IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

Chill.<3Keskiviikko 07.06.2006 20:21


Siideri , keskeinen paikka stadista , ihmisten vilinä , ratikoiden kolina , lokkien lentely yläpuolella. Yht´äkkiä huomaatkin että pienistä asioista koostuukin yllättävän hauska päivä. Päivä jollaisia haluaisi ahmia vaikka tusinan peräjälkeensä. On ihana poukkoilla pitkin poikin pikkukatuja, joista ei ennen edes ole tiennyt. Löytää kivoja kauppoja ja tehdä uskomattomia löytöjä. Tosin niin suurta luottorajaa ei taida mikään pankki vielä myöntää että saisin kaiken haluamani. Mieleisen laukun löytäminen saa kuitenkin veden kielelle ja mielen paremmalle tuulelle. On aika istahtaa houkuttelevan kahvilan terassille. Pian huomaat että sinut ja ystäväsi on saartanut joukko turisteja. Yhdestä pöydästä saatat tunnistaa Venäläisen aksentin , toisessa pöydässä taas istuukin joukko ihmisiä jotka räpsivät kuvia sieltä..täältä ja tuolta. Puhe kuulostaa hieman hassulta ja ennenkaikkea monimutkaiselta. Joko arvaat? Kyseessä on joukko kiinalaisturisteja. Mieleeni tulee kysymys; "Miksi juuri Suomen, Helsinki?" Mikä tässä pohjoisessa "jääkarhujen" maassa kiehtoo Ulkomaalaisia? Ei pilvenpiirtäjiä, ei vapaudenpatsasta vastaavia nähtävyyksiä ,ei edes suurta pääkaupunkia ,ei +40 auringossa.
Koska kielitaitoni kattaa juuri ja juuri Suomen lisäksi heikon perusosaamisen Englantia ja oman itsensä esittelyn Ruotsiksi ,niin en saa edes mahdollisuutta jututtaa ympärillä olevia turisteja. Tosin en edes kehtaisi, saatika että se olisi mielessäni edes käynyt. Nautin kahvini loppuun ja leputan mieltäni kuuntelemalla vierasmaalaisia kieliä ympärilläni. Jatkan pukkoilua sinne..tänne ja tuonne. Välillä aurinko menee pilvien taakse ja sinut valtaa milteinpä kylmyys. Onneksi pilviharsot eivät tänään olleet kovinkaan suuria ja niimpä auringon säteet kohtaavat kasvosi hyvinkin pian pilvien lomasta.

Kuitenkaan aurinko ei vielä niin paljoa paista.Joten joudun tyytymään solarium aurinkoon 20 minuutin ajan.Päivettyneet kasvoni jäävät odottamaan seuraavaa auringon paistetta.

-maanantai/tiistai.<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.