IRC-Galleria

Aerobitch

Aerobitch

MAKE PANDEMIA! NOT WAR!

Eilen ja tänäänLauantai 04.10.2008 10:06

VOI VITUN VITTU SANON MINÄ!!!

Jotain niin eeppistä...päivä alkaa sillä että sisko soittaa että lennu saa viimesen piikin nyt. (oli ollu kipeenä jonkun aikaa eikä oikein mitään järkevää tehtävissä.

Seuraavaks potilas korahtaa (lue:kuolee) autoon, työparina 20v hairaankuljettajana ollu "Leka lexa" jolle tämä oli ensimmäinen autoon kuollut. eikun takas sairaalaan mistä lähettiin.

Tätä seuraa se että olen peruuttamassa ambulanssia vuoron päätteeksi pesuhalliin sillä seurauksella että ovi jonka olin lukinnut yläasentoon lähtee laskeutumaan alas ja osuu auton takaosaan irroittaen vilkkupaneelin, eikun kiroilua, ovikorjaaja paikalle ja soitto pomolle "nyt kävi pikku accidente" Onneksi pomo oli jo ehtinyt viikonlopun alottaa niin ei jaksanut riemastua liikoja.

Seuraavaksi häken pommikeikka ja pillit ja renkaat ulvoen pitkin helsinkiä pottu kyydissä joka on viittä vaille valmis taivaanorkesteriin, saatiin pottu elävänä perille ja lähettiin uudelle kyydille, mutkassa kolahtaa ja huomataan että useamman tuhannen euron monivalvontalaite mäjähtää lattialle kun ei muistettu sitten sitoa sitä ja kahva poikki..onneksi.

Hiukan myöhemmin vantaalaiselle juna-asemalle hakemaan verissäpäin olevaa turpaan saanutta ulkomaalaista etnotaustaista kusipäätä joka huutaa koko matkan että finland rasist kantri. yltä päältä veressä tahraa kaiken, sylkee auton ulkopuolelle verta, niin myös sisäpuolelle että poliisin päälle mikä olikin rartkaiseva virhe, pottu hienossa ilmalennossa paareille vatsalleen ja remmit käsiin ja nilkkoihin, tämän jälkeen huutoa kurkku suorana naaman edessä. potilas sairaalaan mistä riehumisen takia jatkaa matkaansa poliisin kanssa putkaan.

sitten vielä vittumainen läheltäpititilanne taksin kanssa, onneksi ilman peltivaurioita.

Muutenkin tässä aika hermorauniona ja jalat kipeenä joten lähdenpä tästä kotiin ja katon että onko treffit ysimillisen kanssa.

morjes.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.