IRC-Galleria

A4d3e

A4d3e

I'm in the Axis of Evil, says the FBI.

Selaa blogimerkintöjä

Pimeän yön tuoma hyvänolon tunneMaanantai 09.02.2009 00:42

Tupa on pimeänä ja ainoat valot mitkä valaisevat hieman pimeää tupaa, tulevat muutamasta läppäristä jonka ääressä eri tykkimies tekee asioitaan. Itse olen yksi näistä pimeässä dataavista tykkimiehistä. Taustalla soi leppoisempi musiikki ja mieli on täynnä mukavia mietteitä. Tulee täydellinen hetki, jossa mieleen ei eksy mitään pahaa eikä onnetonta ajatusta. Pystyn täysin antautumaan hyvälle ololle, ja elämään hetken täydellisessä onnen tilassa. Hymyilen vain ja annan ruumiini ja aistieni nauttia tästä elämyksestä.

Toisaalta koko päivä oli varsin mukava, johtuen kaiketi siitä, että edeltävä yö oli mukava. Se, että on erittäin hyvämieli kun menee nukkumaan, pelastaa jo seuraavaan päivän. Se, että pystyy puhumaan asioista, niin erilaisista, ihmisten kanssa, kunnes väsymys pakottaa nukkumaan on jotain hienoa. Kun pääsee purkamaan pahan olon kerralla pois, jäljelle jää tunne, joka on lähes orgasmin oloinen hyvänolon aalto kehossa. Ei ole mitään salattavaa, ei mitään joka tuottiais vaikeuksia. Voi olla rennosti ja nauttia olosta.

Yön pimeinä hetkinä, kun vallitsee hiljaisuus voi keskittyä omaan rauhaansa, vaikka ei olisi yksin huoneessa. Tulee oma yksiö, oma alue, jota mikään ei voi murtaa. On se ihana hyvänolon tunne.
Kaipa siihen liittyy se, että pikku hiljaa tulevaisuus selkenee, eikä ole epäselviä asioita mielessä. Elämä yksinkertaistuu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.