IRC-Galleria

Aerobitch

Aerobitch

MAKE PANDEMIA! NOT WAR!

Spartalaisuus..Day 1Tiistai 14.04.2009 03:32

En muista olenko täällä asiasta kertonut mutta...Viikon Reubaamisen jälkeen alkaa keho tuntua paskalta ja onhan tässä muutenkin tullut harrastettua aika päihteellistä elämää...Perjantaina kaverini haastoi minut viettämään 30 päivää "Spartalaista" elämää..tai no..ei lähellekkään sitä mutta lähinnä ottamaan itseään niskasta kiinni. 30 päivää ilman päihteitä, pelkkää liikuntaa, juoksemista punnertamista, vatsalihaksia (TÄ?), joogaa, mietiskelyä..otin haasteen vastaan..tosin tupakkaa en suostunut vielä lopettamaan.

Heräsin siis tänään kuudelta töihin...päivä oli mukava..oli jopa ns. "oikeasti kipeä potilas" tai no se valittanu mitään mutta laitteet sano jotain ihan muuta..kuitenkin, työpäivä oli mukava. Töiden jälkeen lähdin Tommin kanssa purkamaan tätä minivarastoa missä säilytin tavaroitani...niiden määrä osoittautui odotettua suuremmaksi..noh osa tavaroista saatiin mahtumaan siskoni verkkokellariin mistä haimme pyykinpesukoneen..sohvani lahjoitin toiselle ystävälle ja toimme pyykinpesukoneen kallioon. Tämän jälkeen tein jotain ihmeellistä ja soitin työkaverille että lähdetään lenkille..puin tuulipuvun päälle ja kaivoin lenkkarit esiin. En edes muista koska moiset olisin viimeksi nähnyt :)

Juoksimme (HUOM.) n. tunnin lenkin..tosin välillä oli pakko myös kävellä, koska lenkillä ei ole tullut käytyä sitten armeijan. Tällä hetkellä vointi on loistava..tosin huomenna saatika keskiviikkona olo voi olla aivan toinen...:D Sitä odotellessa..

Raportoin tänne aina aika-ajoin koitokseni edistymistä.

Tosin en ole tämän kanssa liian kriittinen, eli jos joskus satun jättämään lenkin väliin, tai nauttimaan yhden oluen ns. "vahingossa" en lyö kaikkea läskiksi ja lopeta tätä toistaiseksi hyvin alkanutta koitosta.

Over und out.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.