IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

saavutin jotain.<3Tiistai 20.12.2005 02:11


Hei,mä selviin taas!

Ensimmäisenä kiitos kivalle ystävälle Jeninalle,ihan vaan kaikesta. Joskus hengattiin vaan yhteisten tuttujen ja riparin takia kinpassa. Nyt meit oikeesti yhdistää kai joku ? Mut siltikin selvitit paljon mun ajatuksia. Tai itse mä sen vaikeimman työn tein..mut sä annoit muuta ajateltavaa. Kumpa oisit lähempänä mua täällä jossain. Toivotaan et Tammikuu tuo ratkuisin. (;<3
Pelottaa vaan et tarviin sua jatkossakin. Oisitpa silloin täällä.

Voisin kiittää niin monta, niin monesta.

Tää vuosi oli ihan kaikkea muuta kuin sellainen mitä mä kuvittelin. Kuvioihin tuli koulu ,duuni & sit parisuhde. Noista kolmesta toivoin ehkä ihan jokaista, mutta että ne kaikki tuli ..ja osa jopa aika lähekkäin.. Veti toisinaan aika naattiin. Oli päiviä milloin ei jaksanut tehdä mitään vaikka jokin sun sisällä käski sua liikkumaan. Silti sä vaan olit ja olit ja olit. Jääpähän jotain nähtävää ensi vuodellekkin.

Odotan aivan huimia juttuja vuodelta 2006.

Onko mua varten jotain kivaa ? Aivan varmana on. En haluis ehkä ihan täydellistä elämän muutosta (taas) ,mutta joitain juttuja haluaisin toisin tapahtuvan. Koska se toisto on ehkä se mun suurin huolenaihe.

Nähtäväksi jää mitkä jutut säilyy ja mitkä jutut jäi vuoteen 2005. On silti tosi paljon asioita joita kannan mukanani varmaan lopun elämääni ..siis juttuja jotka tapahtui tänä vuonna. Osan kannan hymyssä suin,osan sitten taas hieman vakavemmalla ilmeellä.

Meinaan tehdä taas listan. Mitä ? Missä ? Milloin ? Se on hauskaa.
Et sä kyllä enää Helmikuussa ees muista et sulla on semmonen lista jossain olemassa,mutta ihan vaan vuoden 2005 tapaan meinaan sen värkkää. <3

Mulle on tuolla rappusten alla ISO paketti.
Toivon että uus tietokoneen näyttö,littana mieluiten.
Mut en mee kurkkiin,tässä iässä pitää jo olla hieman itsehillintää.

Haluun elää muutaman päivän uusiks.
"Moi,mä oon Nico" -- on niin helppoo olla onnellinen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.