IRC-Galleria

Aerobitch

Aerobitch

MAKE PANDEMIA! NOT WAR!

The invasion is HERE!!!Tiistai 08.04.2008 01:49

Kohta se alkaa. Olen varma siitä.

Nimittäin Zombien invaasio.

Hälyttäviä merkkejä seuraavassa:

Olin menossa töihin, hissi liikkui mutta siellä ei ollut ketään.

Olin eräänä päivänä tupakalla omalla pihalla ja näin kun mies juoksee _hätääntyneenä_ rapun ovelle, ryskyttää sitä jonkin aikaa ja huutaa hädissään englanniksi "fuck...FUUUCK!!!" Huomioi myös erittäin nopea hengitystaajuus. Oven aukeamattomuuden toteamisen jälkeen hän lähti juoksemaan takaisin samaan suuntaan mistä oli tullut.Hätääntyneenä.

Viime viikolla töissä ollessani pasilassa tuli vastaan aluksi meidän firman auto vilkut ja pillit päällä, tätä seurasi Helsingin Pelastuslaitoksen auto normaali ajossa, kuitenkaan en voinut olla huomaamatta kuljettajalla ollutta hengityssuojainta (semmonen tavallinen valkoinen kuitumaski, merkki 3M) Ja tämän auton perässä ajoi poliisi seuraten ambulanssia tiiviisti.

Tänään herätessäni ja katsoessani TV1:ltä sydämen asialla ohjelmaa alkoi televisiosta kuulumaan yleinen S.O.S / Mayday äänimerkki, ja ohjelman ylälaidassa rullasi teksti jossa kerrottiin kokeilusta missä television ja radion kautta ihmisille ilmoitettaisiin mahdollisesta vaarasta, tai väestönsiirrosta. Ihmisiä kehoitettiin myös olemaan soittamatta hätäkeskukseen.

Myös lemmikki kissamme Lennun outo käytös enteilee pahan tai jonkin tuntemattoman saapumisesta. Eläimillähän on näitä erilaisia "kuudes aisti" juttuja.

Nämä kaikki ovat tosi tapahtumia mitä olen havainnut viimeisen kuukauden sisällä.

Tietysti Zombien tuloa ja sellaiseksi muuttumista odotellessa voi toki harjoitella zombiena olemista esim. ZombieWalkissa, lisää infoa täältä http://www.zwhelsinki.kiz.fi/

Ystävällisin terveisin

J

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.