IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

hassuviikonloppusaathanjatkoa?Lauantai 09.08.2008 23:23


Outoa kirjoittaa oikealla näppäimistöllä. (en siis ole omalla koneella, vaan fiilistelen porukoilla).
Äiti leipoo alakerrassa..ja muita sitten ei kotona olekkaan. Olisin tuolla alhaalla vain tiellä, joten nyt oli taas oiva tilaisuus valoittaa minun "ah" niin ihmeellisen tavallista elämääni teille.

Eilen sitten pitkä epätietoisuuteni palkittiin ja tiia joka oli laskeutunut Suomeen vain muutamia tunteja aikaisemmin ilmoitti että on ihan täpöllä lähdössä viihteelle. Saijan yökkärit vaihtui hilepileiks ja tytöt saapu mun luokse. Molemmat oli silleen "kenen asunto tää on?".
"Mun tää on,mutta voi näyttää hieman erinlaiselta.. koska tässä äipän kanssa tehtiin just Joulu,Uusivuosi,Juhannus siivoukset rästistä pois!"

Kumottiin muutamat fisut, jotka edelleenkin saa mut yökkäilemään. Koska niitä tuli juotua ihan niin vaan litra liikaa edellisellä viikolla. Miksailin jotain todella outoja paukkuja, jotka kyllä juotavia ja petollisia. Kuten näissä piireissä aina.
Tiian matkakertomukset laukas mussa silleen ihan snadisti matkakuumeen. Ja olisinkin nyt valmis roikkumaan vaikka koneen puskureissa kiinni Kreikkaan asti. Sisälle koneeseen kun ei ole asiaa, ilman latin,latia. Toki voimassahan vieläkin se idea miten mä pokaan jonku lentokentän työntekijän ja saan sit ihan toooosi halvalla niitä matkoja.

Ilta baarissa oli asteikolla neljästä-kybään,joku kasi. Oli hauskaa, olisi voinut olla vaan muutama X siellä (jotka taas osakseen ois piristänyt iltaa). Joista mä jo melkeen kerkesin uumoilla ja näkemään valveunta. Mutta löysin ihan mukavan korvikkeen. Ainoo vaan että asiat meni ristiin,rastiin ja tässä mä taas oon. Katkeran sinkun perjantai illan yhteenveto, galleriapäiväkirjaan. Huoh.
Se todellakin on niin että muutama viikonloppu ilman mitään shutinaa saa mut aina tuolta kiitoradalta suostettua pois. Sitä alkaa jo näkemään sellaisiakin ihmisiä,silmissään pantavan näköisinä että jopa omat kaverit alkaa huolestumaan. Toisaltaan se on taas hyvä asia, koska nyt ne alkaa olemaan siinä pisteessä että ne hommaa keinolla millä hyvänsä mulle jotain viihdettä. ;D

Kaikki mitä tehdään, tehdään silleen tavallaan suunnitellusti. Eli ehkä just oiva veto nyt tähän saumaan onkin muutama kuiva viikonloppu. Koska seuraavista viikonlopuista on tulossa kosteita.

Kyllä,Niko eksyi jälleen sinne pizza mestaan missä ne työntekijät, vaihtuvat asiakkaan, jopa pelikoneet vihaavat minua. Eilen kuitenkin edellämainitut tilanteet olivat saaneet minut hieman pois itsestäni,hetkellisesti. Joten en oikeastaan kerjennyt tajuamaan koko pizzeria reissua.
Olin kiltisti, istuin pöydällä (josta mut sitten toisella kerralla kun pöytä meinas mennä nurin häädettiin pois), olin ja viihdytin randomeja. Joten en kiinnittäny huomiota niihin työntekijöihin. Lisäksi frendi joutu maksamaan ja tilaamaan mun pizzan, joten en ees siinä tilanteessa saanut mitään suurempaa draamaa aikaiseksi.

Nyt muutamien päiväunien ja hynttyyt yhteen jaksojen (jotka naurattaa joka kerta). Ainoana miinuksena että puhuin kun se Virpi. Jotenka puhetyylini ja murteeni on sen mukainen. Joten tänään varmaan selvitettään taas mun syntyperää mestoilla?

Tänään olen valmiina rakkaudelle.
Joten antakaa sen nyt saatana kohdata minutkin,viimeinkin.

Tänään korkataan skumppa, muutakuin ei ole.

..Me tulemme taas!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.