IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

JOOOOOOO!Lauantai 29.04.2006 01:04


duunipäivä ois silleen takana.

joka ainut kerta kun oon illassa, niin en koskaan ole saanut hommiani ajoissa valmiiksi.
kelasin et pian ne ei oikeesti pidä mua enää illassa, vaan antavat mulle vaan aamuvuoroja.
toivottavasti ei, koska illoista kostuu rahallisesti enemmän. tshitshi!
oon kattellut ihan hulluna ulkomaan matkoja ..haluun nopee tekeen jotain ulkomaille !
ois ehkä helmeint.<3 sitä ennen pitää paiskia duunia ja ehkä jopa koittaa säästääkin hieman rahaa. (tää on siis ihan mahdottomuus multa). nho ..jos hommat natsaa niin tiedä missä sitä ollaan tovin päästä. ;D sitä ennen muutama todella oleellinen homma hoidettavana.
mutta en halua miettiä niitä edes itse, niin en halua niitä myöskään tänne tilittää :)

juon juuri siideriä. ihan vaan omaksi huvikseni. tekis mieli näin paljon radalle.. mut taidan malttaa huomiseen<3. lisäks oon huomennakin menossa duuniin 1230. eli silleesti.

nyt alan piikkailemaan ihmisiä ja katson kuinka moni soittaa takaisin.
(lue; elämäni auki saunalahdelle tällä hetkellä). eli mun yhteydenotto ..on silleen NOLLA!
ainakin ens kuun alkuun asti. tosin sitä ennen on kahdet kännit luvassa. :'DDDD
ja kännipuhelut on just hoteimpiii <3 ,jos sä et itse soita niitä. tai silleesti. :D
jjoo. en mä tiedä mitä kelaan. oon vaan ihan yli enerkinen JUSt nyt!
katotaan mitä saan aikaseks.

höpönhassua.Perjantai 28.04.2006 16:32


höpön hassut aamut ovat pakostakin hassun höpöjä<3.

heräsin aamulla todella voimakkaan kahvin tuoksuun. syy miksi tuoksu oli sanan varsinaisessa merkityksessä voimakas..johtui siitä että Jenina oli keittänyt tuplasti väkevämpää kahvia mitä meidän masterilla yleensä keitetään. otin huikan ja OM*G. meinas taju lähtee. jouduin siis keittämään uuden pannullisen. eli se siitä luksuksesta. loppupeleissä kun kuitenkin ite kahvini sitten keitin. :'D nyt meillä on niinkin jännää et dataillaan molemmat eri huoneissa ja viskotaan toisiamme kommenteilla. "röökille?" "käy kattoos ton kuvat!" "ihana piisi soi just nyt!" ok.

en nähnyt yöllä painajaisia mun puhelinlaskuista ,mutta suodatin pusseista kylläkin. :DD älä esitä jatko kysymyksiä. lisäks nyt kahtena yönä kun jenina on ollu meillä yötä niin oon nähny ihan sairaan friikkei unii. liittyen seksiin tai johonkin sen tapaiseen. :'DDD kysyinkin aamulla jennilt "en kai mä oo kähminy sua yöllä tai mtn ?" ..en mä kai sit ollu. tai ei se ainakaan myöntäny mitään. tosin voihan olla et jenni on käyttäny mua KOKO yön seksuaalisesti hyväksi. oli aamulla meinaan niin kovin raukee olo. hahaha. nohjoo. en mä pahakseni pistäis jos oiski.

tänään illaks duuniin ..sit huomenna ois vielä iltavuoro. sit pääseekin nauttimaan toivon mukaan ihanasta ilmasta ja kivasta vapusta.<3 onkohan l0la tulossa siis huomenna stadii? jos on ..niin veikkaampa et huomennakin kumottais ehkis kuppii. silleesti sopivasti. mm.punavuori? ;DD mun ois aika måste siivoo tää huone nyt viikonlopuks. ei sitä koskaan tiedä mitä se vappu tuo tullessaan. OY!

ps. olin aamulla tuccajumala. ihkuu. "ooks sä ottanu permiksen salaa multa?" -jenni.

nyt kittaan vielä viimeisen kupin kahvia ja sitten aloitan ne viralliset aamutoimet.<3

raiteilla?Perjantai 28.04.2006 06:29


pikaloggaus galleriaan vielä.

kävin katsomassa saunalahti.fi osoitteessa tämän hetkisen puhelin laskuni suuruuden.
ok. oli ehkä vika tikki. kaks laskuu odottais jo maksamista. (meinaan siis maksaa heti huomenna) ,koska ei oo mun tyylistä jättää maksamatta laskuja ..mutmut sit toi tuleva lasku. AUTs. ja vappukin tulossa. eli ellei musta kuulu mitään, niin lupaathan ottaa yhteyttä jossain kohtaan muhun ? -ok,kiitti.<3
tossa mun sängyllä tuhisee&puhisee yks. mä meen kuulkaas tuhiseen&puhiseen seuraks !
oishan toi kellokin jo 03:18 ,että ihan kivastihan tää aika tässä koneella taas vierähti.
nomuthei, mä oon sentään tänään tienannu mm. rahaa et saan pitää yhteyttä teihin. <3

--vitut mä töissä sitä varten käy! mut kelataan silleesti mukavasti juttui. nohyvä.

jänskättää kaikki tuleva ihan suunnattomasti. toivon et mä oon taas pian raiteilla.
siis en missään junaraiteilla odottamassa mtn N-junaa joka ajais mun yli ja päästäis mut kärsimyksistä. sit mulla ois mankkari mukana ja huudattaisin apulannan ilona piisii ihan täysillä niin että korso raikuis. (tai ihan minkä aseman mä ikinä valitsenkaan. tosin voinhan mä jätättää itteni junan alle esim. joidenkin asemien välissäkin. sit silleesti musta kirjotettais kahden kaupungin paikallislehdessä. ja iiq oisin ehkä julkimoin) ..tosin en mä varmaan kuolleena tota lööppi tilaa silleesti kamalasti kai haluis. vituttais vaan kun ei vois pokaa ktn baarista sillä varjolla. "tiedäks,mä olin vittu lehdes eilen. eli mulle on shalee pakko heruu?!"
nyt mä vaan kelaan et vituttaakohan ihmistä haudassa jotku jutut ? tai silleesti.

muthei, en mä siis oikeesti kelaa mitään itsemurhaa. mä vaan halusin järkyttää teitä. nyt silleesti kaikki tulee avautuun mulle. "ei kuolema oo mikään ratkasu!" joo. ei se ookkaan.
mut multa nyt voi odottaa oikeestaan ihan mitä vaan kellon lyödessä 03:27

pss. jätätän deitti ilmoituksen tähän samaan shittiin.

"Jos kelasit pitää vappuna räjähtävimmät pileet silleesti niinku EVÖ! Niin kutsumalla mut messiin sä silleesti vähintäänkin tuplaat mahdollisuudet et siellä on räjähdysvaara. ;DD!"

haha. ootte melkeen mursui<3

"muutamalle"Torstai 27.04.2006 17:20


Oujj. Bongasin Jeninaa eilen pasilassa, tyttö saapui Ukista tänne.<3
Lähdettiin keskustaan ihan vaan "shoppaan" ..hmm, ok löysin ihan mielettömän ihanii boksereita. ÄÄG! Ja sit yhden korun.. mut sit me päätettiin et mennäänkin "muutamalle" cafe punavuoreen, eli shoppailut jäi siihen yhteen tuntiin tyyliin. No punavuoreen sit saavuttiin pussien ja kassien kanssa. Juotiin siellä muutamat ja vaihdettiin kuulumisia, joita oli PALJON!
Koska ollaan nähty viimeksi Tammikuussa.
Sit me haluttiin tai no mä halusin lähtee clubille. Halusin vaan näyttää Jennille kuinka päästään jonon ohi.. mut sinne ei siis tosiaan ollu jonoo. Eli fiilikset meni. :'DD Mut mentiin sinne kuitenkin. Otettiin jälleen muutamat. Naurettiin ihmisiä vessojen edessä. Jokainen lissukka sheikkas bebaa ihanku olisivat Catwalkilla olleet. :'DD Huvittavaa. Tätä tilannetta ei pelastanu ees halvat juotavat. -Mut siis kauniita ihmisiihän siellä oli,ei siin midist.<3

Lähettiin käveleen Rauttikselle tarkoituksena lähtee meille. (kello oli jtn 23)
Kunnes jotku tytöt pysäytti meidät.. "Hei,minne te ootte menossa?"
No niiltä saatiin drinkkilippuja ja -50% sisäänpääsy Studiolle, jotenka otettiin taksi ja lähdettiin Studiolle. :'DDDD Siellä esiinty redrama. Mut ei me oikeestaan kuultu kun sen yks piisi.
Otettiin sit muutamat sielläkin ja pelattiin 21:stä. Mikä lie onkaan. Olin jo hieman voitollakin, mut kelasin sit aikani kuluks pelaa joka ikisen pelimerkin.
Lähdetiin joskus 01 meille.. koska eilisen päivän krapula paino ihan hieman tahtia ja toiseks.. mä en ollu laittanu itteeni mitenkään. KOSKA mähän lähdin vaan shoppaan. :D
Mut ihan jees ilta.<3 Ja oli ihanaa saada Jenina tänne meille. thsithsi!

tek0-l0la?Keskiviikko 26.04.2006 20:28


l0lat. -surruteltiin eilen siis tipsun,nipsun ja napsun kanssa kärpäseen ja sit nepsukin tuli sinne.
nhää on näit koodi nimii. tiesiks ? ; DD. oli kyllä kivoint aluks. ei siin midist. ehkä ihan muutama tuoppi tuli liikaa juotuu. (lue: noin.kymmenen liikaa) mut sillo kun sitä halvalla saa niin pitäähän sitä juoda! ..tulin taksilla himaan,potuttaa.nekin rahat oisin voinu mm.juoda tänään. :D mutniin. mun pitäis hyppää nopee tonne suihkun puoleen ja silleen laitella hieman itteeni. lähden teko-l0laa vastaan pasilaan. (oikee l0la tulee vasta myöhemmin viikol) <3.
kelasin et me lähettäis teko-l0lan kanssa YHDELLE siis oikeesti vaan YHDELLE siiderille. mm.punavuoreen. namnamnam. ou! sit ois silleen 2tuntii tehokasta shoppailu aikaa. voitais käydä kattoo kenkii ja paitoi ja kaikkeee. ei tosin hirveesti oo rahaa mtn ostaa, mutta onneks ne ei oo vielä keksiny et kattominenkin maksais. koska sit oltais kuseeeeeesh.
tänään illalla pitää selvittää ihan muutama juttu eilisestä. koska mä en ollu teko-l0la vaan ihan oikeesti AITO L0LA. -aika liiaks noloo. mut ei aina voi tyylillä tallaa. eihän?

--mä meinasin joku päivä olla ajattelematta alkoholia.
--mä kelasin et joku päivä en ees maista alkoholia.
mutsiis hiljaa hyvä tulee.<3 ja nojoo. en mä oikeesti paljoo juo, yleensä.
mut minkäs mä sille voin et kaikki alkoholistit ympäröi mua ? :'DDDD
kavereille vaan terkkuja ja silleesti. < 33

nyt oon tän alkuviikon vaan ollu ja hengannu! en oo saanu aikaan lainkaan mitään. suunnaton kiukku ! mutta huomenna sit alkaa taas duunin teko ..tylsistyttää vaan ihan sikana ,koska mulla ois niin paljon kaikkee muutakin kun duunii. \: mm. huomista koitan vielä saada vapaaks.. koska oli tarkotus lähtee pasilan studioille ja siit jatkoille. mut en mä sit oikeen tiedä? -mut voihan mä missaa ite "tapahtuman" ja mennä ihan vaan suoraan sinne jatkoille. :'D

Nyt. >

"Näytänks mä lesbolt?"Keskiviikko 26.04.2006 17:47


kysyin eilen ystävältäni,annilta "Näytänks mä lesbolta?"
anni ystäväiseni siihen "Kyl sä mieheks!"

tämä oli ennen kuin lähdettii kärpäseen meiltä. haha. siis me oltiin joskus ystäviä! :DD
ok.ollaan me vieläkin.<3

kyllähän lesbo, lesbon tunnistaa. :DDD eikai.

(+) jtn<3Tiistai 25.04.2006 20:32

moi.mulle kaikkee ihanaa just tänään.

(+)omistan ihanat hiukset tänään.
(+)tatu esiintyy suomessa heinäkuussa.
(+)juon jtn ihanaa siiderii just nyt.
(+)ollaan tänään NÄIN paljon humalassa.

GÄÄG! sit yks ihanin tulee huomenna meille.<3 pitää järkkää vaan huone ennen sitä.
se vois olla ainoo MIINUS. ps. Jenina meillä tulee oleen khuumint.
l0la tulee kai stadiin tän viikon lopussa kanssa. ps. L0la meillä tulee oleen khuumint.

jottei kävis tylsäks tää elämä.niin kelasin seikkaa JUSt sut tänään kumoon!

psss. oon tehny lupauksen. en syö enää kynsiä! hahahaha. ttää onnistuu. haha.

gallerialoggaanulos.

odotan SUN shoittoos.ellet tiedä numeroo.niin soita 02 02 02. tosin mulla on salainen numero.
koska kaikki vit*n säälipillut ahdisteli mua vuonna YKs ja KAks. ei vaan oo helppoo olla mä.

<3

kivaaamu.Maanantai 24.04.2006 19:59


Oi. Aamulla oli vallan ihkuu istahtaa takapihalle kahvikupun kanssa ja poltella aamutupakka lämpimän auringon syleilyssä. Ainoa miinus taisi olla se että tähän aikaan vuodesta kaikki minua pienemmät ötökät kaivautuvat kuin tyhjästä täyttämään pihan pieniä koloja. Muurahaisia vilisi joku tuhatpäinen armeija pitkin ja poikin laatotuksia. Murkuissa ei niinkään mitään vikaa, kunhan niitä ei ole paljoa yhdessä klöntissä. Se saa minut voimaan pahoin. Koitin etsimällä etsiä jospa näkisin hämähäkin, koska ne saavat minut voimaan vieläkin pahemmin. Olisin tallonut sen ja varmistanut siten ettei hän tee Kesäkuun alulle poikuettaan meidän pihalle. Koska sitten niitäkin on ziljoona. Kerran eräs vanhempi nainen sanoi minulle kesätyö paikallani että jos polkaisee hämähäkin niin se tuottaa huonoa onnea. Pyh. Helppo syyttää ongelmistaan kahdeksan jalkaista otusta kun toinen jalka on jo haudassa. Kateutta.

Huomenna avataan kesäkausi meidän takapihalla. Joka tosin on vielä tähän aikaan vuodesta kuin joku Korson kaatopaikka. Pahoitteluni. Kelattiin et voitais grillata makkaraa, mutta mä taidan ottaa ohjat käsiin ja käydä ostamassa paketillisen nakkeja. Ne vaan on niin suloisia grillissä. Tosin mulle grillaaminen tarkoittaa juomista. Eli taidan panostaa tuohon nestemäiseen hieman enemmän kuin syömiseen. (: Nyt vaan sitten oikeenlainen sakki kasaan ja voidaan korkata alkanut kevät silleen kunnolla käyntiin! Meiltä me suunnataan Kärpäseen. Vaan ja ainoastaan sen takia että kärpäsethän on osa kesää. (euron tuopeilla ei siis ole mitään osuutta baari valinnassamme ;D) Ok. Koska me ns. juhlitaan tiian synttäreitä, niin toi kärpänen on ihan ok. Tyttö rukka kun ei ole mistään muusta kuukauteen puhunutkaan ..kun siitä kuinka pääsee palkkapäivänään kärpäseen joraamaan. Oi, suloista.

Mun pitäis laittaa huoneeni kondikseen, koska jos luontoäiti laittaiskin huomiseksi kamalan tuulisen päivän. Niin sit meidän kai pitää siirtyä sisätiloihin. Näinhän ei toki tule tapahtumaan, mutta suunnitelma b. on hyvä aina tietää. Taidanpa pörrätä nytten huoneeni kimppuun. Täähän vois olla esim. Juhannus siivous samalla.. Niin ei sitten turhaan tarvi tressiä siitäkään ottaa.. sittenkuin se on hieman ajankohtaisempi.

lauantai.Maanantai 24.04.2006 04:47


Ei minun kai tarvisi erikseen tästä kirjoittaa. Alkaa kai olemaan aika itsestäänselvyys. Olin siis Lauantaina viihteen "aaah-niin ihmeellisessä maassa". Meillä tosin oli ihan mielettömän hauska ilta vaikkakin oltiin Annin kanssa kaksin liikenteessä. Suunnattiin joskus yhdentoista pintaan dtm. Tuttuun tyyliin talo tarjosi tuohon aikaan ns."tylsimmät" tapaukset. No ehkä ei ees. Sillä talo täyttyi yhden aikoihin "yöntimoista". Nimitän tapauksia "yöntimoiksi" jotka eivät yksinkertaisesti voi liikkua auringon valossa. Minä ja kiivas luonteeni sai aikaan muutaman sanaharkan. Kovin tuttua näissä piireissä. :'D No siinä sitten poljettiin tahallisesti ja tahattomasti erään henkilön jalkoja tanssilattialla ja myöhemmässä vaiheessa heiteltiin "lennokkaita" lausahduksia toistemme perään vessoilla. Huvittavinta oli että kyseinen ihminen ei puhunut Suomea. Ainakaan minun mielestäni. Mutta luulen että asiat menivät jakeluun vaikka ei yhteistä kieltä löytynytkään.. sillä kyseinen henkilö,kaverinsa kanssa kaartoi minut kaukaa myöhemmässä vaiheessa tanssilattian puolella.

"Oot silleen jotenkin ujo" -tokaisi poika.
"Joo,nyt me ollaan kyllä ihan väärässä henkilössä!" -näpäytin takaisin.

OiOiOi..nho tämmöstä sattuu ja tapahtuu. Meille piti heruu jatkot Kalliosta (ilmeisesti) ,mutta me päädyimme kolmen aikoihin erääseen todella teiniXX mestaan. Annan vinkin. Se on studioo vastapäätä. ;D Ok. -No tää jatko juttu on silleen ihan hieman pimennossa.. niinku muutama muukin juttu.. mutta ei se mitään. Kännissä ja läpällä. Eiks jeah?
No.Heräsin aamulla martinlaaksosta. (Vantaankoskelta) En mä tiedä. Ei hypitä mun silmille!
Mut oli kiva loppu yö ja kiva aamu.. ja jokainen minuutti siltä väliltä.<3

Tää oli sensuroitu versio tästä lauantaista. Koko pitkää tarinaa saattekin sitten odotella.

vika-kiva-paskapäivä.Lauantai 22.04.2006 22:01

olin tänään viimeisen päivän duunissa, honkkarissa.

ei uskoisi, mut mulla on oikeesti ihan mielettömän haikee fiilis. duunikaverit (ainakin osa) oli ihan uskomattomia tyyppejä. oikeesti. ehkis eniten pelkään etten oo enää niiden kanssa yhteyksissä tän päivän jälkeen \: NIIN EI SAA KÄYDÄ. oikeesti. meinaan pitää siitä niin huolen. tänään tuli tismalleen tasan 7 kuukautta siitä kun menin sinne. vitsi olen muuttunut NIIN paljon tuona aikana. ihan siis positiiviseen suuntaan. olen nykyisin paljon "avoimempi" työelämässä. mutta uus duuni ja uudet naamat ja uudet kujeet. menee taas hetki että sisäistää kaikki konstit ja niksit -ja silleen. mut nuorena tehdään äkkinäisiä päätöksiä ja niiden kanssa eletään. mikään ei kai koskaan ole loputonta. tosin nytten harmittaa ihan NÄIN PALJON.

odotan juuri että eija (EX-duunikaveri),outoo sanoo noin.. tuo mulle 12kaljaa ! ite en olisi kerjennyt hakemaan, koska olin kuuteen duunissa.. niin eija sitten lupas hakee mulle ku pääsi neljältä.. ja heittää sitten ne meille ku ajelee tänne päin. (toivottavasti ihan JUSt!) ,koska alkais oleen jo pikkuhiljaa JANo!

minne menet tänään? - MÄ EN TIEDÄ.
kenen kanssa olet tänään? - MÄ EN TIEDÄ.
mitä meinaat tehdä tänään? - MÄ EN TIEDÄ.
ps. kännissä mä meinaan ainakin olla. ilooni en ehkis juo-suruun ehkis joo.

<3.

niinjoo. JOS just SULLA on tänään jtn suunnitelmia munkin varalle,niin alas ilmoon ! kiitos.<3
Yksityisyys