IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

äiskä piristi<3Lauantai 07.01.2006 04:01


Hmm,loppiainen sitten oli ja meni. Mm.meinasin kirjoittaa otsikoksi Helluntai, joo hyvin mä perillä oon jha silleen.<3 Minulla oli paha päivä. Todella paha päivä.
Tiuskin äidille aivan turhista jutuista, vaikka hän ei ole syyllinen pahaan olooni millään tavalla. Loppupeleissä ainoa syyllinen olen kai minä itse ? Toki pahaan olooni vaikuttaa hyvin moni tekiä ..yksittäiset henkilöt ..yksittäiset tapahtumat.

Mutta äiti on ja säilyy. Se ei pakene tai juokse asioita karkuun. Vaan selvittää ne sun kanssa just silloin kuin sinulle sopii. Siksi alleviivaan lauseen ÄITI ON ELÄMÄNI TÄRKEIN IHMINEN. Nyt ja aina. Nykyisin harmittaa aivan suunnattomasti se kuinka teininä jaksoin möykätä ihan turhanpäiväisistä asioista ja jutuista.. mutta tuo vaihe on kaikilla. Ihan samalla tavalla kuin jokaiselle ihmisille tulee ensimmäinen hammas. Jokainen ihminen oppii ensimmäisen sanansa. Tuota vaihetta ei vain voi sivuttaa. Mutta onneksi äidit ,melkein kaikki on rautaa.<3 Ne kyllä kestää!

Katottiin äidin kanssa vihreä maili kolmoselta, ihan mielettömän surullinen elokuva. \:
Mutta ihan sairaan hyvä!,näin nytten ekaa kertaa. Huonolle päivälle ihana päätös. Sinun ei tarvitse sanoa mitään, tiedät vain että se elämäsi tärkein ihminen on aivan sinun lähelläsi ja se tuo turvallisen olon.<3

Nyt jaksan huomenna taas hymyillä. Suodatin hetkellisesti ainakin kaiken ikävän mun elämästä pois. Tämä tunne ei todennäköisesti säily loputtomiin, mutta nyt se on ja pysyy.<3
Ehkä ois aika keulia kohti uusia juttuja, koska tiedän että ainakin yks vanha juttu seuraa mua aina.. ja son äiskä<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.