IRC-Galleria

A4d3e

A4d3e

I'm in the Axis of Evil, says the FBI.

Selaa blogimerkintöjä

Terveisiä kuumasta Etelästä.Perjantai 04.07.2008 15:02

Teimme 23.6.-1.7.2008 matkan vaimokkeeni, Lauran, kanssa matkan Catalynuaan. Siellä vietimme suurimman osan ajasta Barcelonassa, mutta kävimme myös Gironassa ja Boïssa. Koko matkamme ajan vallitsi helle ja auringonpaiste. Valitettavasti kun viimeinen päivä koitti, olisimme toivoneet lisää aikaa. Eli seuraavalla kerralla enemmän rahaa ja aikaa.

Lähdimme Helsingistä koneella, joka meni Muncheniin josta jatkoimme koneella Barcelonaan. Barcelonassa asuimme mummini (Josefa) luona, josta oli loistavat kulkuyhteydet kaikkialle. Barcelonassa kävimme usean kerran Ramblasilla, Maremagnumissa, Barcelonetassa sekä kiertelimme siellä täällä. Kiitos setäni (Lluis) ja (Susana) tätini teimme myös Barcelonassa öisen turistikierroksen moottoripyörien selässä nähden paljon ja tyylikkäästi, käytyämme ensin syömässä maittavan aterian meksikolaisessa ravintolassa, El Panchitossa. Barcelonassa myös näimme Espanjan EM-jalkapallo ottelut aina finaalia myöten toisen tätini (Rosa) luona. Heidän kanssaan myös illastimme ja luonastimme useasti. Barcelonasta löysimme suuren määrän upeita liikkeitä, muutamia joita itse en koskaan ollut aikaisemmin nähnyt.

Gironassa kävimme tapaamassa isäni serkkua (Jordi) ja tämän perhettä. Pikkuserkkuni Guillem ja tämän tyttöystävä Silvia, veivät meidät Gironassa 3-4h mittaiselle kierrokselle, jonka Guillem selosti englanniksi Lauralle erittäin taitavasti. Siellä näimme katedraalinen ynm. kivaa. Söimme myös erittäin hyvää italaiaista jäätelöä Madonna jäätelöbaarissa sekä sen jälkeen nautimme kylmistä juomista. Orxata on erinomainen juoma ettäs tiedätte. Maidon näköinen makea mehu. Suosittelen.'

Boïssa, kylässä Pyreneillä n.1h ajomatkan päässä Lleidasta ja 3h päässä Barcelonass, yövyimme tätini (Pepa) vanhan baarin tiloissa, jotka nykyisin ovat osa serkkujeni "kommuunia" (3 serkustani asuvat siis yhden kerrostalon koko alakerrassa ja heillä on yhteinen piha). Kävimme myös katsomassa tätini ja toisen tätini (Carmen) talot siinä vieressä, jonka terassilla nautimme lounasta ja kylmiä drinkkejä. Tätini (Pepa) creppi-ravintolassa söimme maittavia lounaita ja illallisia ja nautimme serkkujeni (Mireilla, Nuria, Lluc, Bell ja Olma), tätieni (Pepa, Carmen) a setäni (Arturo) ja serkkujen seurustelukumppaneiden (Jordi, Maxim, Tete) seurasta. Viimeisenä lauantaina menimme serkkuni (Bell), tämän poikaystävän (Jordi) ja toisen serkkuni tyttöystävän (Tete) kanssa kierrokselle kansallispuistoon, jokilaaksoon, lähdealueelle sekä lähikyliin. Nousimme myös Katalonian kuuluisimman romaanisenkirkon kellotorniin. Sunnuntaina menimme setäni (Arturo), serkkuni (Mireilla) ja näiden perhetuttujen kanssa ratsastamaan tunniksi jokilaaksoon, josta nousimme ylemmäs kansallispuiston padosta menevälle joelle uimaan. Vesi oli kirkasta ja juomakelpoista ja kylmää, mutta uiminen oli erittäin hyvän tuntuista, johtuen helteestä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.