IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

Niko unohti maksaa puhelin laskun ajallaan. Niinpä Nikon puhelinliittymä suljettiin. Niko maksoi kuitenkin laskun heti huomattuaan 'unohduksensa'. Niimpä Nikon puhelin aukeaa jälleen Maanantaina. Jatkossa Niko lupaa hoitaa laskut ajallaan, vaikkakin se tarkottaisi käytännössä heräteostoksista luopumista. ^^ ps.

Piti lähteä tänään viihteelle, mutta oikeasti.. en vaan voi tehdä mitään ilman puhelinta !
"Valitsemaanne numeroon ei juuri nyt saada yhteyttä!" ..plaapplaap.

Sinkkuelämän jälkeen taidan vaipua kauneusunille, ja niitä totisesti tarvitaan. Huoh.
Aamulla herätys ehkä jtn 04:30. Lähdetään aamulla tallinnaan. Oli melkoisen työn takana että sain itselleni vielä aamuksi paikan, mutta onneksi Saara laitto hihat heiluun. ;D ei mikään turha mimmi.

Huomiseksi on luvattu jotain uskomatonta hellettä. Joka sinäänsä vituttaa, koska on semmosta kiirettä ja kaikkee luvassa.. Mutta Tallinna, ole valmiina. Kyllä mä teidän auringon alla kerkeen rentoutuu. cú.

HIMOS06<3Tiistai 27.06.2006 18:27


Oútoa, mutta mulla on takana ihan uskomaton Juhannus. Esim. Viime vuotiseen verrattuna yhtä juhlaa! Reissattiin tommoset 200 km tonne ..öö,ylemmäs? Eli Juhannus otettiin vastaan hyvinkin humalaisessa tilassa Himoksella! Voisin kirjottaa vaikka mitä, mutta ilmeisesti en kuitenkaan perjantai illasta/yöstä koska muistikuva silleen puhtaasti !NOLLA! mut hauskaa oli ja aamulla ehkä vielä hauskempaa. ;D -"Joo, Jenni joi yksin tapio pullon, kaikki mun syyks!"

Seitsemänkymmenen euron hintaisilta festareilta.

-Viikonlopun viimeinen esiintyjä 01-02 Apulanta. (kkoko keikka) <3
-Irinalta kaksi piisiä, mutta itse neitokaista känniset silmäni ei bonganneet lavalta.
-Starolta yksi piisi, känniset silmät eivät tässä kohtaan bonganneet edes koko lavaa? daa.

Mutta leirintäalueella ne parhaat kemut OH! Ja jtn..&lt;nam&gt; ÄÄÄH! sekooo.

NYt haluisin lähtee oikeesti ihan samalla porukalla jonnekki jälleen. Oli sen verran hulvatonta juttuu/menoo.
Juhannuksen jälkeen tänään on ollut ensimmäinen päivä että tunnen itseni jälleen elolliseksi olennoksi. Kyllä vei voimat ja rahat ja kaiken toi reissu. Mut jäipä ainakin pari kivaa muistoa ja muutama kaamea valokuva (kai?) ,en oo vielä nähny selvinpäin niitä. :D
+yhden kasvot. GG.

nyt valmistan ruokaa ja sitten kerään rohkeutta ja katson saw2;sen. HYI!
pakko katsoa kun meni idiootti ykkösenkin joskus krapulassa katsomaan.
kivat teille<3.

[Ei aihetta]Perjantai 23.06.2006 03:37


09-14;00 töitätöitä.

14;00-sunnuntai pilepilepile.

toivottavasti kaunist ilmaa, koska ei inspaa sateella teltta.
tosin.. en mä meinaa teltassa nukkua, daa? ajattelen vaan kavereiden parasta.
mä meinaan löytää jonku helmen mökkiläisen. haha. täältä tullaan<3.

kikkareen kivaa juhannusta !

juttujajatuttuja.Lauantai 17.06.2006 23:36


vitsi. mulla ei oo enää aikaa edes pysähtyä kuulemaan omia ajatuksiani. tuntuu että oon menossa ihan kokoajan! ,mutta tätä haluttiin ja tätä saatiin.
ikävä ihan huisin monia juttuja ja tuttuja :'( -ei ehkä semmonen kesä ihan mitä ajattelin.
mutta täähän on vasta alussa<3. eli melkeen mitä vaan voi ja tuleekin vielä tapahtumaan.
tänään lähdetään yanoon? :D ei kai sitä noin kirjoteta, mut joku kiva mesta "kuulemma".
katsellaan<3.

einiinkumtn.Tiistai 13.06.2006 02:51


tänään pääsin töistä 22:30 ja huomenna 07 takas. GÄÄG! onneks pääsen jo 13. niin saan aurinkoooooooo<3. -uskoks jos väitän et aurinko menee aika tasan 13 pilvien lomaan ku pääsen himaan? (mä uskon.mut en mä sitä tosissani toivo).
meinasin et olisin mennyt suoraan sänkyyn, mut oli pakko tulla kattoon löytyyks galleriasta jotain IHKUDA4 -juttuja. nolo myöntää, mutta ei löytynyt \; däääämjhuuu.
huomenna nyyttärit<3 = rahaa nolla jieroo. paskempi diili. mutjooo, ruokkihan se jumalakin ziljoona ihmistä kolmella leivällä ja yhdellä sillinpoikasella. tai jtn!
lupaan siis ruokkii kkoko särvön pelkällä ajatuksenvoimalla. ounoý!

tätä ja monia muita juttuja odotellessa. guulemiin! zau. <5

kolmas kerta toden sanoi.Maanantai 12.06.2006 04:13


lauantaina sain raahattua itseni jälleen kerran viihteen ihmeelliseen mailmaan.
lähin niinan pileisiin, kiitti niistä. tosi ok meno<3. ainoo et sunnuntain duunivuoron takia
jouduin lähteen JO 03 himaan, anni messis! (pss.mihin aikaan anni lähit meilt aamulla?) :D
aamulla tuli muka JOPA hieman kiirekkin duuniin, mut ajoissa oltiin pelipaikalla. jyväjyvä!
..päivä meni suhteellisen nopeasti, ottaen huomioon eilisen illan humalatilan ja aamusen darran.

tänään (eilen) sunnuntaina. hmm,SUNNUNTAI ILTANA! käytiin hakees namii prismalt ja mäkin kautta meille kattoon jtn kauhu pätkää.

-en löytänyt 30 minuutin etsinnän jälkeen dvd:n kaukosäädintä. jotenka emme saaneet tekstitystä filmiin. jouduttiin vaihtamaan mestaa.

-mentiin niinalle ..tokihan me matkalla jo naurettiin et salee niiden dvd alkaa temppuilee eikä näytä tekstei (niinkuin tapana kuulemma on). NÄIN KÄVI. jouduimme siis vaihtamaan mestaa jälleen :DD

-mentiin tiialle, sitä ennen meinattiin jättää filmi niinalle. huoh. päästiin tiialle ja saatiin JOPA tekstitys leffaan. JIPPII<3. eipä ollu kummoinenkaan leffa, ottaen huomioon kaiken tän vaivan mikä me nähtiin et saatiin tää leffa tekstien kanssa katottua. :DD kiitti näist.

maanantai- aah,uuden viikon alku. täst tulee ehkä semisti työn täytteinen viikko!
mut meinattiin tiistaina nauttia auringosta, toisistamme ,grilli tuotteista ja alkoholista.
@meidän upo-uudella-terassilla. joka ei ole enää kovinkaan uusi, eikä myöskään hehkuttamisen arvoinen.. mutta aina se yksiön parvekkeen voittaa. ;D eli 'teretulemast!'

tätä ennen teen töitätöitä ja nukunnukun. ja se alkaa just NYT. moic!

EI SAARELA,VAAN NEN!Lauantai 10.06.2006 23:18


lähettiin perjantaina ddokaan!

mentiin clubille (!hyi olkoon!)

"Mun nimen pitäis olla listalla?" -poika.

"Sori,ei täällä listalla oo Niko Saarelaa!" -poke.

"Ihanko totta? Oltiinkin hieman eri Nikossa tällä kertaa!" -poika. :DD

juotiin yhdet. ei oikeesti napannu clubbailla tälläkään kertaa. mentiin dtm!
liput 10euroo. hmm, miks ihmeessä? -jtn dj:tä jostain päin mailmaa.. mutmut se musa ei oikeen napannu\: jotenka loppupeleissä nää meidän eiliset baari valinnat meni silleen aika pahasti puihin. mut onneks oli kivat tytöt mukana<3.

tänään koomailtiin töissä ja huomenna sit taas.
jos jaksan kerätä itseni nyt kasaan, niin lähen käymään Niinan bibiksis.<3

viikonloppuja !

pepunonpakkoollapåp.Perjantai 09.06.2006 15:28


oltiin eilen clubin yksityistilaisuudessa! mun ja jennin lisäks kaks tyttöö + työntekijät :DDD
apua, ja kello oli sentään melkein 22. no se alko sit pikku hiljaa täyttyy.. haha, mut me lähettii menee, koska jennillä oli herätys 07. "pepputyttö"-kuvaukset +muutamat muut kuvaukset 09 alkaen -> :DD tätä pitää tänään juhlistaa. IIG! lähen itekki duuniin, tosin en peppuani kuvauttamaan, mut silleen 14-19, kiitti täst vuorost.<3 mmmo.

<3.oli huisi ilta. oltiin jossain mun uudessa lempi mestassa. &lt;nam&gt; JUMA!

Chill.<3Keskiviikko 07.06.2006 20:21


Siideri , keskeinen paikka stadista , ihmisten vilinä , ratikoiden kolina , lokkien lentely yläpuolella. Yht´äkkiä huomaatkin että pienistä asioista koostuukin yllättävän hauska päivä. Päivä jollaisia haluaisi ahmia vaikka tusinan peräjälkeensä. On ihana poukkoilla pitkin poikin pikkukatuja, joista ei ennen edes ole tiennyt. Löytää kivoja kauppoja ja tehdä uskomattomia löytöjä. Tosin niin suurta luottorajaa ei taida mikään pankki vielä myöntää että saisin kaiken haluamani. Mieleisen laukun löytäminen saa kuitenkin veden kielelle ja mielen paremmalle tuulelle. On aika istahtaa houkuttelevan kahvilan terassille. Pian huomaat että sinut ja ystäväsi on saartanut joukko turisteja. Yhdestä pöydästä saatat tunnistaa Venäläisen aksentin , toisessa pöydässä taas istuukin joukko ihmisiä jotka räpsivät kuvia sieltä..täältä ja tuolta. Puhe kuulostaa hieman hassulta ja ennenkaikkea monimutkaiselta. Joko arvaat? Kyseessä on joukko kiinalaisturisteja. Mieleeni tulee kysymys; "Miksi juuri Suomen, Helsinki?" Mikä tässä pohjoisessa "jääkarhujen" maassa kiehtoo Ulkomaalaisia? Ei pilvenpiirtäjiä, ei vapaudenpatsasta vastaavia nähtävyyksiä ,ei edes suurta pääkaupunkia ,ei +40 auringossa.
Koska kielitaitoni kattaa juuri ja juuri Suomen lisäksi heikon perusosaamisen Englantia ja oman itsensä esittelyn Ruotsiksi ,niin en saa edes mahdollisuutta jututtaa ympärillä olevia turisteja. Tosin en edes kehtaisi, saatika että se olisi mielessäni edes käynyt. Nautin kahvini loppuun ja leputan mieltäni kuuntelemalla vierasmaalaisia kieliä ympärilläni. Jatkan pukkoilua sinne..tänne ja tuonne. Välillä aurinko menee pilvien taakse ja sinut valtaa milteinpä kylmyys. Onneksi pilviharsot eivät tänään olleet kovinkaan suuria ja niimpä auringon säteet kohtaavat kasvosi hyvinkin pian pilvien lomasta.

Kuitenkaan aurinko ei vielä niin paljoa paista.Joten joudun tyytymään solarium aurinkoon 20 minuutin ajan.Päivettyneet kasvoni jäävät odottamaan seuraavaa auringon paistetta.

-maanantai/tiistai.<3

mäkkiläski.Tiistai 06.06.2006 02:45


TEIN SEN TÄNÄÄN.

Big Mac ateria ,päivällä.

Juusto ateria,illalla.

Big Mac Jr,illalla. I´m lovin´it<3

psss.vieläki menis.