IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

oo<3.Tiistai 30.05.2006 03:22


tämän vuoden euroviisut olivat ihanat. soittolistalle tarttei monen monta menevää veisua.
lisäksi löysin monen arstistin muitakin piisejä, jotain uskomattomii. tarkemmin ajateltuna suomen voitto oli ihan lottovoitto. ottaen huomioon että nää kisat oli yllättävän laadukkaat. vaikka joukkoon mahtui monen monta floppaustakin.

-daz sampson / teenage life (UK) ,tää kertsi tarttuu.

(tosin sen äijän hoilotukset ei ehkä ihan joka kerta iske)

-dima bilan / never let you go (Russian) ,jää soimaan päähän.

(ennen ensimmäistä kertosäettä en tiennyt mitä kieltä tää herra laulaa. monen kuuntelu kerran jälkeen en vieläkään osaa kysymykseen vastata. :D on jännä miten venäjä lähettää viisuihin kerta toisensa jälkeen edustajia joiden kielitaito ei yksinkertaisesti ehkä ihan riitä. mm.tatuhan joutui aikoinaan laulamaan viisunsa venäjäksi, vaikka tarkoitus oli aluksi enkuksi uikuttaa. mutta kun kohu on valtaisa niin ei siinä ääntämisellä enää mitään väliä ole. silti ihan hulluna tähän<3.)

ja sit ihan ehdoton suosikki

-SILVIA NIGHT / congratulations (ÃŒsland)

(tää soi niin enkuks kuin islanniksikin mun listalla. islanti on muuten höpö kieli<3. tosin aivan mahdoton oppia. (nimimerkillä.islannissa oleskellut) neito veti show;n aika 6-0 ,tosin herjaava piisi ja kommentit muita kohtaan ei oikeen saanu europpaa syttymään \: harmin paikka. ois ollut ihana nähdä millainen lauantain show olisi ollut)

ihan semisti parhait.<3 unohtamatta löööördii. tosin sitä viisua tuli kuunneltua jo aika hippasen liikaa ennen viisuja. aluks en dikkaillu siitä lainkaan, mut pikku hiljaa siitäkin oppi tykkään. mutmut tottakai suomalaisena mä nyt vannon RAKASTAVANI sitä.

näiden voimilla tää yö<3.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.