IRC-Galleria

Aerobitch

Aerobitch

MAKE PANDEMIA! NOT WAR!

[Ei aihetta]Tiistai 29.08.2006 17:37

"...oikean ravinnon kautta me saavutamme tilan jota kirja kuvailee sanoin:näenkö mä unta, vai kahminko mä lunta? Kyllä on mahtava meininki täällä..."

siis vittu taas ihan perse päivä töissä, istuin paskalla ja samaa aikaa soi työpuhelin, siellä joku kyseli yhen duunikaverin perään, et ois kuulemma kiire saada puhelimen päähän..sanoin et JUST nyt se ei oo tässä mut voinks mä ottaa soittopyynnön? meinas et ei..ku pitää saada se nyt luurin päähän. Sanoin et ei onnistu, mihin voin sanoo et se soittaa??? no vihdoin anto numeron ja kaikki ok.

Muutenki koko päivä päin persettä, koko ajan sai juosta jonnekki. Sit tulee joku vitun pelastaja, oikein vittu pelastusylijohtaja, ainakin omasta mielestään, piti sen kans sit ruveta selvittää pelastus suunnitelmaa ja kaiken maailman juttuja, no eihän meil oo siel tol puolel mikään kunnos, hyvä jos sammuttimet on päivämääränsä pitäviä.
No sit käytiin sen kaa testaa muutama palohälytin muutamas kämpäs, kaikki ok, paitsi muut hoitajat ei varmaan tykänny ku sireeni ulvoo siel vähän väliä:D

Ja sittenhän niinku keskustelun lopuks se vetäs ässän hihastaan, et pitäis josku turvallisuusohje or what so ever et kuinka paskas kunnos noi meiän typit tuol on ni hyväs lykys sinne pitää asentaa sprinkleri (lue:altakastelujärjestelmä SAATANA) joka maksaa vitusti, kestää kauan ja meiän pitäs siks aikaa lähtee evakkoon sielt. vitun kiva.

ja kaiken tän vitun saastan ja vittumaisen työpäivän lisäks mulle puskee joku vitun keuhkotippuri päälle, räin sellast pahan makust limaa vähän väliä, duunissa ruvettiin vetää onnenpyörää et mikäs tauti mul on, ni tultiin lopputulokseen et varmaanki alkava keuhkoputken tulehdus, soitin sitte työterv huoltoon et pääsiskö lekurille? no ooks koe ajal? en. no koska oot alottanu? 1.4 -06. no täs on semmonen juttu et pitäs olla 4kk töis ennenku saa työterv. palveluita. olin et wtf? miten sä ämmä lasket sun kuukaudet? hyvää synnytystä sulle, toivottavasti ei tuu yllätyksenä. no suositteli ottaa yhteyttä omaan TA, näin tein ja siellä erittäin kyrpiintynyt sh ilmottaa et ei noilla oireilla lekuri ota vastaan, et niinku sit jos oot ampunu reites irti haulikolla tai syl on vittu esim. ihottumaa ni sit niinku löytyy aikoi??TÄ? vittu AB kuuri tänne ja heti. vitun vittu sanon tätä vantaata taas.

no ei siinä mitään, mentiin duunin sh:n kans kattoo et miten sil on aikoi sil mun omalääkäril? ni siel ilmotettiin et mm. siis huom. mm. TÄNÄÄN olis ollu aikoja ja nimenomaan EI kiirellisiä, et ihan perus aikoi..ni VITTU EI! tarjoutu se meiän sh varaa mulle sielt "netin" kautta lekuri aikaa mut sanoin et haistakoot vitut..tehään niinku byyrokratia sanoo...PILU!
'

vaihteeksi kyrpiintynyt AERO!

nyt sit kipeenä työhöntulotarkastukseen et kiitti vitusti ja moi!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.