IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

oli tuli meni,milloinka uusiks? Maanantai 28.11.2005 02:33

Rakas päiväkirja. Minulla on takana suunnattoman tapahtumarikas viikonloppu<3
Perjantaina päätin värjätä hiukseni hieman ennen puoltayötä,tämä oli hyvinkin mielenkiintoinen tapahtuma ketju. Sekoittelin väriaineita keskenään ja nautiskelin enerkia juomaa,että silmäni pysyisivät auki (olisi kovin ikävää nukahtaa väriaine päässä).Lopputulos ihan -ok- ,mutta yleisilme vaatisi nytten jotain ja PALJON.
Mitä ? ,palaamme asiaan.

Herätyskelloni helvetin rasittava pirinä alkoi Lauantaina tuossa kello 07:25. Jostain kumman syystä heräsin ja PIU. Kahvi tippumaan & itsensä laittoa. Aloin virkistymään. Erittäin kummallinen tilanne,sinäänsä. Niin ihanaa oloa kuin minulla oli lauantaina aamutupakilla (kahvi mukana) ei varmaan ole vielä keksitty. Kehitteillä tosin saattaa olla.<3 Se rauha mikä minut valtasi..valkoinen maa..ei kolinaa,ei napinaa,ei edes lasten ulvontaa (tämän on pakko olla unta?). Ei se ei ollut unta.

Lauantaineinen työpäivä oli mitä parhain! Olin jo aamulla päättänyt olla hyvin iloinen ja puoleenivetävä (jälkimmäisessä en välttämättä onnistunut parhaani mukaan),mutta ILOINEN minä ainakin olin. Tosin saatoin olla liiankin iloinen,sillä eräs minulle tuntematon työkaverini tokaisi "Ehkäpä lapset sitten nukkuu ensi yön vähän paremmin!" Johtui paljolti minun naurukohtauksesta erään toisen työkaverini kanssa..kaikki ei vaan ei tajuu! :D

Tämä ei ole vitsi,mutta aloin kuvittelemaan nyt myös työkaverini pikkuoravina. Tämä saattoi sitten olla jo minun mielenterveydelle ihan liian kova pala purtavaksi.. Sillä en olisi malttanut lähteä töistä edes kotiin. (pikkuorava villitys on alkanut viime tiistaina tai keskiviikkona..jolloin aloin hauskuttamaan itseäni sillä että näen ympärillä olevat ihmiset pikkuoravina).<3 Ihan mahtava juttu,kannattaa kokeilla.

Duunista poljin sitten iloisin mielin kotiini ja söin kupposen siskonmakkara soppaa. Kiikuttaessani lautaista pöytään, liemi tuli hieman jälkikäteen. KYLLÄ,keitto levisi lattialle. "No ei se mitään..minä siivoon,eihän mulla ookkaan vielä kiire mellunmäkeen" -tuhahdin ääneen ja pyyhkäisin lattian käden käänteessä. (minulla siis oli tässä vaiheessa jo paniikki,kiire ja IHAN KAIKKI hommat tekemättä).
Kävin suihkussa ja juoksin yläkerran ja alakerran väliä siihen tahtiin,että jokaikinen galori mitä siskonmakkara soppa minulle lahjoitti leijaili tällä hetkellä asunnomme yllä.Olisi kiva laittaa askelmittari (johonkin missä sen paikka on,mutta biologia 4 niin siitä syystä en heitä mitään luun nimeä tähän tekstiin,etten sitten jälkikäteen saa kuulla kuittailuja). "Ei askelmittaria reisiluuhun laiteta,vitun URPO!" :D
Omistan yhden askermittarin.Askelmittari on peräisin mäkkärin lastenateriasta, niin jostain syystä se heittää hieman omia arvioita noista askelijen määrästä.Jotenka sen paikalla olo on yhtäkuin ei mitään.Mutta askelmittari ei toki ole hankintalistalla sijalla YKSI,ei edes KAKSI.

Kerkesin sovittuun paikkaan,melkein ajallani.Eli rautatientorille.Siellä tapasin erään ystäväni ja matkamme alkoi kohti Mellunmäkeä.Asemalta sitten suuntasimme kerrostalo alueelle jossa suuntavaistottomien on melkeinpä mahdoton selvitä omin voimin sovittuun osoitteeseen.Minä kuitenkin selvisin,johtunee paljolti siitä että kyseessä on entuudesta tuttu paikka !<3

Asunnon väenpaljous yllätti suuresti,tuttujen naamojen bongaaminen oli suorastaan mahdottomuus.Koska niitä ei joukossa paljoa ollut. Ulkopuolinen olo valtasi minut ja pieni vitutus ei olotilaa parantanut miltään osin. Vitutus johtui juotavieni vähäisestä määrästä. Minulla olisi ollut enemmän juotavaa jos olisin uskaltanut jäädä jonottamaan mellunmäen aseman ärrälle.Mutta a.Jokainen ihminen näytti jonossa vähintäänkin massamurhaajalta tai muuten vain laitakaupungin kulkijoilta b. Jokaisen veressä virtasi ainakin tuplasti enemmän viinaa kuin verta. (eikä kaupassa ollut vartijaa) Päätin pidentää elinaikaani ja poistua pelipaikalta.
Mennään baariin -- Ei mennä baariin -- Mennään ehkä baariin -- Tuun jos toikin tulee. PIM,emme menneet baariin vaan vietimme koko illan asunnolla. Kaksi eri seuruetta tosin lähti baariin, mutta mukaan en lähtenyt. Koska määränpää oli ilmeisesti kaikilla tuntematon? Eli olisin istunut todennäköisesti erittäin vihaisena jossain Oopperassa ja viestittänyt omalla olemuksellani mielenkiintoni kyseistä paikkaa kohtaan. Jäimme siis Meltsiin.
Hauska ilta,hauskoja ihmisiä (ei siitä sen enempää). Uusia tuttavuuksia (ei tästäkään sen enempää). Kaikinpuolin kokokemuksen arvoinen ilta<3

"Mikä maa ? Mikä valuutta ?" -aamulla kun heräsin.
"Mellunmäki! Ja käpyrahat!" -vastaus,tyyliin.
Olin Mellunmäessä yötä.Kolme ihmistä joidenka uskoin olevan asunnossa yötä..eivät kukaan heränneet aamulla sieltä. (aika hyvä saldo)
Ihmiset joita en tuntenut,heräsivät melkeinpä kaikki sieltä :D
Katoimme sitten erittäin raa'an elokuvan tosin elokuvan juoni oli ihan uskomaton.<3 Tuntui että minun jalkojani oltaisiin sahattu poikki. Yyh.
Tilasimme roskaruokaa,muiden ruuat tuoksuivat vallan taivaallisilta. Minun pizzani sinihomejuustolta,YÖK! Se jäi syömättä.

Loppusanat: Oli hauskaa,meinaan nauttia alkoholia hyvinkin pian uudestaan.
En meinaa tilata koskaan enää krapulassa pizzaa jossa on homejuustoa.
Ostan juomat ensi kerralla keskustasta,en edelleenkään mellunmäestä. :)

kahvilassa on mukavaa.Perjantai 25.11.2005 19:48

Tänään koulussa meidät kaikki oli vallannut suunnaton perjantai-villi. Tai minut ainakin. En ollut omaitseni,tai sitten olen juuri tuollainen omana itsenäni?
"Poika hei!,tuus juomaa glögii" -kuului keittiötädin huuto aamulla 8.15.
Koulussamme juhlittiin kai pikkujouluja tai jtnsp.
"Tsori,hirvee kiire..oon kolmeen viikkoon ekaa kertaa ajoissa koulussa!" -huitasin ohi mennen tädille ja hiljensin mp3-soittimen volumea.
Täti oli hyvin pahoillaan ja mumisi perääni "ei kai se nyt niin minuutilleen ole.."
Hillitsin itseni enkä kääntynyt taakse päin..sillä kuuman glögin tuoksu oli kerrassaan lumoava.Tipsuttelin kolmanteen kerrokseen ja ajattelin mielessäni "Onhan sitä glögiä vielä aamutuntienkin jälkeen<3"
VAAN KUN EI OLLU,-tai no oli mutta 1,50€ hintaan. *pientä kiroamista*
Eli koulussamme oltiin pikkujoulu tunnelmissa tuollaiset vaivaiset puolitoista tuntia. :DD.-ja sitten alkoi kiskonta,RAHAN KISKONTA.

Tänään aloin näkemään luokkakavereitani jälleen pikkuoravina. Tämä on jotain vallan hauskaa,voisin nauraa itseni kuoliaaksi. Tosin paljastin heille näkeväni heidät pikkuoravina..niin ei se enää ole niin hauskaa. \: Koska nytten he tietävät olla katsomatta minuun päin.
(pikkuorava villitys sai alkunsa viime keskiviikkona tai tiistaina.AIVAN TYHJÄSTÄ.)
Oon koittanu googlata pikkuoravien kuvia,mutta tuloksetta. Vittu!,googlen piti olla 2000luvun mooses. No..etsintä jatkuu<3

..sitten ikävimpiin uutisiin elämässäni.Olin tänään leikkauksessa..tshitshi HIUSTEN LEIKKAUKSESSA.Hähää,sinne ne jäi keskustaan (leikkaus tapahtui sisätiloissa,vaikka teksti saattaa viitata aivan muuhun).
Pitäisi muuttaa hiusteni väri tässä muutaman tunnin sisällä, koska töihin en halua tällä värillä mennä huomenna. (:

Tänään kävimme eräässä kebab paikassa kaakaolla<3
Päätin nousta pöydästä ja suunnata kohti vessaa. Siinä sitten odottelin vuoroani.. Kun paikalle tupsahti hieman vammautunut ihminen. Hän sitten päätti että hänen hätänsä on minun hätääni suurempi ja ohitti minut. Mutta vessa oli yhä varattu,aikansa kun hän sitä rynkytti kuului vessan puolelta.
"Antakaa mun nyt vittu rauhassa paskalla istua!"
Repesin,en tietenkään ääneen.Seuraavaksi vammautunut ihminen koitti naisten vessaan,ja siitä sitten juokse myyjän tiskin taakse. :DD Tässä vaiheessa ahdas käytävä kävi liian pieneksi minulle,vammautuneelle ja kiukkuselle myyjälle joka korotti ääntä vamamutuneelle ihmiselle. Tässä kohtaan päätin ettei minulla olekkaan vessahätää ja kipitin takaisin pöytäseurueeni luokse.
Koitin sitten kauhunsekaisin tuntein selittää tapahtunutta muille, en tiedä tajusivatko he vai nauroivatko he minun typeryydelleni vai mistä oli kyse ?
(tosin.meistä kaikista ihmisistä jotka tässä tapahtuma ketjussa oli mukana, niin minä olin ainoa joka ei suutaan avannut)

Vessassa istuva mies: "Antakaa mun nyt vittu rauhassa paskalla istua!"
Vammautunut poika: "Se vessa ei ole tyhjä!"
Myyjä: "Pois nyt vittu täältä tiskin takaa,et sä tänne kuse!"
MINÄ: >>poistuin paikalta.
Huomasitteko ? Olin se niin sanottu sivustaseuraaja. :D

No jutun kuitenkin sain jotenkin selitettyä muille loppuun, kun kuului "Vittu älkää lähtekö mun perään!" . Joku mies (ilmeisesti laitakaupungin kulkija) oli varastanut tiskiltä jotain ja myyjät lähtivät hänen peräänsä.
Mies näytti pelottavalta ja jäi oven suulle kiljumaan turkkilaisille omistajille jotain. Tässä vaiheessa pissahätäni oli suunnaton, mutta pelkoni kahvilaa kohtaan vielä suurempi.Lähdimme pois..palasin kyllä tilanteen rauettua paikalle vessaan. Oli kyllä kolmas kerta kun mestassa kävin, mutta takuulla tälle vuodelle viimeinen.

Mitä tapahtui vammautuneelle pojalle ? Hän ei tietääkseni koskaan mennyt vessaan. En tiedä säikähtikö välikohtausta ? ..kiusasin erästä tarjoilijaa meidän poistuttua paikalta. Joo,väärässä paikassa väärään aikaan. Kivat vaan "rauhalliselle" kahvila käynnille.

Minulla on ollut tänään muutamaa sivuseikkaa lukuunottamatta erittäin mukava päivä. (voimasanoin: MEGA SIGA FANTSU PÄIVÄ). Kävin tänään työpaikallani, onneksi menin..sillä siellä jaettiin jonkin sortin kortteja joilla pääse myymälään sisään ja ulos..ja sitä rataa. Ellen olisi mennyt,en tiedä miten olisin huomenna sisälle myymälään päässyt ennen kuin ovet avataan asiakkaille. :D (olen siis huomenna aamuvuorossa.) Ostin tanssimaton<3 Oon kuolannut sitä monta päivää ja tänään päätin toteuttaa "pitkäaikaisen" haaveni. (olisin ostanut sen jo viime tiistaina, mutta palkka tuli vasta tänään) :D =siinä syy. No poljin kotiin sitten tuhatta ja sataa (KYLLÄ VAIN helkamaneidillä joka pahoinpideltiin viime lauantaina) ,koska halusin nopeasti kytkeä maton telkkariin..
Mutta neljä piuhaa ? Yksi muuntaja.. tai mikä ikinä onkaan. -Päätin olla saamatta sähköiskuja..hja odotan että äitini tulee töistä kotiin. :D Toki koitin tuossa äskön jotain ronkkia.. mutta eihän siitä mitään tullut. Eli turhaa kiusasin helkamaneitiä ja kaahasin sillä tuhatta ja sataa.. kun hiljempaakin olisi voinut ajalle. (mutta en tiennyt maton olevan noin monimutkainen) PRKL.

PS:Jokainen ihminen ei ole tekniikan ihmelapsi.-NII,et älä ala mulle.
(puolustus:) Äidin mies sanoi ettei tuossa ole kaikkia tarvittavia laitteita mukana.. niin voi ehkis johtua siitäkin miksei se toimi.

Mutta jatkan kivaa päivää<3
Jatka sinäkin,mutta vaan jos on ollut kiva päivä.

pikkuoravia onko heitä?Keskiviikko 23.11.2005 17:59

Keskiviikko on ollut tähän asti erittäin mitäänsanomaton & tylsä.
Johtunee varmaan aikalailla siitä että olin koulussa koko päivän.
Ainoa hyvä asia tässä päivässä on ollut se että minut kiinnitettiin erääseen musiikkivideoon 'näyttelijäksi'.Tuotannollisista syistä en voi paljastaa bändin nimeä,mutta kyseessä on ehkä suomen guumin poikabändi..ainakin tulevaisuudessa.<3:D
Huomenna minun olisi tarkoitus tenttiä Englannin koe,mutta tuotannollisista syistä joudun siirtämään sitä viikolla. ;dd.tshit.Kaikki on vuonna 2005 niin kovin tuotannollista.

Eilen päivitin päiväkirjaani tekstin joka käsitteli seksiä,tuotannollisista syistä poistin sen aamulla.Te onnekkaat jotka kerkesitte sen lukemaan,tiedätte likaisia yksityiskohtia minun seksielämästäni..Nhaa,ette tiedä.Pohdin siinä vaan kysyntä-laatusuhdetta.Ei kovin kummoista.

Olen koko päivän nähnyt ihmiset "pikkuoravina"-kyseessä on eräs lastensarja..Jonka nimeä en kuuden tunnin koulupäivän aikana saanut mieleeni.Parempi onni ensi kerralla.On ollut huvittavaa seurata koulussa ihmisiä,koska he eivät tiedä että näin heidän pikkuoravina. :DD.-lutuista.

Äitini & äitini mies keskustelivat eilen erosta. o.O< ellen aivan totaallisen väärin kuullut keskustelua. "Taas viedään miestä,redbull antaa siivet" -paskamäihä.
Äiti on poikansa äiti,Poika on äitinsä poika.<3 Eli meitä ei niin vaan kesytetä!:D
(nyt kuulosti siltä että äitini olisi pettänyt miestä,EIEIEI) tämä johtunee paljolti toisen osapuolen "hällä-väliä"-asenteesta.

ps.Onneksi en mtn hirveen henkilökohtaisia asioita kirjoita. :S
Muuten vaan olen myöntänyt näkeväni koululaiseni pikkuoravina.
Kertonut äitini ehkä tulevasta erosta.PLAAPPLAAP.

Päässä ihan sata ja yksi juttua.Koitan kerjetä kirjoittamaan illemmalla lisää.
Nimimerkillä: Miten jatkuikaan Nicon keskiviikko ilta ? (;

Mutta nytten suihkuun,sitten kamu tulee sisälleni..siis KOTIINI vieraaksi!
Säikähdippäs \,,/<3

helkamaneidinpahoinpitely?Tiistai 22.11.2005 01:43

En ole syönyt kolmeen päivään lämmintä ateriaa.
Huomenna meinaan nauttia jälleen ruokailusta,täysin "rinnoin".
Olen jäänyt koukkuun tähän kirjoittamiseen,öö?
Vielä joskus printtaan kaikki tekstini täältä ja nidon ne yhteen ja myyn Järvenpään kirpputorilla. (öö,miksi Järvenpään?)
-NOVITTUSIELLÄON.RT!:DDD ounou.
Kävin siis elämäni ensimmäisen kerran Järvenpäässä viime Lauantaina ja nyt en mistään muusta puhukkaan. o.O
Se on oikeesti 2000-luvun MANHATTANI. okok. Viihtyköön ken tahtoo.

Taidan silti kivuta stadin yöelämän kimppuun ensi Lauantaina.
"EI järvenpäätä mahan täydeltä" :D

Hain tänään polkupyöräni tuttavan talon pyöräkellarista. (jäi sinne lauantaina kun lähdimme JÄRVENPÄÄHÄN) tshi.sainpas sanottua.
Joku oli purkanut pahaa oloaan pyörääni.Sillä helkama neiti oli joutunut pahoinpitelyn uhriksi. Etupyörä piti sen päiväistä meteliä,että kun hurisuttelin sillä kotiin niin ei paljoa kilikelloa tarvinut käyttää kun jengi oli jo ojan puolella.
Tosin helkama neitokaisella on ikää enemmän kuin minulla, ..niin ei tarvitse paljoakaan sitä pahaa oloaan purkaa kun siitä kuuluu viimeinen ulvaisu. Tosin voi olla minä pahoinpitelin sen viime Lauantaina,kun syyllistyin tanko juoppouteen.Mutta sivutetaan tuo asia. On niin helppoa laittaa kaikki kasvottoman syyksi. -ELI KIITOS SINULLE KASVOTON. torka!

Päiväkirja ominaisuus on tullut tänään käyttöön ilmeisesti koko gallerian väelle? Luin mielenkiinnosta joidenkin tuntemattomien päivityksiä. Olisiko liikaa vaadittu jos tulisi paska suodatin? -eli homma toimis niin että joku ylläpidon tyyppi lukis näitä ja painais kakkojen juttujen kohdalla delete nappulaa?
mm; "vittu tää on homo tää päiväkirja,tänään koulussa oli aika homoo,vittu taidan mennä pelaan runesCAPEE,tää on homo tää vitun homo päiväkirja!"
OIKEESTI.tommonen päivitys oli jollain Alahärmäläisellä 16 kesäsellä pojalla.
(jutun paikkakunta on muutettu,mutta liikumme noilla nurkilla). KÄÄK!

En mä oikeesti halua mtn suodattimia,kunhan olen vain minäkeskeinen tämän viikon. (ps.lue edellinen päivitys niin tiedät missä mennään) ;DD.

Meinasin kirjoittaa loppuun Apulannan uuden piisin kertsin sanat.Mutta ikäväkseni mielessä soi myös Uniklubin uusin piisi.Jotenka en ala miksailemaan niitä yhteen ja näin ollen suututtamaan suurinta osaa gallerian liisoista.(ei,en yleistä!) Koska jos yleistäisin..niin tässähän se ois mustaa valkosella.Olisin myöntänyt olevani liisa!:o
IHQDAA.-jonku sanonnan mukaan meissä kaikissa asuu pienen pieni lehmä, niin miksei myöskin pienenpieni pissaliisa.

Jokainen on aivan varmaan ainakin KERRAN elämässään parkunut suttuista elämäänsä ison kaveri porukan keskellä hyytävässä pakkasessa kirkon pihalla?
Jotku taasen on ampunut niinkin lujilla panoksilla kuin "vittu,mua ei rakasta kukaan",DIKS lasinpalasella viilto kämmeneen ja "MÄ EN HALUA ELÄÄ!!".
>piu.

minäminä.Maanantai 21.11.2005 16:55

Kirjoitan,kirjoitan..pyyhin pois,aloitan alusta. Kaikki on aivan liian henkilökohtaista. Olisi niin paljon helmpompaa kirjoittaa ns."nimettömänä". Eilen tunsin suunnatonta kiukkua,suunnatonta pettymystä erästä henkilöä kohtaan.Tänään en ole suonut oikeastaan ajatustakaan tuolle henkilölle,ei vaan vois toi kiinnostus nousta tuolta nolla prosentista lainkaan ylemmäs. >hah! Kun luulee että voi viedä sitä toista silleen kuus-nolla,niin paska mäihä.. erä voitto voikin tulla yllättäen sille toiselle. \oo/

Tänään en ymmärrä ihmisiä,jotka luulevat olevansa täydellisiä.
Tänään en ymmärrä ihmisiä,jotka eivät ole mitään,mutta luulevat olevansa jtn.
Tänään en ymmärrä ihmisiä,jotka luulevat voivansa tehdä mitä vain.

Tänään minun ei tarvitsekkaan ymmärtää ketään,eikä mitään.
(asiat joita en halua / en ymmärrä eivät kaikki johdu jostain tietystä ihmisestä.olkoon tämä sellaista YLEISTÄ vaan)

Mmuttamutta tänään alkaa minäminäminä-viikko. Olen kai useamman viikon elänyt sellaista sinäsinäsinä-viikkoa.Jossa ollaan menty muiden (jonku-joidenkin) mielipiteiden / tunteiden mukaan. Mutta tänään (tai no oikeastaan eilen) se aikakausi vihellettiin poikki. Vihellys tuli yllätten,mutta sitäkin suuremmalla voimalla.

Olen ollut yllättävän ymmärtäväinen.Olen ollut yllättävän kiltti (sanoissani).
Mutta lupaan / vannon että teen poikkeuksen omaan käytökseeni (alkaen vaikka tästä hetkestä eteen päin)!

Ei yliviivattuja sanoja. Ei alleviivattuja lauseita. Ei tummennettuja tekstejä. Vain tämä tässä ja nyt.

Puhuinko menneessä aikamuodossa? -Onko tämä vaihe ylitetty?
Puhuinko tulevassa aikamuodossa? -Onko tämä kaikki vasta tulossa?
(vai onko tämä nykyhetkeä?)

"Joskus saa hieman hassutella" >VINK!
"Elämä nyt vaan on niin catwalkkii" >VINK!
minäminäminäminäminäminäminä.juuri tänään on kivaa olla minäminäminä.<3

Onnistuit hetkellisesti sinäsinäsinä jutussa.
Mutta perästä päin kuuluu melkeimpä aina.(;

mutsä<3

m-alkuinen tarina.Sunnuntai 20.11.2005 19:40

hohoo.tota t-tarinaa oli niin kiva vääntää.
laitetaan nystyrät jälleen riehumaan.
säännöt ovat tutut.kaikki alkaa siis M:llä!<

maailmaan mahtuu monenlaista.
muutamat meistä menestyvät.
muutamat meistä miehistyvät.

monen muistot muokatut.
monen mieli manipuloitu.

maaliskuussa masentaa.
marraskuu minut musertaa.

minuutti, minuutilta mieleni myllertää.
maailmani murskaantuu.
mieleni muuntautuu.

missä minun maailmani ?
minne minä menisin ?
miksi muuttaisin mielipiteeni ?

minun maailma muistilapuissa.
minun matka merellä.
mielipiteet minun mielessäni.<3

t-alkuinen tarina.Perjantai 18.11.2005 20:16

älyhoi.kirjoitan teille pienin tarinan,jonka jokainen sana alkaa t-kirjaimella:

tänään tiistaina tein taikatempun.
taikatemppu taisi tyssätä tyhjään.
taisin taikoa taivaan tummaksi ?
tumma taivas ,tajuttoman tuskainen.

teemunkin taisin taikoa tajuttomaksi?
tuiresta tulikin taas tempperamenttisempi.

taidan tästä tipsutella takaisin taikomaan.
tokkopa taikani taivasta tummemmaksi tuo.

terveisin taikuri tiksu<3

tinpurinkuja 5 t
04269 tampere.

asiakirjojen 'opettava' tunti.Perjantai 18.11.2005 12:40

herätys 07:10 > kouluun 08:20 > ekalle tunnille 08:55
piti herätä 07:00 > koulussa piti olla 08:15 > tunnilla 08:15
dämet.mutku kahvi & hyvä musa houkutteli hieman enemmän. ;DD
ps.tiedän,oonaikapahis.mua saa ruoskia. o.O<vitut!

nyt asiakirjojen tyhmää sijaista.hajoon tänne. :DD-muutama viikko sitten se opetti meille miten tietokoneen laskin toimii. :DD<3 tänne vaan jos mielii jtn oppii!:D
ÅRG!.no saapahan ainakin chättäillä ihan 10+:lla.tosin kotonakin ois kone?

huominen vituttaa jo valmiiks,oon menossa duuniin,ylläripylläri.
mut..kyllä se päivä sit nopee menee kun pääsee käyntiin(:
huomenna vika päivä vanhassa myymälässä..tiistaina eka vuoro uudessa<3

tänään voisin haluta saada käsiini uusia kuvia itsestäni,metsästys voi KÄYNNISTYÄ.<3

mun kela kortti on himassa. IIK! en saa safkaa ruokalasta,vittu. ja siellä on koko aamupäivän tuoksunu ihan sikke hyvä. dämet. tätä mun tuuria. no meen sinne sit vaan chillaan tai istun röökipaikalla koko 45minsaa ? o.O.

mutmut työhakemusten pariin<<
aarikan myymälä ettii uutta myyjää,ois aika helmi. <4

lumi mikset sä jo tuu?Torstai 17.11.2005 14:56

rakas päiväkirja -tänään torstaina nukuin pommiin tuollaiset neljä tuntia.
tämän johdosta en jaksanut kouluun hipsiä lainkaan. ^^
tänään illaksi olen menossa töihin,joten pitäisi pikkuhiljaa alkaa laittamaan itseään.
mutta kun ois niin paljon kaikkee muutakin \:
tuntuu että päivät,viikot,kuukaudet menevät liian nopeasti. mitä jää käteen?
>no ainakin KILON verran kassakuitteja ellei muuta. aika peE!

haluaisin lunta maahan jtn ehkä eniten<
>syksyinen sää mee jo POISPOISPOIS
lämmin suihku & kuuma kahvi BOING<

O.o >eilen sain ihan tosi kivoja piisejä koneelleni. +10!
>tyttö duo t.A.T.u. ;lta on tullu uusi video<3 +jtn 15!

terveisin Nicó.

ps.mami puheli et ostais mulle uuden puhelimen.tshitshi.ei kerrottais sille..et kerroin teille. eihän? (:

maanantaista hyppäys tiistaihin.Maanantai 14.11.2005 20:53

"Hyvää isänpäivää! :) ps.soitin mummille perjantaina. t: poikasi,ainokainen"
(Isänpäivän lopullinen saldo,ylläoleva tekstiviesti)

..huominen jänskättää NÄIN paljon.
oon menossa oikeuteen. -ei,minua ei syytetä mistään tällä kertaa.
ps.tiedoksi !"galleria-liisoille"! oikeudenkäsittely koskee teidän ihkuihku Anttia.
(tuiskun anttia) tshitshi. mut oon salaperäinen ja en paljasta enempää.
>tosin ..niin,no mitä tuota selventämään.noin se homma menee.

tänään katsoin paljon puhutun ja kehutun PAHA MAA leffan.
oli kyllä aika mitäänsanomaton :< odotin enemmän.petyin.mutta elämä jatkuu.

illalla täydellisten naisten,täydellistä elämää.
-täydellinen koti-ilta.täydelliseen NICÖ tapaan.<3

ulkona sataa vettä,vaikka pitäis sataa lunta \: koska joulupukin pitäis ihan just pian päästä lähteen korvatunturilta meille.. KOSKA mulle on tulossa ihan NÄIN paljon lahjoja. (tai niin yks tonttu vihjas mulle) ,vai oiskohan ollu P-U-K-K-I itse joka sen korvaani kuiskasi. (; jaa-a.

muttamutta.meen valmistautumaan huomiseen.joka on rääkki päivä.

aamulla kouluun >
koulusta (kesken päivän) oikeuteen >
oikeudesta duuniin >
duunista himaan jtn tuhatta ja sataa > OC.OC.OC.OC.OC!

Yksityisyys