IRC-Galleria

Aerobitch

Aerobitch

MAKE PANDEMIA! NOT WAR!

[Ei aihetta]Perjantai 13.10.2006 15:07

Tein ehkä elämäni parhaimman sijoituksen sitten tietokoneen jälkeen!!!!

Cassassa oli myynnissä joku virtua gun tai vast peli, mihin kuuluu ase ja siitä lähtee johot joka kytketään telkkariin...ja tämän jälkeen voit taas nauttia AH...niin ihanan 8bit Nintendon aikamme mahtavimmista räiskintä peleistä.

Muistatko kuinka sinun ei tarvinnut enää odottaa syksyä että pääset ulos kaislikkoon ampumaan sorsia? Nyt sinun ei tarvitse, voit ampua niitä milloin vain ja omalta kotisohvaltasi, tarvitset vain tavallisen televison ja pattereita. Tämä ylellisyys maksaa sinulle nyt vain 16,90 + toim.

Oletko aina haaveillut elämästä villissä lännessä? Hyytävine kaksintaisteluuineen? Nyt voit elää tätä elämää ja harjoitella revolverin veto nopeuttasi omalta kotisohvalta (toim. huom. mikäli sinulla on sellainen). Tunne hienot midi äänet jotka hivelevät korviasi, ei enää riisuttua mp3 musiikkia vaan aitoa oikeaa rehellistä mid musaa.

Mitä jos ufot hyökkäisivät maapallolle? Nyt sinulla on vihdoin mahdollisuus valmistautua tähän erittäin epätodennäköiseen mutta mahdolliseen invaasioon. Ammu lentävät lautaset alas ja näytä kuka on HERRA!!!

Entä oletko pitkään haaveillut aseen ostamisesta ja tarkkuus-/ nopeus ammunnasta sisäradoilla?Ei enää painavien aselaukkujen kanniskelua, ei enää maksuja IRA:lle, ei ratamaksuja ja kaiken lisäksi voit harjoitella omassa kodissasi, ja omalta kotisohvalta. Naapurit eivät häiriinny sillä et tarvitse äänieristeitä, säästät aikaa ja rahaa.

Nyt kaikki kipin kapin Cassaan ja ostamaan Virtual Shooter pukinkonttiin...

Sopii vauvasta vaariin, sillä rekyylin säädät itse, yhdellä sormella.

Ei jälleenmyyjille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.