IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

olisin/KO.Keskiviikko 25.10.2006 20:12


en ois voinu koskaan uskoa. mutta mä omistan nykin & rollon! en tee tästä helppoa, mutta jotku kai tajuu. "aivan niinkuin oisin mennyt biitistä sekaisin..." hähäää ;D. GRAU!
en oo fiilistelly galleria päiväkirjaan pitkiin aikoihin, mutta pääni sisällä on tapahtunut paljonkin. varsinkin näiden kahden ostoksen jälkeen tai silleeesti. faffu. ehkä yks voi vaan tajuta, tai sit sekään ei tajua? :o.
täytin jokunen aika sitten 20. OMFG. "sä oot 14 ja toinen on 15!" joku heitti samana iltana paarissa mulle ja frendille. joo ei siin midist. pienet niille humalatiloille<3.
mun lempi landekin piipahti stadissa. alias ira. vedettiin mamassa koomat & luxissa "heimärakastansua"-kännit. jälkimmäinen oli muutes uskomaton paikka! namnam.
ainoo et eräs tarjoilia sai voimaan pahoin, erittäin! "tiedäks sä missä mä oon töissä?" da4.

huhhei. syksy masentaa. haluaisin lappiin,lappiin. UIH. jonnekki leville ois aivan mahtis päästä. ei tosin ehkä vielä.. kuukauden päästä. tiedä jos sais vaikka jonkinmoisen poppoon kasaan tai jtn. (; ooooo0h. mutta sitä ennen masennutaan täällä jossain junaradan varrella ja odotetaan ensilumea maahan. tiesitkö että se on ehkä yks hienoimmista jutuista koko vuoden aikana?

sitä odotellessa<3

[Ei aihetta]Sunnuntai 24.09.2006 21:57porukat lähtivät möksäileen saimaalle ja minun olisi selvittävä su-ti aivan yssiksein.
kelasin et oisin voinu kutsuu tänään sakkia meille ja oltais otettu muutamat, muttamutta.
perjantaina oltiin mamassa ja eilen (elikkäs lauantaina) lähdettiin jennin 20vuotis pippaloista jäkeen! HERRANJUMALA, miten siellä voi olla niin paljon kp-sakkia? o.O ,joka kerta jaksan yllättyä sen kaupungin tarjoamista antimista. mut mun mieltä ei ilmeisesti oo luotu jäken yöelämään, KOSKA joka ikinen kerta mä nuolen työkavereitani. (ok,on ne muutakin kuin pelkkiä kavereita..töistä!) ettäs tiedät silleen sujuvasti juu-juu. mut ei morkkista. jyvajyva.

tänään meinaan koomata himassa ihan vaan, juu-juu. V*TTU, joku vois soittaa mulle ja kysyy että "maistuisko mäkkäri mättö jos hakisin ja tulisin teille kattoon bb;n?" tttodellakin mmmaistuis. en vaan yksinkertaisesti jaksa lähteä kävellen/pikellä. huoh, ei oo helppoa olla nälkäinen. kelasin et voisin tilaa vaikka jtn pastaa tai pizzaa. oisko helmee jos ne vois tuoda sulle samalla tupakkia? ,koska sitä mun pitää ilmeisesti lähteä hakemaan. edelleenkään ei jaksais innostaa juuri lainkaan. onneksi matka taittuu lähimpään murjuun alta viidessä minuutissa kävellen, mutta SILTI!.

missä te kaverit ootte nyt?

ou, huomenna mennään lounastaan mirkan kanssa. ja me niin suunnitellaan mun synttäreitä. mä pestaan mirkan mun järkkäriks tai jtn vastaavaa.

<3.

menneisyys,räsymatto & pieni kaipuu.Lauantai 16.09.2006 03:23


tänään oon purkanut tyhmää oloani syömiseen. tosin teen sitä lähes joka päivä, mutta tänään jotenkin huomattavasti enemmän kuin yleensä. lisäksi olen polttanut tupakkia tasan askillisen. tupakka on maistunut suorastaan PA*KALTA, mutta se on tiedätkö semmonen "hei, mulla on tekemisen puute" -juttu. koska olen oloni on hieman flunssainen ,olen käärinyt itseni joka kerta semmoiseen kivaan pieneen nyyttiin. aamutakki-huppari-peitto-takki yhdistelmään. ja olen toistanut tämän kyseisen rituaalin siis kahdenkymmenen malboron ajaksi. huomenna pitäis olla timmissä kunnossa ,koska olisi paluu työpaikalle (josta siis tänään olen ihan vapaapäivän merkeissä saanut olla pois). tosin mitäpä hyötyä tästäkään vapaapäivästä oli? ei juuri mtn. on vaan ollu vit*sti liikaa aikaa miettiä kaikkee ja sit on tullu semmonen "ranteet auki" fiilis. plaapplaaap. ei mulla muuten.. mutku haluisin Rrrrradalle! tai sit tosin oon miettinyt ihan sikkenä yhtä mun vanhaa tuttavaa, tai siis oltiin enemmän kuin tuttavia. (huimasti enemmän). mutta oon vaan miettiny millaista se olisi tänään (eilen) 15.9 mahtanut tuntua jos oisin saanut käpertyä sen viereen. sillattes somasti. nhaa. tämmösinä päivinä kelaa aina kaikkee tommosta. pää on ihan liian tyhjä luodakseen jotain uutta, niin pitää riutua menneissä. (ei vaan yksinkertaisesti jaksa miettiä tulevaa, koska sitä jo elettyä elämää on niin paljon helpompi kelailla). jos joku tajusi edes jotain niin ois tosi fiksua ilmoittaa siitä lähes välittömästi. KOSKA mä oikeesti toisinaan mietin, et oonko mä ainoo joka tämmösiä miettii. öö.

ja jos mä oon ainoo, niin ehkä mä oikeesti oon kipee täältä korvien välistä. no menishän se pyöree, pieni, pehmee huonekkin ensimmäisestä omasta asunnosta. (joskus historian tunnilla 8.luokalla sanoin opettajalle melkeimpä saman. tosin käytin silloin esimerkkinä. "Siis voisin mä jonku rikoksen tehdä.. saisimpahan ainakin ensimmäisen oman kämppäni, meinaan vankilasellin. Sitäpaitsi mä oon nähny poliisitv;ssä et niillä on ihan omat kaktukset ja kaikkee pöydillä. Lisäks mä hommaisin jonku kivan räsymaton.")

myöhemmin kuulin että opettaja käytti mun sanomaani "vaarallisena" esimerkkinä meidän rinkkaisluokille. muistaakseni siltä tuli tippa linssiin silloin tunnilla kun kerroin mielipiteeni. pastillin se tarjosi ja käytävälle heitti.

loov<3.

IHANTOSITYHMÄÄ.Perjantai 15.09.2006 17:30


vihaan tämmösiä vitun ketjureaktio flunssia. ihan perseestä! kaikki vaan niiskuttaa ja nyyhkyttää. mut eniten mua vituttaa se että kaverit tervehtyy aina ennen mua.

viimeinensanaykstosirumasana.

en haluis huomenna olla kkkoomassa \:

<3. ootko ees vittu samaa mieltä.

mun askelmittari on häviksissä. nhaa, pitäis ettii. mut ennemminkin mua himottais löytää mun kaket. niin tv - kuin dvd. oon vitun pro näissä!
ei tarvinnut edes suuremmin kinua, mutta mulla on VAPAATA KOKO mun synttäri viikonloppu.
eli to-su. oioi, kyllä mua nyt hemmotellaan. tosin ne listat ei oo vielä seinässä.. eli mitä vain voin tapahtua. *kauhuelokuvanjännitysmusiikki*,kyllä sä tiedät eiks joo?
0700-1300 dduunissa tänään,että mua nakuttaa noi aamuvuorot, mut toisaltaan ihan jees. menee paljon jouhevammin kuin illat. ja sit tuntuu jotenkin et jää tosi paljon enemmän aikaa itselleen. mikä on kanssa tosi hyvahyva homma.
tänään sit ekaa kertaa periaatteessa alkoi mun kv-koulutus. aika ovelaa, mut oikeesti MILJOONA juttua mitkä pitäis jo tässä kohtaan muistaa,vaikka koulutus ei ole kunnolla ees vielä startannu. voipi olla et turvaudutaan muistiinpanoihin joskus ja joka kerta. mut kaiken oppii kun aikas duunailee.
huomenna sitten olisi ansaittu tilipäivä ja vapaapäivä. uulalalalauula. <3
se ois sit silleen et jtn uusii vaate riepuja vois hommaa ja tottakai se perinteinen palkkapäivän-mäkkärihimomättö! ja lauantaina ehdottomasti ihan vaan "muutamalle"!

haluun yht juttuu ja meil on vain yks yhteinen tuttu. mut ira lupas kääntää mun kanssa jokaisen saatanan kiven stadista ympäri et löydetään se. ellei se sit istu vankilassa :'D
(ira sä tiedät, mut shhhhhs) eli paljon on taas tapahtunut ja paljon tulee tapahtumaan.
jos haluut niin 24/7 palvelu palvelee teitä numerossa.. ei, eipäs palvelekkaan.
tää on mun elämä ja elän sen itse. toisinaan toisilta salaa, toisinaan julkisesti.

mut niinhän me kaikki :)
tehdään tästä taas elämisen arvoinen torstai! cú.

askelmittari.Tiistai 12.09.2006 19:56


kelatkaa. ostin eilen askelmittarin ja nyt tänään sit vaan totesin että mä en oikeesti osaakkaan käyttää tätä. ok. mä ehkä en vaan tajuu tän laitteen suurempaa jujuu!

vaatehuone > "elektroniikka jota en koskaan oppinut käyttämään / tai rikoin sen" osastolle!

voi kuule, tuolta laatikosta löytyy vaikka mitä. mm. mun digikamera. RUMASANARUMASANA.

187 askelta oon ton laitteen mukaan ottanut nytten. mut mä laskin samaan aikaan niitä askelii silleen päässäni.. ja mä sain ihan eri summan. kävelly oon 0.07 km ja kaloreita on kulunut 4,16.
meinaan niin ostaa nyt kävelysauvat. ne oli aika halvatkin, jtn 14 euroo vaan. haha. sit aletaan niin mirkan kanssa käymään kuntosalilla. tässä sitä vaan elämää laitetaan niin terveelliseen malliin et liekkö pian jää tupakointi ja alkoholikin pois kokonaan?

(mua tosin näkee nykyisinkin todella harvoin humaltuneessa tilassa tai siideri kädessä missään. oon siis jo melkeen nyt päässyt viinan kieroutuneesta maailmasta irti. tupakka minun suussani on lähes yhtä ihmeellinen näky ..kuin että..).

VITTU--SALEE. välillä vain on kiva pelleillä.
mut siis tän kirjotuksen 7 ensimmäistä riviä oli täysin totta ja 8 silleen puoliksi.
ootte rakkaita, mut äidin makaroonilaatikko rakkaampi jotenka Rrrrruokaa<3.

!kv-kp!Maanantai 11.09.2006 15:58


tätä viikkoa on odotettu ja jännitetty nyt muutaman viikon ajan.

keskiviikkona alkaa duunissa kv-koulutus. joku vois luulla et kp-koulutus. mut ei ihan.
kv = kassavastaava,myymälävastaavan sijainen. kp = kyllä panisin. ton jälkimmäisen koulutuksen mä olen käyny jo! toi eka on vielä opittava. :'DD harmillista kyllä, mutta en tiedä oonko oikeesti valmis vielä. hmm, mut tää oli ehkä mahdollisuus josta en halunnut kieltäytyä.. ja kaipa sitä ajanmittaan sit oppii. (onhan ne muutkin oppinut). JEIJ!

tän viikon perjantaina ois sitten niinku palkkapäivä. johan sitä on odotettu, vaikka tilillä on vielä ihme kyllä katetta ..oon tehny tyhmästi ja päättänyt vaan tuhlata kaiken ennen seuraavaa. oon pelannu NETTI-BINGOA! :'DD herranjumala mulla on mennyt sinne omaisuus ja kerran olen voittanut hieman yli 30e. haha, ei oo helppoa olla idiootti. mä niin meinaan ryhdistäytyä ja raahata perseeni keskustaan,shopshop.

tästä viikosta tulee niin uusi viikko! meinaan tehdä jotain näkyvää. mm.siivota vaatehuoneeni.
lisäksi mun pitäis käydä katsomassa uutta pyörää :S kyllä. mun helkama-neiti (josta joskus päiväkirja ominaisuuden alussa kirjoitin,tsekkaa jos innostaa).. niin on KUOLLUT! tai no ei kuollut, mutta kyllä se aika viimeisiä vetelee. eli se on nytten jäähyllä tossa meidän pihalla ollut muutaman viikon. mut oikeesti, en ole KOSKAAN ostanut itse pyörää.. ja ja kävin katselees niit jokunen viikko sit. HERRANJUMALA minkä hintaisia ne oli. en oikeesti ollu maksamassa 300-1000 euroa pyörästä. sit mä joudun jättään sen jonku assan pihalle ja joku pultsari tulee ja nyysii sen vaikka ei osaa edes käyttää kyseistä laitetta. huhu. meinasin et voisin pölliä itse jonku pyörän ja maalata sen pinkiks, niin ei kukaan tunnistais sitä omakseen. jättäisin vaikka siihen pyörän paikalle kirjekuoren jossa tilittäisin jotain tosi sulosta ja laittaisin kuoreen vaikka 50 eurosen. oisko se ihan väärin ? &lt;puna&gt;

fakta; mun punainen helkama "limusiini/neiti" on vanhempi kuin minä. eli se on joku 15wee. haha,eikai se on joku 21 vuotta vanha (käsittääkseni).
fakta; sillä on aikoinaan ajanut Ukissa KOKO mun kaveriporukka,eli toisinsanoen koko vitun kaupunki (19 000 asukasta).
fakta; sillä pyörällä on kyytsätty mua enemmän kuin monesti ja toisinpäin.

vaikka mulle tulisi uusi / käytetty pyörä ..niin helkama ei ollu lähdössä romuttamolle. otan sen joskus mukaan kun muutan omaan kämppään ja teen siitä taidetta. (eli tiedoks sulle joka et vielä tiedä et ollaan muuttamassa yhteen, niin meidän olohuonetta tulee koristamaan mun vanha pyörä. hehe.) mut hei, mitä sitä ei ihminen tekis ikuisen rakkauden puolesta. :'D

pss. Jos joku kaveri tänään kirjoittaa yo-juttuja tai mikä lie juttu teillä nyt ikinä onkaan.. niin TSEMPPIÄ<3. vai onks teillä tänään jotain juttua ees? vai viilasko nelosen uutiset mua linssiin?

okko.ootte mielessä (melkein kaikki) mo<3!

porvarin matka kampista kotiin.Sunnuntai 10.09.2006 18:48


ihan jumalaton k(r)apula tänä aamuna.

oisin antanut mitä vain että olisin herännyt omasta sängystä, mutta ei. heräsin taas kerran kampista. oikeesti päädyn niin usein sinne baarin jälkeen. tosin aina eri osoitteeseen. ei siinä midistä, kivan lyhyt matka robalta :'DDD. mutjhoo. oisin kyllä voinu haluu herätä HÖMHÖM vaikka jonku venäläisen kanssa. muthei, uusi viikonloppu häämöttää jo edessä ja kaikkee.

jos säikähdit tänään keskustan alueella, niin se en välttämättä ollu sit mä!

assalla sit törmäsin ihan sattumalta anniin. huh, liikkeellä oli joku muukin "ei niin pirtee"-tapaus. kiitos anni<3 poltettiin sitten tupakat ja kelattiin hieman eilisen illan tapahtumia puolin ja toisin ..KUNNES PAM!

joku vitun äijä piiritti mut ja alkoi kovaan ääneen huutamaan "PORVARI HINTTI!". oikeesti, tilanne oli ihan mielettömän koominen. mutta just nyt en olis halunnut ainuttakaan silmäparia seuraamaan minua (johtuen siis siitä että tukka miten sattuu ja ja kaamee olo) ja PLAAP.
ja nyt silleen kun miettii niin en mä välttämättä haluis missään olotilassa et joku random juoksee mua ympäri-ämpäri ja huutaa tota samaa lausetta "PORVARI HINTTI!". herranjumala, mitä sakkia sunnuntaina asemalla. menin siis ihan lukkoon ja poistuin paikalta kuulien vieläkin tuota samaa lausetta. anni lähti eri suntaan ja mä eri. olin niin raivoissani.
lisäksi jouduin junaan joka pysähtyy joka helvetin asemalla ja ja.. en mä tiedä. olin kyllä niin tyytyväinen kun selvisin himaan. nyt meinaan vaan olla ja kattoo töllööö. unohtaa eilisen ja tämän aamuisen ja katsoa kohti tulevaa. (::

oli mikä oli. yhteiskunta on turmeltu!

[Ei aihetta]Keskiviikko 06.09.2006 17:58


mulla oli eilen vapaapäivä jonka vietin duunissa, oi kuinka yllättävää. tv;stä tulee aivan liikaa hyviä sarjoja ja vieläpä päällekkäin. ihan kökköö. tänäänkin missaan vaikka mitä ku joudun lähteen duuniin \; voishan ne ottaa nauhalle, mut en osaa käyttää alakerran videoita. ja sit taas en mä koskaan niit kuitenkaan kerkeis kattomaan vaikka nauhottaisinkin ..koska kokoajan tulee jtn. tää on semmonen LOPUTON PUTKI,tiesiks.

voiettä tänään vois olla keittopäivä. eiks voiski? -koodi vaan mulle, okokokok.

tänään aloin tekeen synttärikutsuja. vaikka en tiedä vielä missä pidän ne? milloin pidän ne? ketä kutsun sinne? .mut mä aloin tekeen niitä silti.

pss. ainoo ihminen joka näit kommentoi aina (eli siis lukeekin) IRA! sä oot niin tulossa stadiin mun synttäreiks. eiks jho? &lt;hymy&gt;

mutjoo.tää oli sarjassamme ilmoitustaulu kirjoitukset. eli cú!

tänään maanantaina, on vaan niin maanantaista.

oon vaan ollu ja pailannu nrj;n tahdissa ,oujeah! mun päässä pyörii yhä lauantai illan/yön tapahtumat. voi että mm. mäkin osaan olla niin 20vuotiaan tasolla :'DD oon oikeesti teineistä,teinein. ihan hävettää. -muthei kännissä ja läpällä. tässä on syy myksen haluis lähtee KoKo duuniporukan kanssa viettään iltaa. ok, olihan meillä ihan superii ei siitä oo kyse. mutta kun nyt ei oikeastaan kehtais näyttää naamaansa duunissa. se että imee kolmen/neljän kanssa ei sinäänsä vielä ole mitään, koska eiks kaikki tee sitä? mutta se kimittäminen ja pahanolon purkaminen mitä baarin jälkeen tapahtui. huoh! tosin riita jonka sain(saimme) aikaan oli ehkä naurettavin. sit se herkisti tunteita ..ja sit loppupeleissä sitä vaan itkee ja yht'äkkiä kelaa et mitä sitä oikeen ees itkee? kaikki on sovittu, kaikkien kanssa. mutta toivon niin että kukaan ei puhuis tuosta kyseisestä illasta enää KOSKAAN,missään. varsinkaan töissä.. oikeesti kelasin yöllä jo soittaa pomolle ja irtisanoo itseni. :'D haha.

oukkis,mä en tosin oo ainoo kenen on noloo tulla duuniin. mun onni vaan sattuu olemaan se että mä vietän vapaapäivää tänään ja huomenna! ehkä keskiviikkona kukaan ei ees enää muista koko illasta mitään. "se mitä tapahtuu järvenpäässä, jääköön järvenpään taksitolpalle". tota menetelmää kehiin ja kaikki ehkä vielä joskus katsoo toisiaan silmiin.

sitjoo, voisin tilittää ihan simona tähän juttuu tosta illasta ..mutta en ikävä kyllä muista ihan kaikkea. mikä sinäänsä on ihan loistoo. ethän säkään muista ? -nohyvä. eli siispä sunnuntaihin.
heräsin aamulla shokissa, en tiennyt tarkalleen missä oon ja kuka mun vieressä nukkuu. toisella kerralla sit jo tunnistin kun raotin silmiäni. haha. noustiin ylös joskus puolenpäivän jälkeen. HUOM;EDELLEEN KÄNNISSÄ. ihan ehkä höpöint. kännissä herääminen on ihan hirveetä, koska se humala ei siinä aamutuimaan enää kovinkaan kauaa kestä.. ja sit sen pienen naurukohtaus ymym. jälkeen havahtuu. #ei vittu#,mitä?missä?kenen? KKÄÄKK!
plaapplaap. mut ei tästäkään sen enempää. loppusanat. jotain ois voinu jättää tekemättä, mitään ei kuitenkaan saa tekemättömäksi jotenka kandee olla silleen et ..ei se ees ollu iso juttu. uusii kämmei tulee. vanhat unohtuu.

illan ehdottomat t0p2 jutut.

"Sinäkin verinen persereikä!" -ok. en tajuu mut toi jaksaa naurattaa. (jyri-saijalle)
"Mun pillu näkyy!" -ok. toi on kai ihan normaalia. (saara-kaikille)

ohhoh. :'DDDD saijalle kiitos. oli ihan parasta aamulla.
mirkalle kiitos siitä että ollaan edelleen puheväleissä ymym. oot marsuin<3

PASKA-PASKEMPI-V***** kuulin eilen ihan kaameit juttuja yhdestä ihmisestä. mua niin naurattaa. niin naurattaa. että jotku osaa olla IDIootteja. oikeasti. mä niin oon tyytyväinen et en oo enää missään tekemisissä erään ihmisen kanssa. miten joku voikaan kohdella kaikkia muita noin? huoh, mut kuten aikoinaan sanoin.. toimi paskemmin kuin minä, jha se tarkoittaa sitä että pitää oikeesti olla/osata olla TOOOOSI paska. -eisiinsitmidist.
voisin tästäkin asiasta tilittää ihan loputtomiin ..mut yksinkertaisesti ; Mä en vaan jaksa.

koitan tehdä tästä maanantaista edes hieman siedettävän.. tai silleen. meen suihkuun/syön ja lähden vaikka käveleen. nää seinät kaatuu niskaan ja ja ja . . . tällä viikolla meinaan elää<3.
ihan tosissani.

cú!
Yksityisyys