IRC-Galleria

A4d3e

A4d3e

I'm in the Axis of Evil, says the FBI.

Selaa blogimerkintöjä

Ohi on. :(Torstai 28.05.2009 23:22

Metropolian pääsykokeet on ohi. :( Olisin niin halunnut mennä huomennakin piirtelee, syömään roskaruokaa, katselee kauniita taiteellisia naisia ja puhumaan paskaa vieruskaverin kanssa. Nyt elämä tuntuu niin turhalta ja yksinkertaiselta. Pakko päästä sinne kouluun, se on vaan täydellisyys.

No tänään vuorossa oli tehdä juliste tekstille "Lapsiparkki". Ihan kivaa tuhertamista, tosin mun lapset näytti enemmän poliitikoilta. Toka tehtävä oli piirtää viisi hahmoa, jotka oli löydetty merenpohjassa aikaisemmin tuntemattosta siviilisaatiosta. Ihan kivaa sekin. Sitten olin haastattelussa ja sanoivat, että espanjankielen taitoinen tutori olis aika pop ja että ennakkotehtävät oli hienoja.

27.7. tai 7.7. saan tietää pääsenkö vai en kouluun. Hakijoita graafiseen suunnitteluun oli 354, pääsykokeisiin pääsi 54 ja sisään otetaan kouluun 18. Eli sellainen 33,3% mahdollisuus päästä viettämään 4 vuotta tuhertaen töitä kauniiden naisten ympäröimänä. Paradise says I!

Tänään oli myös eka Porvoon puulakifutisliigan peli itselle. 5-5 tasapeli Maarin hippikommuunin joukkuetta, joilla oli paska ja amatöörimäinen selostaja, rumakin vielä. Hipit pyh!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.