IRC-Galleria

Aerobitch

Aerobitch

MAKE PANDEMIA! NOT WAR!

Tiger ArmyTorstai 10.04.2008 18:00

No monethan sano että paska livenä ja eipä oo ite tullu sillai "diggailtua" ko. bändistä kauheesti, koska mun korvaan kuulostaa liian tissiposki ränkytykseltä.

Noh, eilinen keikka muutti tuota näkemystä, Tosin ei hirveästi. Onhan nuo pojat komeita tatuoituja ja ihan saivat yleisönkin mukaansa, tietenkin kehuivat paremmaksi kuin eilistä, joka saattaa pitää paikkansakkin. Ensimmäiset puoli tuntia olivat meikäläliselle pikkasen uuvuttavia mutta sitten saatiin vähän viinaa koneeseen ja ilmoille pärähti porukan tunnelman nostatus kappale "Fuck the world"
Sen jälkeen rupes meikäläiselläkin vähän nyrki heilumaan ilmassa.


No mutta tapahtumat ennen ja jälkeen keikan ovat varmaan parempia kuin itse keikka

Lähettiin liikenteeseen aika aikasin aamusta, käytiin hulahula putiikissa ja toisessa kaupassa, mistä tuli ostettua vääriä tuotteita meikäläisen pakottavan paskahädän takia. Sekin asia saatiin hoidettua nopeasti ja ihan toivotulla tavalla...vessassa.

Tämän jälkeen Pimp Garageen ja uus pyörä kasaan, tämä siis tuli miralle.Ja mahottoman hienohan siitä sitten tulikin.

Pyörät kyytiin ja garagelandiin, mistä meikäläiselle jäi käteen farkut ja ihan pirun makeet kengät. Siitä sitten töölön kautta kotiin ja takaisin helsinkiin julkisilla.

Syömään piti mennä tuttuun ja turvalliseen Virgin oiliin mutta siellä olikin yli 40min odottelu tiedossa, ja keikkaan oli aikaa tunnista kahteen. No päädyimme Forumin Coloradoon, missä sitten hinnat onkin ihan kohallaan (kallein dish 39e), no Mira ottaa pihvin, ja päätän myös itse suunnata tähän vaihtoehtoon. Hetken kuluttua eteen pamahtaa 200g härän persettä, Miralle ilmeisesti vähemmän ja Biisonia. Maisteltuamme toistemme ruokia aina omiemme välissä totesimme että biisoni on sitkeämpää mutta ah niin paljon herkullisempaa.

No siitä napa täynnä keikalle

Keikan jälkeen käytiiin Ilarilla ja Marjutilla hetki istumassa ja sitten taksilla kotiin.

Kotona hyvää fiilistelyä ja nukkumaan.

Kunnes yöllä herään siihen tunteeseen että sun sisälle tungettais rautaputkia hitaasti, puukotettais mahaan ja hakattas pesäpallomailalla munuaisiin.

niin...ei ollut kiva tunne.

Siinä sitten sängyn ja vessan väliä intensiivisesti n. parin tunnin ajan ja loppujen lopuksi saatiinhan se härän perkele helvettiin sieltä. Tämän jälkeen olo oli ehkä silminnähden huojentunut.

Että kannattaa tempasta ihan randomisti helvetinmoisia pihvejä naamariin ja odotella jännityksellä että miten käy.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.