IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

"Mitä kuuluu?"Tiistai 04.11.2008 18:23

Jälleen kerran pieni päivitys. (tämäkin toki on vain sitä huomion hakemista, v*tut)

"Mitä kuuluu?" On edelleen aika yleinen asia johon törmään. Heti "BB-NIKO" huutojen jälkeen hyvänä kakkosena ainakin. Tämä kuitenkin on kysymys johon en pysty vastaamaan. Sillä en itsekkään tiedä mitä minulle kuuluu. Periaatteessa elän elämäni kivointa aikaa, periaatteessa tämä kaikki on yhtä helvettiä, josta tekisi mieli paeta mahdollisimman kauas.

Viimeisen viikon aikana olen törmännyt tietynlaiseen saamattomuuteen ja laiskuuteen. Olisi ihanaa vaan jäädä kotiin makaamaan neljän seinän sisälle. Mutta silti osa minusta haluaa olla liikkeellä aivan kokoajan. Helppoa tämä ei missään nimessä ole. Joudun taukoamatta miettimään mihin uskallan liikkua, kenen kanssa liikkua ym. Juuri se asia jota eniten vihaan. En missään nimessä haluaisi rajoittaa elämääni muiden ihmisten takia. En kuitenkaan pysty sulkemaan korviani ihmisten kommenteilta, en pysty sulkemaan silmiäni ihmisten katseilta. Kestän ne, mutta vain tiettyyn pisteeseen asti.

Ahdistuneisuus on noussut myöskin suureen asemaan viime päivinä. Tällä hetkellä takana on jo liian monta yökerhosta poistumista kesken illan, liian monta kaupasta poistumista kesken ostoksien, liian monia paikkoja joita olen joutunut jättämään väliin ahdistuksen takia. Tiedän että yhtä nopeasti kuin tämä kaikki tuli se myöskin saattaa hävitä. Jäänkö odottomaan ehkä parempaa huomista? Vai elänkö tässä hetkessä, tilanteesta riippumatta?

Nyt todellakin meinaan keskittää voimavarani jonkin pysyvämmän asian rakentamiseen. Haluan kuitenkin luoda itselleni huomisen päivän ja sitä seuraavan. Olisi ihanaa saada jotain minkä takia elää ja rakentaa sitä parempaa huomista. On vain niin helppoa mennä tämän kaiken mukana, mutta jossain vaiheessa se virtakin pysähtyy. Silloin olen hukassa.

Kunhan en vain turhautuisi. Vielä jaksaa, jaksaa ja jaksaa.

(nyt lisäyksenä tähän ..koska tämäkin homma käsitettiin väärin)
Se että te "pikkuset" pyydätte nimmareita, kuvia. Ei ole se asia joka minua niinkään ahdistaa. Vain se negatiivisuus johon myöskin olen törmännyt. Ja lähinnä kirjoituksessani puhun siihen miten ihmiset käyttäytyvät minua kohtaan ravintoloissa ym:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.