IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

[Ei aihetta]Maanantai 26.02.2007 23:38


oon aivan töööööööt!.

odottamista.odottamista.odottamista. = "vain 8tuntia" ,kiitti<3

oon ihan pihalla / kujalla / kadulla / koomassa. menin ja myin sieluni saunalahdelle 2 vuoden ajaksi. otin pakettipuhelinliittymän. vaikka oon aina vannonut että NE ON PERSEESTÄ!. niinhän ne on, mutta kun köyhän arki ei aina ole helppoa. :'DD

rakastan.<3

[Ei aihetta]Keskiviikko 14.02.2007 17:14


kivaa ystävänpäivää<3

a. meinaan olla viikonlopun NÄIN selvinpäin, koska joku on kipee (en tosin minä)
ei se ees silleesti haittais mua, mutta katsellaan perjantaina uudestaan.

b. meinataan kuitenkin tänään lähtee PAILAan ainakin irtsun & artsun kanssa.
tosin ei olla vielä päätetty mihin. ehdoton luxii. mutmut.

c. mulle tulee vasta huomenna palkka, joten jos näet mut illemmalla tarjoo ihmeessä juoma!
ok, on mulla aina sen verran sukanvarressa ettei tarvi _sossuilla:'DDD!

d. sori frendit siellä JOSSAIN, teidän ystäväpäivä kortit on mun kalenterin välissä.
laitan ne tänään (viim.huomenna luukkuun) tulee sit ensi viikolla<3 kiitti.

sit mun AÖ ei riitä tällä erään yhtään enempää, mihinkään. oon kujalla jo valmiiksi.
ps. en ole vieläkään saanut erästä hyvin tärkeää mailia. HMM.--huomenna pakko soitella perään.

mutta nyt ruokailen & sitten alan valmistelemaan itseeni iltaan silleen (1/2 pohjalta).
sit nappaan noi yhdet mouhot kai keskustasta matkaani ja jatketaan matkaa kohti pasilaa!

enää joku 1h ja sit alkaa kommentointi?! wtffff.

[Ei aihetta]Tiistai 13.02.2007 02:57

oltiin tänään treffeillä. koitettiin hommata laatuseuraa,mutta ei onnistuttu joten jouduttiin tyytymään toistemme seuraan <3 käytiin (tai minä ainakin kävin) pitkästä aikaa leffassa. katsottiin the queen. jollain tapaa tekisi mieli kai ylistää tuota leffaa, mutta sit taas toisaltaan. älkää tuhlatko rahojanne ja menkö elokuviin asti katsomaan kyseistä leffaa!
muuten ihan jees. (tai siis olin odottanut tota pitkän aikaa,ihan ekasta mainoksesta asti)
mutta kyllä meinas uni tulla ja voittaa. tosin mulla takana silleen noita 1-2h yöunia jotenka..

ira katto kerran kelloa ton leffan aikana ja huokas, suuresti. :DD
se ois halunnut katsoa jonku lomalla leffan ,mutta ei sitä menny tänään enään.
tai sit se on vaan joku seinäjoella julkaistu pätkä. HÖMHÖM. eivaa<3.

nyt toi yks kattelee subii ja mä dataan. (harvinaista yleensä näissä piireissä se menee toisinpäin). lähetään (lähden) aivan juuri nukkumaan. jännittää hyppiikö noi karvakasat yön aikana kimppuun tai jtn. ( 3kissaa huoneistossa ,jotka osoittavat mieltään kun omistaja on Italiassa ). ne vaan sähisee ja puhisee. paitsi ton yhden omistaja on vissiin jenkeissä ja se on vaan täällä hoidossa. enivei, häiriintyneessä mielentilassa ne on kaikki kolme tällä hetkellä.

päätimme tänään alustavasti että lähdemme ruotsinlaivalle. tosin meidän pitää nyt hommata joku huoltaja joka on 30vuotias. aika uskomatonta, mutta viikonloppu lähdöille ilmeisesti vaaditaan joku tän ikäluokan hemmo messiin?. -meidän tapauksessa olisi suotavaa että tää hemmo ois rikas/komee. mä niin hommaan jonku!. mutta tää on vasta ihan suunnittelu asteella ja iran tuntien tää ilmottaa tyyliin päivää ennenkuin lähtö on.
jotenka tää risteily on jo kalenterissa. OIJJJ. viime laivareissusta ois niin kauan jo aikaa.
(sekin oli semmonen "ei yötä laivalla"-risteily tallinnaan) ,siitä reissusta jäi käteen rikkinäinen digicamera ,yks norjalainen josta näin unta viikon verran ,ISO krapula ja ISO ikävä.

> pss. onnittelut nannulle. jolla tänään pyöreitä vuosia plakkarissa!
> huomenna siis vois olla joku jossain bbilebbile?.
> mut keskiviikkona mä vasta.

ja sit tuleekin jo perjantai ja ja NAM!. nään jotain todellista.

únia.

käytiin mm.tuiskuttamassa!Maanantai 12.02.2007 16:04


tiivistän torstai-sunnuntain tapahtumat!.

Torstaina kirjoitin päiväkirjaan että "tämä saattaa olla elämäni onnellisin päivä". Ei mennyt paljoa mönkään kyllä tuo arvaus. Oli ihan USKOMATONTA!. Ensinnäkin hain jokunen viikko sitten erästä "työpaikkaa" ja torstaina sain sähköpostiini kutsun koekuvauksiin. VOU. Vaikka se jäiskin vain siihen.. niin pääsempähän ainaskin näyttämään itseni livenä. JEA.
Lisäksi näin mun unelmieni apinan, nimeltään ira<3
Nyt meillä oli todella hyvä syy nauttia alkoholia (tosin oltais juotu ilman syytäkin).

Tehtiin baariin lähtöä joku reilu 5 tuntia, eikä sitten koskaan sinne asti kuitenkaan päästy. Mutta ei se mitään, meillä oli aikamoiset kemut @pasila. HAHA. Niko veti tällä kertaa ehkä hurjimmat kännit (todellinen ihme, sillä seurassamme oli kuitenkin Miikakin) :DD

Perjantai..

käynnistyi hieman krapulaisissa fiiliksissä ja eilistä puiden. hmmm. Päätettiin ottaa ihan vaan rennosti ja makoiltiin johonkin 15 asti. Tilattiin pizzat & katteltiin leffaa. ps. JOka on muuten vielä tälläkin hetkellä kesken, ihan vain aikataulullisista syistä.
Lähdettiin iltapäivän aikana keskustaan hieman vaateostoksille. Päädyttiin muutaman kaupan jälkeen kuitenkin YLLÄTYSYLLÄTYS yksille jonnekkin "ernu klubille".
ERNU=erinlainen nuori. haha, vitsi tää oli joku niin uus sana mulle. mutta hyvin toi seinäjoen flikka kouluttaa (+turun)! Nautittiin siis iran kanssa yhdet siiderit sillä välin kun annika ernuili jossain päin kamppia.
Soitin lähes jokaisen duunikaverin läpi että kuka ottaisi minun lauantain 07-13 duunivuoron, koska tässä vaiheessa oli varmistunut se että meinaamme valloittaa illemmalla dtm;n.

tuloksetta. kukaan ei ottanut työvuoroani. kiukku.

mutta siitä huolimatta alkon kautta pasilaan ja dokailemaan.

tällä kertaa seuraamme liittyi Joni. Ja tällä kertaa päädyimme baariin. Tosin sbora kuski teki meille vitut eikä ilmoittanut että oli ajamassa kyseistä sboraa varikolle. HAHA. Säpsähdimme sitten jossain arabian kohdalla että "omg!mihin me ollaan menossa?". Hyppäsimme pois kyydistä ja kiroimme kuskin ja raitiovaunu liikenteen alimpaan helvettiin. (niin ja siis mähän olin jo pysäkillä jäädä tän kyseisen kulkuneuvon alle kun liukastuin) ylihän se ois ajanu ellen ois kerännyt itseeni ihan helvetin äkkiä kasaan. :'DD plöööp, onneksi bussi noukki meidän kyytiinsä.<3
Saavuttiin baariin silleen sopivasti myöhässä. Tosin emme me olleet mitään sopineet mihin aikaan sinne saavuttaisiin, mutta myöhään se muistaakseni silti oli.

+pari siideriä
+parit näkäräiset

lopputulos. Kaula syötynä. "Anteeksi, mutta ketkä nää teki?"
vaihtoehdot on rajattu vissiin neljään henkilöön tällä hetkellä. mutta voi ira raukkaa. :DD
Sillä on nyt tissit , kädet ja kaula syötynä. Ahdistettiin se nurkkaan ja käytiin sen kimppuun. Meitä taisi olla 4-5 ihmistä siinä. Joo, ollaan me 20vuotiaita vaikka baarissa olleet voisivat kuvailla meitä "no ne oli ne vitun ernut, jtn 14-15 kesäsii.. iso-siskojensa/veljiensä papereilla baarissa kaiketi". VOU.

lauantai = yksi elämäni kamalimmista aamuista.

Olimme saapuneet pasilaan jossain 04-05 aikoihin. Ira,Joni,Annika & Minä. Minulla siis oli aamulla tarkoitus lähteä töihin kello 07. tosin herätys olisi ollu jossain 06 aikoihin.
Tällä kertaa emme jatkoilleet, vaan minä ainakin henkilökohtaisesti taisin saada unesta kiinni muutamassa minuutissa yöllä. MUTTA..
Siitäkin huolimatta vaikka meillä oli lähes kaikilla kellot soimassa, olin ainoa joka ei ollut niihin herännyt.
"Niko, meinaatko sä nyt mennä töihin vai mitä hä?" -ira.
"Iraaaa, en mä tiedä" -niko, jatkaa untaan.

07.10 herään siihen kun ira ojentaa puhelimen, sulle soittaa joku tuntemattomasta.
(jenni duunista).
"Sun pitäis olla töissä?!" -puhelimen toisessa päässä oleva.
"Jooo,mä tiedän!" -vastaa Niko.

= menin siis 1tunti 15minuuttia myöhässä.
haisin vanhalta viinalta.
hiukseni olivat eilisen jäljiltä (ööö) semmonen perus-aamu-afro.
taisin olla vielä hieman humalassa.
kaula syötynä.
liikkeemme tupakka takki päällä, koska olin jäässä.

iloinen asiakaspalvelija siispä<3.
mun 6tunnin päivästä tuli loppujenlopuksi 3tunnin pituinen :'D
vitsi,että olin pahalla päällä. sillä toi 3tuntiakin oli 3tuntia ihan liian kauan.

himaan >

15.03 junalla lähettiin sitten turkuun! Olin koomassa. Mutta silti junamatka meni pelkäksi pelleilyksi ja en saanut nukuttua sielläkään. Join tasottavan. <3
Oltiin siis edelleen (iran/jonin ja annikan kanssa)!. Saavuttiin turkuun sitten ..no siis sen junamatkan jälkeen, mä tiedä kauanko se kesti ..mutta just sen verran että se oli LIIKAA.

Vietiin kamat hotelliin ja ihasteltiin turun rauhallista ja ah, niin idyllistä keskusta maisemaa.
Käytiin hakemassa viinat. JA PÄM!. ensimmäinen kulttuurishokki. Turussa ei ole mäkkäreitä, koska ne on niin hesehese. Mentiin siis heselle. (kello oli hieman vaille kuusi)

"Tää menee sit parin minuutin päästä kiinni ja meidän pitäis saada toi ravintola puoli siivottua. Että kai te tiesitte sen?" -iloinen kassatäti heseltä.

"Ööö, joo totta vitussa me kelattiin että täällä menee paikat tähän aikaan kiinni? (öö,ei kelattu. eikö turkulaisilla ole nälkä enää 18 jälkeen?)" -me kuorossa.

otettiin kuitenkin safkat messiin ja mentiin hotellille. jonin asioidessa kotipizzassa.
Joku puliukko oli käyny Jonille soittaan suutaan ja ilmoittanut olevansa tutkija ja näkevänsä asioita joita muut eivät näe!. (VOU, nyt me siis tiedetään että kaikki tommoset esim. Näkijä -sarja ymym on lähtöisin turussa). Koska siellä ihan vaan tavalliset maantien tallaajat näkevät asioita 5%humalassa mitä me muut emme näe!. pisteet teille<3.
No se oli siis käyny sit Joniin käsiks ja henkilökunta oli tullut siihen väliin. He eivät sentään olleet väittäneet omaavansa mitään superman/batman lahjoja vaan olivat ihan kylmästi heittäneet tutkijan kadulle, missä hän muuten makasi kun me iran kanssa tipsuteltiin hotellille.

Söimme. JA päätimme ottaa pienoiset tirsat. (jostain kumman syystä)?
herättyäni ,muut olivat jo käyneet suihkussa. paitsi annika, joka oli tässä välissä kotonaan.
Meinasin olla typerä ja jäädä hotellille, koska ei oikeasti vaan meinannut silmät pysyä auki ja viinakaan ei oikeen mennyt alas. Mutta muutaman legendan ,(esimerkit)

"Lipilipilipilipi, ai sei TIPITIPI"
"Antakaa sen pojan olla.. antakaa sen olla" jälkeen päätin piristyä silleen vauhdilla!
+kultaiset suihkut. WTF?.

Saatiin itsemme muka laitettua ihmisen näköisiksi ennen kello 23, joka oli meidän tän illan etappi numero1. Lähdettiin kadun toiselle puolelle. (BBAARIIN) Joka muuten oli Sedula.
Todella mahtava sellainen!, en kyllä ois uskonu.

00.30 se meidän (heidän) odotus palkittiin ja AT nousi lavalle. (teille jotka ette lue lehtiä tai muuten osaa vaan ottaa ihmisen etu ja sukunimen ensimmäistä kirjainta tolleen jännästi..niin) antti alias tuisku nousi lavalle,siispä. oltiin (he olivat) 7taivaassa.
jorattiin. juotiin. ira sekos yhden pojan kanssa. ymym. VALOMERKKI.

saavuttiin siis kurkut käheinä hotellille 04.15? vedettiin yökkärit jalkaan ja alettiin tappelemaan. HAHA. tilanne meni niin hurjaksi että olin lähes varma että kuvaamme uutta manajaa meidän perisängyssämme, iran ollessa erittäin riivatussa mielentilassa. :'DDD
oot ira ehkä ihanin.
päätettiin lähteä tupakalle. (meidän piti polttaa hotellin edessä ,koska se koko omppupomppu on savuton ja me ei haluttu aiheuttaa mitään hälytystä sillä oltiin lähes varmoja että sekurit/poliisit ois vienyt iran putkaan jos ne ois tullu hotellille). eli ihan vaan iran takia minäkin sitten ilman kenkiä, ilman sukkia ja yöhousut jalassa istuin lähes turun keskustassa, bussipysäkillä annikan ja jonku afron kanssa. <3 olin aika GRAU!.

tupakoiden jälkeen olin silleen "ihanaa, nyt mä pääsen nukkumaan ira on nukahtanut".
muttamutta. hissistä sitten löydettiin itsellemme jatkot ja lähdettiin joidenkin treeläisten huoneeseen dokaamaan ja juttelemaan seksistä. (OIKEESTI). ne kysy kaiken niin maan ja taivaanväliltä. (niitä oli neljä, kaksi niistä oli valmiita aivan mihin tahansa ja kenen kanssa tahansa). se yks näytti aivan tuiskulta. äääh. (myöhemmin ira esitti meille kysymyksen; "Mitä jos se olikin antti?").. niin kuka tietää?
sammuttiin sit joskus 07-08 aikoihin sinne poikien huoneen sängylle. oltiin lähes varmoja että meidät raiskataan sen yön aikana. (ehkä me salaa sitä toivottiinkin? ,minä ainakin) :DDD:D
mut jtn pientä höpööö.

NYT NE ON ETSINTÄKUULUTETTU. ollaan koitettu bongaa niitä galleriasta ymym.
sillä yhdellä (lumiukolla) oli polttarit ja kaikkee. :'DDD voi tyttö raukkaa, tietäispä vaan.
saavuttiin meidän huoneeseen joskus 10:00.

nyt niko oli erittäinerittäin väsynyt.
ihastunut. (A1 ja A2).
niko nukahti pasilaan myöhemmin illalla kahdesti, katsoi idolssin ja lähti kotiin.

to-su aivan mieletöntä menoa!, tuun niin muistamaan.
ja haluun tämmösii enemmänkin. eiks jeah?

väsynyt mutta onnellinen<3.

[Ei aihetta]Torstai 08.02.2007 16:15


tää voi olla mun elämäni onnellisin päivä.
>tosin ensiksi mun pitää elää tää päivä. kokea/nähdä nää jutut.
tiedän huomenna tuliko tästä mun elämäni onnellisin päivä.
>tai sitten mä tajuan vasta myöhemmin että tää päivä saattoi olla mun onnellisin päivä.

tää päivä voi olla sunkin elämäsi onnellisin päivä. tai sitten ei.
tää päivä on taas joillekkin ihmisille niiden viimeinen päivä.

mutta olemalla/menemällä tän päivän täysillä sun ei välttämättä tarvitse katua mitään.
toiset siltikin pysähtyy miettimään onko tässä mitään järkeä?
>myöhemmin niitä saattaa kaduttaa miksei ne elänyt tätä päivää. tai sitten ne ei kadu.
toiset ei taas saa mahdollisuutta miettiä tämän päivän jälkeen.

joillekkin tää päivä jää ikuisesti mieleen.
jotku haluavat unohtaa tämän päivän, hinnalla millä hyvänsä.

minä haluan olla.
toiset eivät halua.

torstaikännit<3.
--fiilispohjalta kaikki, eiks jeah?

[Ei aihetta]Keskiviikko 07.02.2007 14:16


se on jo ehkä pasilassa?.
ONSE.ehkis.ellei vr kuse. -tekstitv kerto et kusis :o!
mut matkalla kuitenkin<3.

Viime yönä heräsin 1.37 (sammutin television).
Heräsin toistamiseen 4.48. (vaihdoin nukkumis suuntaani)
Kolmantena kertana kello näytti 5.29.
>kirjoitin kellonajat todella,todella suttuisella käsialalla yöpöydällä olevaan lappuun. ihan vain siitä syystä että muistaisin nämä ajat myös aamulla. miksi? ,koska uskon että kaikella on merkityksensä. tai sitten mä koitan vaan erittäin epäuskottavasti feikata lostia. (pieni maratooni illalla, kakkoskauden parissa). nyt vaan odotan mikä yö herään jääkarhu vieressäni. tai kurnuttava sammakko tyynyn allani. JEA, on kivaa harrastaa jotain tämmöstä.
kannattaa kokeilla. (sit jos jatkat tätä vaikka monena yönä peräkkäin niin mitä tekisit jos huomaisit että heräät joka yö samaan kellonaikaan?) kikakika.

faksasin eilen meitä neljään lähimpään myymälään lapun. "lauantaina aamuvuoro tarjolla, soittakaa jos kiinnostaa!" ARVAATKO montako soittoa eilisen aikana tuli?. ihan äkkiä laskettua puhelin ei soinut kertaakaan. tämä syö miestä. todellakin. mutta onhan tässä vielä muutama päivä aikaa. ja meiltä löytyy kuitenkin lähes 110 myymälää, jotenka ei hätä ole tämän näköinen! > vit*ttaa.

meillä/tarkoitus/lähteä/turkuun/lauantaina.

+että perjantaina meinataan humaltua ihan vaan stadissa ja KUNNOLLA!.
mutta ettäkö tämä lauantainen aamuvuoro muuttaisi suunnitelmiani? ei takuulla.

humalassa voi olla ihan hauskaakin tehdä töitä<3.

tästä tuleekin mieleeni edellisen duunipaikan eräs kauheimmista lauantai vuoroista evö.
olin perjantai-lauantai välisenä yönä saapunut meille erään henkilön kanssa noin. 05 aikoihin.
henkilö oli sellainen että hänen vieressään olisi voinut haluta maata vaikka maailman loppuun asti, mutta ikävä kyllä ennen tätä loputonta makaamista minun olisi pitänyt kuitenkin käydä tekemässä työvuoro 09-17. kellon soi 08.30 (mikä oli jo lähes se aika milloinka minun olisi pitänyt lähteä kävelemään töihin). herättelin henkilöä X. joka oli aivan pihalla kaikesta. en tiedä johtuiko vähäisistä yöunista vai olikohan hän vielä humaltuneena? -ITSE AINAKIN OLIN. (molempia). truuuuuttruuuuuut. tässä sitten tapahtui jos mitä. hmmm.
LOPPUTULOS oli kuitenkin seuraavanlainen.
saavuin työpaikkani eteen taksilla kello 09.00 ja menin myymälään ensimmäisten asiakkaiden joukossa, vieläkin siis humaltuneessa tilanteessa. vedin työvaatteet niskaani ja koomasin 8 tunnin ajan!. haha. silloin se ei naurattanut.

púss!

[Ei aihetta]Tiistai 06.02.2007 13:13


huRRR! -21,2astetta.

ONNEKSI. minun ei tarvitse liikkua kotoa ennen kello neljää, ellen toisin halua.

tapasin eilen erään ihmisen jonka kanssa olen tottunut jakamaan kaikki likaiset yksityiskohdat elämästäni ja toisinpäin. tällä kertaa juttu meni tosin aivan pipariksi. minulla ei ollut kertoa hänelle likaisia yksityiskohtia juurikaan ollenkaan ja toisinpäin. mitä ihmettä?.
päätimme olla lannistumatta asiasta kuitenkaan ja siirryimme suhteessamme hieman toiselle asteelle. (ei emme tehneet rakkautta, kahvilan pöydällä tai edes asiakkaiden vessatiloissa).
hän avautui.
toivon vaan niin kaikkea parasta hänelle<3.
hän oli siinä pisteessä missä minä olin juuri hänen iässään. halu päästä pois on jopa pakonomaista toisinaan. on ihanaa huomata etten ehkä ole ainoa joka on/oli niin sinisilmäinen tuossa iässä tulevaisuutta ajatellen. niin paljon kuin muutto muutti elämääni parempaan suuntaan, niin yhtä paljon ellei jopa enemmän se minulta verotti.
oli kiva kertoa omakohtaisia kokemuksia jollekkin joka niitä oikeasti juuri nyt tarvitsi.
toivon vaan ettei hän tee samoja virheitä, mistä minä olen jo pelottava esimerkki.

muuttokortteja odottelemaan jääkäämme siis. toivottavasti ei kuitenkaan yllämainitun henkilön. tai jos hän kokee sen ainoaksi keinoksi niin en voi muutakuin tsemppaa!. :)

olen myös aloittanut lähtölaskennan. 23-22-21..

eräs yllättävänkin läheiseksi muodostunut ihminen on hyppäämässä junaan arviolta 24 tunnin kuluttua, asemana tuttu ja "turvallinen" pasila. OU!. oon odottanut tätä taas niin kauan. nyt mua jo hieman pelottaa ja ahdistaa se kuinka nopeasti viikko meneekään ja sit taas PAM!. jään odottomaan seuraavaa kertaa,kun tuo tyttö hyppää junaan ja valitsee jälleen saman aseman jonne jättäytyy. mutta, voihan olla että poika saa itsestään irti sen verran että hyppää junaan ja jättäytyy tytön asemalle. tshi.

kuluvasta viikosta tulossa kohtalaisen nestemäinen, uskaltaisin veikata.
tipattomat tammikuut on vietetty. (toiset hieman paremmalla menestyksellä kuin toiset)&lt;puna&gt;

mutsiis. hymyillään kun nähdään.<3

[Ei aihetta]Maanantai 05.02.2007 18:08


tästä tulee semisti paras viikko!.

ainoo mikä tässä alustavasti kusee on mun lauantain aamuvuoro.
MUTTA hätä ei ole tämän näköinen, aina sen jollekkin saa sysättyä.
viihdytin itseeni äskön lukemalla joitakin keskusteluja galleriasta.
helvetti ihmiset on _________ . jeah!.

tänään mä haluisin ostoksille tai vaihtoehtoisesti elokuviin.
siellä menis yks tositosi hyvä filmi<3.

vitsi. minnalla alko tänään duunit koffilla. jotenka sekään ei oo ajelemassa 24/7.
helvetti. tosin voi olla et se sai musta & saijasta tarpeekseen viime lauantaina.
nimimerkillä. "huudettiin. sammuin. heräsin. huusin." joo-o.
ei oo juoppokuskina olokaan aina ihan helpoimmasta päästä varmaan?.

sit lisäks anteeksi pyyntö eräälle frendille jolle mä murahdin. olin tyhmä \:
meinaan soittaa sulle tänä iltana ja itkee elämääni. LAITA SIISPÄ PUHELIN KIINNI. :D

mun pitäis siivota. toisaltaan mun pitäis tehdä paljon muutakin, mut en mä kerkee.
jotenka mä voin ihan hyvin jättää jotain huomisellekkin. vaikka sit ton siivoomisen. tshi.

nyt meinaan juoda kupin lämmintä kahvia & istahtaa ihan vaan hetkeksi paikoilleni.
lukisin muuten samalla postin, mutta kun ei mulle tänäänkään tullut mtn..
voinhan mä tietenkin avata mutsin miehen ulosotti kirjeet, mutta en mä näkis saavani
siitä minkäänlaisia kiksejä. taidan tyytyä vanhoihin lehtiin.

o.O!. cú

[Ei aihetta]Torstai 01.02.2007 18:35


ärsyttävyys.

ohho. taas ois viikonloppu lähes käsillä ;D!
viikon ehkä tylsimmät päivät meni silleen,tälleesti.

ma. > päädyimme dokaamaan, vantaalle. sieltä jatkoille linttikselle. HUHU :'D
niskatuen kanssa sit pailattiin. (pailaus, heittomerkeissä.)

ti. > aivan jumalaton krapula. hima päivä = chillaus päivä.
ilta. jota oudoksun vieläkin?.

ke. > voitin netin ihmeellisestä maailmasta yli 500euroa. tilille 460e.
EHKÄ kohokohta. <3

to. > odottelen pizzaa jonka juuri tilasin. toivottavasti ei tän päivän suurin juttu.
minna houkutteli euron tuopeille. pitäiskö?. ehkä muutaman vois ottaa.

pe. > 14 - 22 duunissa. ÄÄK!.
(niinjoo. 12.30 puhelinhaastattelu. :DDD. oon vaan niin vitun fame!)

sit sen jälkeen alkaa PPILEEt!. tai sit ei?.

hassua miten sitä noita viikonloppuja odottaakin aina. :o

pss. tänään meinaan ehkä jänskättää tota idols juttuu. että 20-21 ehkä turha koittaa saada puhelimen toiseen päähän. sit tulostenjulistamisen aikoihin vaivun johonkin syvä-horrokseen tai jtn. mutta siis ihan mielenkiintoinen viikko kaikinpuolin ollut ja varmasti tulee vielä paranemaan kunhan vaan toi weekendi ihan kunnolla starttaa.

tän iltapäivän piisi valinta vois olla vaikka hmm.
apulannan, koneeseen kadonnut?. joo, se kuulostais ihan kivikseltä.

mut iltaa!.

[Ei aihetta]Maanantai 29.01.2007 19:52


Viuh!.

väsäsin juuri työhakemusta netissä jonku puolitoista tuntia.
on todella rasittavaa kun ei tiedä mitä pitäisi sanoa ja mitä ei.
lähinnä toi hakemus vaikutti joltain ilona lehden välissä olevalta tyhjänpäiväiseltä
mini-romaanilta. ainoo ettei siinä vaan mainittu seksistä mitään!
mutjoo. ellei tolla tärppää niin ..vitsi.

ois niin paljon helpompaa nähdä se ihminen livenä joka lukee noi mailit.
(jos ne ees lukee tota mailia). kertoo sille vaikka 30minuuttia kaikkee paskaa
ja sit jäädä odottelemaan niiden yhteydenottoa.
(jos sitä koskaan siltikään tulisi).

jeah. mun tukka on taas kerran raiskattu. tällä kertaa ihan SANAN JOKAISESSA MERKITYKSESSÄ. en tiedä miten mä kehtaan mennä töihin, jos siis meen.
onneksi huomenna vielä vapaapäivä niin voi kehittää vaikka kaljun tai jtn.

jjoo. nyt ehkä soitan minnalle et se vaikka kertois elämästään jotain mulle.
(hakis mut himasta pois, koska muuten mä pelaan omaisuuteni netti pajatsoon!)
apua. mun yks kaveri on voittanu tän kuun aikana YLI 1000euroo siitä. :DD

mutta se ei vissiin kuitenkaan tarkota että mä voittaisin sen vertaa.
däm!.
Yksityisyys