IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.


Ensimmäistä kertaa minun on pakko sanoa että en kertakaikkiaan useasta yrityksestä huolimatta saa aikaan tekstiä, jonkalaista olisin halunnut kirjoittaa.
Flopannut Keskiviikko ilta, helsingin lihatiskillä (+40). Ei kuuluvuutta puhelimessa, liki vuorokauteen ja muutama v*tun törkeä tekstiviesti henkilölle ____!

Voisin niin kirjoittaa jäähyväiset.

"Hei,rakkaat nalle45 ja jokkepappa60 anteeksi että mua ei kiinnostanut. En ollutkaan niin läheisyyden kipeä mitä kuvittelin olevani. Mutta kiitos tarjouksesta, raha olisi tullut tarpeeseen.
Ja te _PIIP_ asiakaspalveliat, anteeksi että haukuin teidät mailissani. Kysytte varmaan miksen soittanut asiakaspalveluunne? Jostain syystä olin mustalla listallanne yhden KOKONAISEN päivän ajan, joten soittelut teille ja muille jäi hieman vähemmälle. "Kaikki asiakaspalveliamme ovat juuri nyt varattuina, palvelemme teitä mahdollisimman pian",senhän minä kuitenkin olisin vain kuullut?
Ja sinulle henkilö X, anteeksi törkeistä viesteistäni..jotka eivät edes minun puhelimestani tulleet. Syy taisi selvitäkkin jo muutamaa riviä ylempää, miksen tekstannut omasta numerostani. Et sinä oikeasti kai ole kusipää. Se että ehdotit viestissäsi miten minun tulisi hommata ihan vaan joku pano, ja mennä sen luokse (lue; jätä mut rauhaan, tee se jonku toisen kanssa ..ainakin tänään). Sehän oli ihan hyvä idea. Eihän mulla kai voi tunteita ollakkaan?"

Minnan facebook status "valmistautuu henkisesti vkonloppuun". Taidan ottaa neuvosta vaaria ja aloittaa itse saman prosessin. Sillä nyt jos koskaan pitää olla valmiina.
Tää startataan huomen aamulla 09 parturista. Mahtavaa. Olenkin jo odottanut milloin lippalakin käyttö vaihtuu jälleen laitettuun tukkaan.
Lisäksi kuulin että tätini ja serkkuni tulevat tänne Lauantaina, ihan vain käymään. Heidät bongattu varmaan viimeksi kaksi vuotta sitten. Joten jo ihan vain muistinvirkistämiseksikkin (onko toi sana?) aivan loistavaa nähdä heitäkin!

Kyllä kaikki on tarkoitettu tapahtuvaksi.
Se kaikki ei vain ehkä tapahdu niin nopeasti mitä olin ajatellut.
Vai tapahtuikohan se kaikki sittenkin aivan liian nopeasti?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.