IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

Loisto keskiviikko!Keskiviikko 19.11.2008 23:32


Nyt silmäni todellakin lipsuvat kiinni..itsestään. Mutta täältä minä jälleen itseni löydän päivittämästä galleria-kuulumisiani. Edelleenkin tämä on joillekkin ihmisille todella kova pala purtavaksi.
"Miksi ihmeessä kirjoitat tänne, kerjäätkö huomiota?" syy ei ole ihan tämä.
Ihmiset puhuvat, ihmiset arvailevat, ihmiset spekuloivat. Miksi ihmeessä en kertoisi miten asiat oikeasti ovat? Sillä tämä on se totuus. Nämä ovat minun mietteitäni, minun.
Katkaisen siis huhuilta siivet tai annan juoruille potkurin. -Lisäksi nautin tästä, siis kirjoittamisesta.

http://www.findance.com/uutiset/4679/bb-niko-onko-tama-laillista ,haha!
Niin kauan kun minun työsopimukseni ei kiellä mielipiteitäni, tulen niitä ilmaisemaan. Lisäksi en koskaan lähtisi tekemään tuollaista ohjelmaa jos se olisi käsikirjoitettu mielipiteitteni puolesta.
Jokainen äänestäköön miten haluaa. Olen massasta poikkeava ja en äänestä lainkaan!
Jos joku kuitenkin tekee tämän vain minun sanomisieni puolesta, on se jo huolestuttavaa.

Maikkarille oli tulvinut tänään todella monia kirjeitä teiltä. Ette arvaakkaan miten ihanaa niitä oli lueskella. Luin jokaisen, mutta ihan vielä en ole kerjennyt niihin vastailemaan. Teen sen heti kun löydän vain sellaisen sopivan hetken. Se hetki tulee olemaan kuitenkin hyvin pian. On pakko himmata hieman vauhtia taas kerran tämän kaiken keskellä. Muuten en näe sitä paljon puhuttua ensilunta edes.

Olen käynyt hyvin rakentavan keskustelun erään ammatti ihmisen kanssa eilen. (eli teille kaikille jotka minua niin paljon talosta lähdön jälkeen sinne koittivat saada). Tartuin syöttiin ja tässä ollaan. Sain purettua tilannetta hieman ja nyt ei ole pää enää niin kovin räjähdys altis. Ja kyllä ..jatko tulee olemaan niin paljon helpompaa ja ruusuisempaa.
Jostain luin joskus että talosta lähdön jälkeen asukkaat tarvitsevat vuoden selvittääkseen tilanteen täysin. On hirveää ajatella miten pitkä prosessi tämä vielä voikaan olla. Onneksi ympärilläni on niitä läheisiä ihmisiä useita. Ikävä kyllä viime päivinä olen huomannut että ympärillä on myös niitä ihmisiä joille sinä merkkaat vaikka mitä, mutta vain BB- liitteen kanssa.

Selkään puukotuksia, paskan jauhantaa, mielistelyä. Kyllä teidän lävitse näkee. Koska teihin törmää nykyisin päivittäin. Onko tämä nyt sitten niin kovin coolia? Ei.

Pala palalta tätä kaikkea ratkoo. Tuntuu kuitenkin siltä kun yksi palanen loksahtaa paikoilleen niin toinen jo irtoaa. Saako tätä kaikkea koskaan pysymään yhdessä? Voiko olla niin että tämän palapelin ei olekkaan koskaan tarkoitus valmistua? Onko tässä edes kaikki palasia että tämä voisi edes joskus olla ehyt kokonaisuus?
Ihmiset unohtavat että minullakin on menneisyys,kaikki ei siis todellakaan liity tositv-taloon jota en edes halua kirjoituksessani tällä kertaa mainita :)

Viime aikoina olen miettinyt että voisiko minulla olla syömishäiriö. Tämä on asia josta ei tarvitsisi puhua, voihan olla että tämä kaikki on vain minun vilkkaan mielikuvitukseni tuottamaa roskaa. Voin kuitenkin pahoin. Siksi toivon että jo maassa makaavaa ei potkittaisiin lisää. Mielenkiinto minua kohtaan kuitenkin tuo tietyn asteisia paineita. Ei ole tervettä voida huonosti muiden takia.
Tänään kuitenkin voin mahtavasti joskin hieman väsymyyttä on havaittavissa. Asiat oikeasti rullaa juuri niinkuin sinä niiden haluat rullaavan. Ja tänään ratas on toden teolla pyörinyt siihen suuntaan mihin sen haluankin pyörivän. Eli ...
YLÖSPÄIN!

Älkää epäilkö etteikö minusta olisi siihen. ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.