IRC-Galleria

A4d3e

A4d3e

I'm in the Axis of Evil, says the FBI.

Selaa blogimerkintöjä

"Touhutipaton"-tammikuu on OHI!Sunnuntai 01.02.2009 12:41

Kyllä vain naiset ja herrat, mahdoton tapahtui. Tämä pieni olento oli kykeneväinen pidättäytymään lihanhimoista kokonaisen kuukauden ajan. Välillä se ei tuottanut ongelmia, välillä se teki elämästä helvettiä, mutta kuitenkin en kadu tekoani. Tämä kasvatti niin itsekuriani, itsetuntoani sekä se todisti, että olen kykeneväinen tekemään asioita loppuun asti, enkä jätä niitä kesken. Tunnen olevani askeleen lähempänä mies-olemusta, kuin poika-olemusta. Kiitos kaikille, jotka tukivat ja kiitos kaikille, jotka epäilivät suoritukseni mahdollisuutta. Eräät ihmiset olivat huomaavaisia ja tarjosivat juotavaa, uroteosta, kiitos siitäkin. :) Nyt elämä palaa normaaleille raiteilleen taas, kun tammikuu on ohi, katsotaan mitä loppuvuosi tuo tullessaan. VAROITUS! Jos harkitset itsekkin samaa tempausta, varmista että olet paljon muiden ihmisten seurassa, mieluiten intissä, jos sinulla on nainen, varmista, että aloitat siten, että nainen on mahdollisesti ulkomailla tai jossain muualla, siten etten hän ei pysty asettamaan sinua kiusauksen kohteeksi. Selvennys vielä, että ainoat asiat jotka eivät ole sallittuja ovat yhdyntä sekä masturbointi, eli teillä on lupa suudella ja halata ja puristella perseestä, mutta siihen se jääkin. Onnea matkaan, jos ryhdytte samaan. Ainiin, Assar se tuoppi sitten! ;)

Eilen tapahtui myös kaikkea ihmeellistä ja samalla perversoitunutta. Kallion BAR 21:ssä kokoontui Kaasunaamari-yhteisön porukka miitille. Ohjelmassa oli mautonta huumoria, tusseilla leikkimistä, alkoholin käyttöä, karaokea sekä mainiota seuraa. Aero teki kaksi katoamistemppua, josta jälkimmäiseltä hän ei palannut koskaan seuraamme, ties minne mennyt tuo mies, jonka vatsa oli täynnä alkoholia. Kun BAR 21 meni kiinni, lähdimme jonottamaan taksia, jossa osa seurueesta suuntasi Roihuvuoreen ja toinen pienempi neljän hengen seurue, jossa minä olin ainoa yhteisön-jäsen, suuntasivat Kamppiin Heavy Corneriin, jossa istuimme loppuun asti. Eräät henkilöt alkoivat lähes puhumaan politiikkaa ja toiset taas keskittyivät suurien drinkki määrien alas vetämiseen. Kun merkki tuli saattoivat kumppanini, minut Kampin odotustilaa jossa hyppäsin heti Porvoon bussiin, tietenkin ensin hyvästelin heidät. Olisi mukava nähdä heidät uudestaan, mukavia ihmisiä ja kovin tyylikkäitä, ainakin eräät.

Aamu on taas normaali, kunnon baariyön jälkeinen aamu. Eli aivan saatanalliset suonenvedot jalat, johtuen neste tasapainon puutteesta. :D Mutta oli hienoa nähdä taas pitkästä aikaa vanhoja kasvoja ja tutustua uusiin. Kuvia räpsittiin ja ne ilmestyvät, ainakin valitut, myös tänne Irc-galleriaan herättämään pahennusta. >:D

Tosiaan päivän TJ on 60! 2kk vielä ja se on ohi. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.