IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

Blogi

« Uudemmat -

Loistokasta viikkoa kaikille!Maanantai 16.01.2012 16:58

Muistuttaisin että uusi blogini löytyy osoitteesta:

Enter link URL <-eli klikkaa itsesi tuonne! :)

Koitan pitää blogini mahdollisimman tuoreena ja tarjota teille uutta sisältöä päivittäin, ainakin parhaani mukaan:) Lisäksi seuraamalla blogiani pääset mukaan mahtaviin kilpailuihin joista seuraava käynnistetään vielä tämän viikon aikana, joten olethan tutkalla?

Ihanaa maanantain jatkoa!

PS. vieläkö ihmiset käyttää irc-galleriaa vai joko tää alkaa olemaan "SOU LAST SEASON" ?

-Nikojuhanisaarinen-
Heippa!

Tulin taas pitkästä aikaa kurkkaamaan tänne galleriaan, kun mulla täällä vielä kerran nimimerkki on ja kaikkee :) Ihan hurjasti taas tullut kommentteja (wau)! Ehkä koitan jossain vaiheessa repiä aikaa ja hieman vastailla teidän kysymyksiin.

Olin päivittämättä blogiani melkein 6 kuukautta, koska ajattelin että tarvitsen ihan kunnolla yksityisyyttä. Mulla kuitenkin tuli ikävä blogittamista ja päätin avata uuden sivun ihan uudella paikalla.

Eli mun tuoretta blogiani pääsee seuraamaan / lukemaan nykyisin tässä osoitteessa:

[url=http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com]Enter link URL[/url]

Eli käykäähän kurkkaamassa! :)

Muiskaus ja oikeen ihanaa joulun odotusta.. enää muutama yö;)

-NikoJuhaniSaarinen-
Moikka!

Videoblogit ovat yleistyneet ihan hurjalla vauhdilla maailmalla.. ja pian ne lyövät varmana läpi myös täällä meillä, kuten on käynyt jo mm. muotiblogien suhteen.

Nyt mä oonkin ladannut nettiin mun ensimmäisen videoblogin ja siihen pääsee käsiksi mun blogini kautta tai sitten suoraan tästä:Ja blogia voi seurata jatkossakin stara.fi sivujen kautta!

Enää ei ole montaa yötä jouluun.. ihan huippua -eikö?


XOXO Niko Saarinen
Oi:)

Luulin että en saisi enää täällä kävijöitä ..saati sitten kommentteja! Mutta jaksatte yllättää minut aina ja kommentteja tulee edelleen satoja,wou. Nyt on taas energiaa vastailla niihin :)

4 yötä ja lähdetään Italiaan! En malta odottaa. Aurinkoa, bilettämistä, shoppailua =loistoo.

Asutaan ihanassa asunossa,joka kuuluu ystävälleni ja meillä on reissun aikana auto käytössä.. joten pääsemme näkemään paikkoja joihin ei välttämättä muuten olisi mahdollisuutta (jos siis olisimme pakettimatkalaisia). Tuutte saamaan kivaa kuvamateriaalia!

Huomenna sitten pääsykokeet. Joten pitäkää peukut pystyssä! Toivottavasti tästä lähtee ylämäki, sillä haluan tulevaisuudessa tehdä asioita joista voin sitten vanhempana olla ylpeä. Unelmani todellakin olisi jonain päivänä juontaa radiossa ja siihenhän tämä koulu hieman kai valmentaakin :)

http://blogit.stara.fi/nikosaarinen/

tuolla osoitteessa voitte seurailla mun kuulumisia, sillä se on "virallinen blogini" (:

Nauttikaa kesästä,lomasta,auringosta!

MOI-OON-TÄÄLLÄ-TAAS!Tiistai 30.03.2010 05:05

Hellou,katson vieläkö multa löytyy "irc-vetovoimaa".

En oo kirjoitellut tänne blogiin useisiin kuukausiin enkä ole kyllä itse galleriassakaan käynyt pitkään aikaan. Ihmettelen kyllä miksi?
Kai facebook,twitter,staran blogi & sitten vielä tämä on jo hieman liikaa. Vaikka elänkin hyvin mukana mediassa ja verkossa, mutta liika on liikaa.

Nyt mulla on kuitenkin ikävä sellaista "välitöntä" palautetta ja sitähän täällä sataa ellei muuta :D. Lukaisin nopeasti läpi useita satoja kommentteja (en ikävä kyllä vastannut niihin, mutta lupaan alkaa skarppaan - joten rohkeesti vaan juttusille!).

"Vitun homo" -kommentit on jo niin vanhoja joten yllätäkää mut. Lisäksi erään kuvan alla tapeltiin olenko julkkis vai en, toisen kuvan alla puitiin olenko läski? IRC oon teistä ylpeä, te onnistutte aina lyömään maton jalkojen alta.

Edelleenkin täyspäiväinen blogini löytyy stara.fi osoitteesta (joka muuten päivitetään huomenna)! Voin sanoa suoraan että kaipaan huomiotanne, koska se on se mikä elättää mut. Mulla tuli suunnaton ikävä teitä.

Oon ollut viime kuukausina hyvin, hyvin sairas ja olen hieman koittanut vetäytyä pois tästä kaikesta ..mutta nyt uskon että alan tekemään paluuta entiseen ja alan olemaan kondiksessa. Viime perjantaina soitin jäähyväispuhelun perheelleni, koska sain niin valtaisan kuumekouristuksen tai miksi niitä kutsutaan? Se oli pelottavaa. Kuumeeni nousi melkein 41 asteeseen ja se saa sitten pienet, vihreät, vikkelät miehet pomppimaan ja ajatukset harhailemaan. Oon aina lapsesta asti ollut hyvin sekaisin kuumeessa ja nyt yllätin paitsi itseni myös siis perheeni. Mutta täällä minä olen ja vihreät ystävätkin ovat poissa.

Ne eivät kuitenkaan paistaneet minulle pizzaa, eivät edes tuoneet mäkkäriruokaa. Prkl! Kaikkia meitä ei vaan onnista.

Päivittäiset yliannostukset minusta voi vetää edelleen osoitteessa http://twitter.com/nikosaarinen ja vielä hieman YLI sata seuraajaa ja näette / koette jotain minkä ..haluatte myöhemmin unohtaa ;) Kokeilkaa vaikka!

Oon tullut tänne ja jäädäkseni, joten alappa tottumaan ajatukseen! Irc kiss!

TOP10!Torstai 17.12.2009 03:45

Hey, muistattehan että blogini löytyy stara.fi -sivuilta nykyisin ja tässä linkki uusimpaan kirjoitukseeni : http://blogit.stara.fi/nikosaarinen/?p=282

Kommentoikaa ja kertokaa teidän top10-listalta edes yksi juttu:) Haluun kuulla ja muutenkin lukea kommentteja blogini alta. Sieltä ne kaikki tulee luetuksi, toisin kuin esim. täältä \:

Enää muutama yö ja se jouluaatto on totta! Wou, en malta odottaa.

[Ei aihetta]Torstai 03.12.2009 20:43

http://blogit.stara.fi/nikosaarinen/?p=151

Uusi staran blogini! ***

ps. Ihanaa Joulukuuta KAIKILLE iii är cee:läisille.

pienempi kuin kolme:)

Kestä p*ska, nettimaailma on julmaa!Torstai 26.11.2009 00:46

http://blogit.stara.fi/nikosaarinen/?p=134

Uusin blogini. Olkaa tutkalla ;)
http://blogit.stara.fi/nikosaarinen/?p=89

Uusi tyyli ja muutama uusi kuva. Tsekkaa & kerro mielipiteesi!

Ja jos & kun oma tyyli alkaa olemaan aikansa elänyt, niin vierailkaa www.hairlekiini.fi nettisivuilla ja antakaa ammattilaisten tehdä taikoja.

Blogini siis löytyy ylimmäisestä osoitteesta ..jatkossakin. Muistahan olla linjoilla, vaikka mitä saattaa tulla eteesi. Hihi!

Nikolla on pienoinen BÖÖRNAUTTI ja meinaankin joulukuun pyhittää uusien asioiden haalimiseen. Haluan normaalia rytmiä elämääni ja uusia asioita ja mielenkiintoisia haasteita. Mikään ei kuitenkaan tule itsestään, joten pitää vain olla aktiivinen.

Lisäksi onnittelut nyt tämänkin kanavan kautta Hennalla & Antille, jotka menivät naimisiin viime lauantaina. On tuo isoveljen talo sitten jännä paikka ..ja ihan mitä tahansa voi tapahtua. Vielä viikko ja ylinpalttinen "bb hehkutus" päättyy, mahtavaa!

[Ei aihetta]Lauantai 21.11.2009 01:38

Kysellään kuulumisia? Mitä teet? Missä meet? Millo duunissa?
(ja olen laiskistunut gallerian kanssa, lupaan parantaa tapani!)

Mutta sitä ennen rekisteröikää itsenne osoitteeseen:

www.twitter.com ja sieltä sitten www.twitter.com/nikosaarinen

ja FOLLOW!

mm.

"klo 03.05-07.00 SeOikea MTV3. -tänään räjähtää,mä uskoisin. muistahan katsoa."

¤CU!
« Uudemmat -
Yksityisyys