. Haluan viedä lähetykset astetta rohkeimmiksi ja oikeasti unohtaa vain se ainaisen deittailun. Kyllä se oikea löytyy jos sellainen edes meille kaikille on suotu.
Kolme asiaa jotka haluaisin ehdottomasti tehdä tulevissa lähetyksissä:
*) Saada orgasmin suuseksistä suorassa lähetyksessä! (suihinottajaa tai sukupuolielintäni ei tietenkään näytettäisi).
*) Hiuksieni leikkaamisen & värjäämisen suorassa lähetyksessä! (mitä ikinä katsojat haluisivatkaan)
*) Tatuoida uuden tatskan suorassa lähetyksessä! (olisi mahtavaa, varmaan erinlainen fiilis!)

..Mutta nämä ovat vain päässäni pöllyviä ideoita joita tulee ja menee, mutta jotain on keksittävä.
Muuten tämä elämä käy tylsäksi ja sitä ei kai vielä kaksikymmentäkaksi vuotiaana haluaisi.
Ensi kerralla käydään läpi hieman minun ja X:n yhteenmuuttoa. Se ei ole ollut ihan niin ruusuista mitä olimme kuvitelleet.!

Jouduimme ryöstön kohteeksi laivalla.Lauantai 28.02.2009 19:07


Kaksitoista päivää ja taas mennään risteilemään.
Toivottavasti siihen mennessä ollaan selvitty edellisestä!

Hauskaa oli & tuli vihittyä paljon ihmisiä (mahtavaa). Ja lähes ilman draamaakin selvettiin risteily.
Kuten jo aikasemmin uumoilinkin niin maihin ei tälläkään kertaa päästy..
Ja en vieläkään koskaan muista että laivalla ei muka käy electroni, joten vietimme risteilyn ilman rahaa.
Joten omia masseja saimme reissun aikana tuhlattua peräti neljä euroa, joten halvaksi tuli. \oo/
Oli tosin säälittävää kulkea hytistä, hyttiin ja pummia tupakkaa ja juotavia.

Vaikka voisi kuvitella että "olipa onnistunut reissu ja ei menny ees rahaa" niin toisin on.
Taisi olla kaikkien aikojen kallein risteily lompakolle jonka olen koskaan kolunnut läpi.
Jouduimme nimittäin ryöstön kohteeksi.

En niinkään minun, mutta henkilö X:n järjestelmäkamera varastettiin kaikkine lisäosineen.
Joten arvo kohoaa johonkin kahteentuhanteen euroon, eli onnea vitun urpot!
Yökerhossa kun ympärillämme häärii kokoajan kymmeniä ihmisiä, niin siinä hulinassa sitten
lähti kamera kävelemään..
Kamera sisälsi sitten liki 200 kappaletta valokuvia risteilyltä. Onneksi joukossa ei kovin "pahoja"
kuvia ollut, mutta sitäkin henkilökohtaisempia.
Tietääkseni jokaisessa kuvassa oli lähestulkoon ainakin kaikki vaatekappaleetkin päällä..
Joten nyt odotetaan vain milloin ensimmäiset kuvat ilmestyvät jonnekkin paskasivustoille.

(henkilökunnalle iso miinus siitä että he eivät ymmärrä suomea ja ovat helvetin kyllästyneitä
työhönsä. asiakaspalvelulomake lähtee niin täältä!)

No nyt sitten teemme rikosilmoituksen ja alamme selvittämään vakuutus asioita. Onneksi sellainen
siis oli, joten vielä me tulemme nauttimaan valokuvauksen ihmeellisestä maailmasta.
Harmittaa ihan hurjana, koska joukossa oli minunkin kuvaamia ihan mahtavia kuvia vipistä.
Aloin kattokaas hieman oppimaan kuvaamisen saloja ;D!

..Nyt asunnonnassani leijailee mahtava broilerin tuoksu ja alan nauttimaan ruokailusta.
Sitten mietitään että mitkä bileet tänään käydään läpi ja mikä baari laitetaan nurin.
Tänään meinaan olla humalanhakuisesti liikenteessä sillä tämän yön jälkeen käynnistyy
neljän yön juontoputki subilla ja maikkarilla.

Nyt lähden viettämään ansaittua vapaapäivääni!

Risteileen!Torstai 26.02.2009 16:34

Tänään tulee vielä pahempia kännikuvia! @ lupaan.

Pian lähtee London neiti hoititädille & Niko poika suuntaan risteilemään!

Pakko sanoa että korkkaan nyt klo.14.20 aikaan jo ensimmäisen siiderin ja toki viimeisen
ennen risteilyä. Koska yöllä sitten pitää olla skarppina kun alan vihkimään ihmisiä. Hurjaa!
Toivottavasti ihmiset olisivat tänään todella iloisella päällä ja saataisiin mahdollisimman
moni kihlattua:D! Sillä teidän onni on yhtäkuin minun onneni. (vitut!)

Luin juuri että sedula nimeltä Lux juhlii ensiviikolla hautajaisiaan, sääli.
Nimittäin se terassi on nähnyt niin paljon (ennen bb;tä!,onneksi).
Pitää kai piipahtaa siellä vielä viimeisen kerran, tosin tilalle tulee joku uusi mesta.
Oi, helpottaa tätä tuskaa mikä sisimpääni riipii.
Paskat. Pinnallista p*skaa sanoisin minä.
Mihinköhän kaikki "ah-niin-tärkeät-ihmiset" nyt suuntaa ?
Mutta tyylikäs mesta silti ..pakko myöntää.

Oli ihana yllätys aamulla kun tuli palkkatodistus. En edes muistanut että minulla on tulossa
"talviloma!" ja vieläpä palkallinen sellainen.
Ehkä huomenna siispä käydään hieman ostoksilla Tallinnassa.
Lisäksi sain tänään itselleni erään muotinäytöksen juonnon tuolta kotinurkiltani.
Jännää lähtee tekemään moistakin juttua.. ehkäpä mutkin stailataan, lopullisesti.
Kuolen vielä nimittäin tuon peilikuvani eteen.

(X hoputtaa mua jo tuolla ..pitää vielä hieman pakata. Ja tosiaan tuo London heittää hoitoon.
Halusin kuitenkin tulla ja hehkuttaa teille miten ihanalta kaikki tuntuukaan nyt!)
Yksityisyys