IRC-Galleria

A4d3e

A4d3e

I'm in the Axis of Evil, says the FBI.

Selaa blogimerkintöjä

Kyynelkaasua aamulla piristää.Torstai 19.02.2009 13:25

Aah, mikä ihana aamu. Tsihihihi...pääsin valvomaan alokkaiden kyynelkaasu telttaa, olemma suojelukamat päällä teltas sen 20min putkeen. Se oli aika tylsää, kun ei kamat vuotanut eikä ihoa poltellut. Onneksi alokkaat meni pois, tulin pois teltasta otin hanskat ja kaasunaamarin päästä. Sitten yliluti sano, et meenkääpä hakemassa teltasta pilleripurkki. Sillä välin kun olin keventänyt varustusta, tämä ovela ja hieno yliluutnantti oli käynyt teltassa sytyttämässä lisää pillereitä, että sinne muodostui kyynelkaasua. Tästä en ollut tietoinen, ja mikä ihana yllätys se olikaan. Astuin telttaan ja nostin purkin, niin tunsin kuinka kyynelkaasu alkoi vaikuttaamaan. Yskin ja silmät vuotivat...aaah....se oli lähes orgasmin omainen tunne. Venytin oloani siellä, jotta sain tuntea ihanan kaasun kasvoillani, keuhkoillani ja silmissäni mahdollisimman pitkään. Tulin ulos teltasta hieman yskin, annoin yliluutnantille purkin ja muistin, että unohdin jotain vielä telttaa. Menin vielä kerran takaisin ottamaan kunnon hatsit tuota jumalten tavaraa. Ah Oh Uh!

Reissun jälkeen olin aivan innoissani. Mikään paikka ei ollut enää tukossa ja tunsin itseni täysin terveeksi ihmiseksi. Olen aivan varma, että jos ihminen vetäisi annoksen kyynelkaasua joka aamu, tämä eläisi pidempään ja olisi terveempi ja iloisempi.

TJ on tosiaan 42 ja tasan 6 viikkoa armeijaa jäljellä. Pian voin keskittyä taas tärkeimpään eli töihin, kavereihin, naisiin ja hauskan pitämiseen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.