IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

vilkkaat aamut.Maanantai 07.07.2008 22:54


On hassua olla aamu kuuden aikaan heräillä. Istua parvekkeella tupakoimassa, katsomassa ihmisiä ja miettiä milloin itse menisi nukkumaan?Autojen moottorit käynnistyvät yksi kerrallansa ja pakittavat jo vilkastuvan liikenteen sekaan. Osa ihmisistä on lähtenyt viemään
otuksiaan aamulenkille. (lenkille joka rajoittuu taloni edessä sijaitseviin puskiin, jonne he hoputtavat koiransa,kärttyisinä pissalle).Samojen puskien ohi minä sitten kipitän, milloin minnekkin. Loikkien koiranpaskojen ylitse. Tänä kesänä en yhdekkään päälle astuneena. Voittajan fiilis?

Aurinko on jo noussut. Poltan toisen tupakan. Vaikka todellisuudessa minun ei tarvitsisi. Ei se edes maistu hyvältä.En kuitenkaan jaksa nousta vielä sisätiloihin ja pelkkä istuminen parvekkeella tuohon aikaan aamulla ei kuulosta järkeenkäyvältä. Olen siis tapojeni orja.

Ihmisillä on jumalaton kiire. He eivät vielä tänäkään aamuna tajunneet lähteä ajoissa töihinsä. Eivät ne tajua huomennakaan. Jättäisivät yhden kerran painamatta torkku-ajastin toimintoa ja liikenne sujuisi niin paljon rauhallisemmin. Ei olisi kiire.
Itse en todellakaan ole aamu ihmisiä, minkä johdosta minulla on todella vaikeaa lähteä aamu seiskaksi töihin. Silmät ristissä kuin tuolla sitten koittaa kiireisten ihmisten jaloissa pyöriä niin toisinaan sitä ihan kiittää luojaansa että löysi työpaikalle jälleen hengissä tai ainakaan ei suurempia kolhuja saaneena. On niin ihanaa aloittaa aamut sillä kun joku urpo töräyttää autonsa summeria ja heittää keskarinsa ikkunaan.

"Anteeksi, minä vain ylitin tämän suojatien joka ilmeisesti on tarkoitettu jalankulkijoille?"
autoilijat on perseestä!
Ne sentään istuvat mukavasti rattiensa takana, kuunnellen radiota, ilmastoinnin ollessa päällä, gprs herättää ne kun niiden pitää kääntyä oikealle,vasemmalle. Kuka minut herättää jos kävelen risteykseni ohitse?

Ei, ne ei tajua.

Pitäisi kantaa aina mukanaan jotain työkaluja joilla autoilijat saisi kuriin. Oon miettinyt mm. niittipyssyä, sillä vois ampua renkaat rikki. Tai sitten vaan kourallinen pikkukiviä taskussa ja viskois niillä. Frendi kerto et niistäkin voi mennä tuulilasi rikki jos ne osuu vauhdilla ja oikeessa kulmassa lasiin.

Haluan vain respect.

Kömmin takaisin sisätiloihin. Avaan räppänät. Aurinko on nimittäin kuumentanut asuntoni jo siihen lämpötilaan että olen melko varma että unen saantini tulee olemaan hankalaa. Liian lämpimässä nukkuminen on ahdistavaa. Sängyssäni on jätti-nasu, haluaisin (ja hetken mietinkin) että kirjottaisin sängyssäni makaavan ihmisen.
Semmonen 178cm vaikka. Muutama tatuointi. Hiukset pörrössä. Peitto hieman pois päältä. Mumisten "tuu jo nukkumaan". Mutta ei. Siinä makaa vaaleanpunainen nasu. Jonka sukupuolesta Jenkeissä käytiin jopa jokunen vuosi sitten oikeudenkäynti.
Mun mielikuvitus on kuitenkin uskomaton, joten ei mene kauaakaan aikaan kun nukahdan tuo pinkki otus kainalossani,miettien äsköistä kuvitteellista petikaveriani.

Herään yhdentoista aikaa herätyskellon pirinään. Unta on kertynyt +4h. Olen kuitenkin milteinpä varma että aamuinen Hollyoaks uusinta ei ole niin mielenkiintoinen ettäkö sitä pitäisi herätä katsomaan. Joten jatkan uniani.
Herään useaan kertaan puhelimeni piippauksiin. Ihmiset kaipaavat minua. Se on hauskaa, mutta vielä se ei naurata.
Jatkan uniani aina kello 13 asti..

On hirveää huomata herätessään että aurinko ei paista enään minun parvekkeelle. Olen siis missannut lähes koko päivän. Peräänkuulutan rytmiä. Uni sellaista. Nyt on alettava tosi toimiin. On vain vuorokausi aikaa kun palaan takaisin töihin.
Ei töissä käyvät ihmiset voi pällistellä aamu kuuden aikaan ihmisiä jotka lähtee töihin, olen pian taas YKSI HEISTÄ. Kamalaa.

Etsin sellaisen työpaikan jossa loman jälkeen saa jotain etätehtäviä, mitä sit tehdään kotona kaikessa rauhassa. Periaatteessa semmosta valmentautumista takaisin työelämään juttua. Tiedäks?
Sit palataan sellaisella pienellä pulssilla sinne töihin takasin. Eikä sellaisella ryminällä kuin minä.
Keskiviikosta lähtien viisi päivää vai peräti pidempi putki töitä. Se ei ole normaalia. Tai ehkä se on just normaalia.
Mutta tohonkin asiaan tulisi pamin kiinnittää huomiota seuraavan kerran kun niitä sopimuksia yömyöhään jossain palavereissä viilataan.

*******************************************************************************
Edellisessä päivityksessä kerroin miten ihanaa on Sunnuntaisin käydä baareissa kun kaikki on silleen "ei kauniita" ja "ei laitettuja". Niin tänään sitten viihdeuutiset kirjoittivat miten Johanna Tukiaista ei oltu päästetty "liian rennon pukeutumisen" vuoksi yökerhoon. :D:D:D
Hajosin. Liian rennosti ei kuitenkaan tulisi pukeutua.

Mutta Johanna paikkas negatiivisen julkisuuden jälleen todella hyvin.
Sillä viihdeuutiset kirjoittivat melkein heti seuraavassa uutisessaan.
"Johanna tuntee P. Diddyn". No siis sittenhän asia on ihan erikseen.
Kyllähän sä sitten voit tuolla helsingin yössä kulkea ´kiss my ass´paita päällä.
Toihan tuo vaan sitä uskottavuutta räppi piireissä. <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.