IRC-Galleria

Aerobitch

Aerobitch

MAKE PANDEMIA! NOT WAR!

Maksa perseily jatkukoonLauantai 12.04.2008 21:37

No meninpä sitten aamulla sinne ultraäänitutkimukseen.

Puol tuntia = hoitaja tulee haastattelemaan,mittaamaan kuumeen (38,3), verenpaineen ja saturaatiot.

2h siitä = Lääkäriopiskelijan luokse, joka tunkee sormen hanuriin, sen jälkeen tulee "OIKEA" lääkäri joka tunkee kans sormen hanuriin ja kokeilee mun eturauhasen!!!! Kuulemma "kuuluu vakiotutkimuksiin vatsakipusella"

0,5h edellisestä = ultraääni mistä löytyy sappikivi

3h edellisestä = Ulkkari ruoansulatus puolen erikoislekuri mukana kattomassa mua (joku vitun gastronautti) "Joo, huomenna leikkaukseen, poistetaan sappirakko" Olin hetken että WTF mate eh? Ja toisti saman lauseen, jonka jälkeen toiselle lekurille että "näitä ja noita labroja, syömättä juomatta, nesteytetään 3000ml vrk ja alotetaan kaks antibioottia I.V (eli ränniin, eli suoneen) Hetken jo veti vakavaks mutta suu pysy hymyssä kun muistelin rektum tutkimusta x2

1h edellisestä = hode ottaa sisään, vaihdan sairaalapyjaman (ruskea :( ) sitten tulee tippa ja kaks kpl antibioottia vielä polilla, sitten pyörätuolilla osasto K6

Siellä sitten tulee perhe ja rakas katsomaan,(iso kiitos luettavista ja kaikin tavoin feedbackista) ja kun he lähtivät takaisin kotia kohti, näpsäkkä ja ystävällinen hoitaja passittaa mut suihkuun, ottaa multa sydänfilmin, verenpaineen, saturaation, ajaa mun mahakarvat ja putsailee jollain tinnerillä mun napaa, (siitä kohasta kuulemma leikataan, mietin vaan että sappirakko on tietääkseni jossain pallean seudulla, että miks sinne mentäs navan alapuolelta, tosin sydämessä tehtävät pallolaajennukset tehään nivusen kautta että...)

No yö epämukavasti, koska hoitajat vähän väliä ramppas laittamassa ab:ta tai vaihtamassa tippapussia, mittaamassa kuumetta tai kitisemässä että "alas poika kusta tai tulee katetri", no tämän jälkeen alko pissaa tulemaan :D

Aamulla herään siihen että labratäti tulee ottamaan verikokeita, sitten osastonlääkäri tulee kattomaan, kysyy vointia ja ilmottaa että "ei me sua leikata, eihän" Vastasin myöntävästi. Sitten alettiinkin jo hieroa kotiin pääsyä.

Myöhemmin kierrolla lekurisetä ilmotti että syöt nyt ruokaa, jos ei aiheuta onkelmia ni kotiin ja sit myöhemmin jossain vaiheessa magneettikuvaan jne jotain tutkimuksia mitä se ei varmaan itekkään vielä tiedä.

Taas hetkeä myöhemmin tulee hode kertomaan että tos on kahta antibioottia mukaan+vatsansuojalääke, lähet nyt kotiin ja tuut maanantai aamusta klo 7 takas osastolle, oon ikäänkuin kotilomalla.

Kiva reissu sinäänsä että alkuun epäiltiin hepatiittiä, sitten sappikiveä ja sitte ollaankin ilman epäilystä, mietitään vaan miks maksa-arvot on 400 kun pitäis olla jtn 40.

Tosin kämppis oli aika ihme tapaus, kokoajan riitti juttua, jopa aamulla neljän aikaan kun kävin vessassa. Mies polo tosin sairastaa jotain syöpää joka lähteny kait leviimään.

Eihän siinä, katotaan mitä seuraavaks...Stay Tuned...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.