IRC-Galleria

Aerobitch

Aerobitch

MAKE PANDEMIA! NOT WAR!

Eilinen.Sunnuntai 18.11.2007 18:58

Mukavan elokuvan katsomisen ja nautinnollisen pannupizzan jälkihuumassa erehdyimme Eetterin luokse kyläilemään. No sehän meni ihan ryyppäämiseks. Siinä sitten tytöt alko päästämään jotain täysin outoja äännähtelyjä joista oli havaittavissa sanat Lojo ja Möljä, emme tienneet mitä nämä alkukantaiset sanat tarkoittivat ja siirsimme asian sivuun ja jatkoimme oluen lipittelyä ja nintendon Megaman 2 loppupäävastustajan musiikki kappaletta kaukovarjostimen kautta.

Hetkeä myöhemmin huomasimme kaikki olevamme hurjaa vauhtia kiitävän automobiilin sisätiloissa ahtaasti kuten sillit purkissa.

Olimme päättäneet Anssi Kelan innoittamina ottaa "paikallinen transportaatio alle ja painuu vähän vihreemmille vesille, kun alko helsingis toi väenpaljous ahistaa, no sit me huomattiin et oltiin blastattu aika diipeille hoodeille, syvemmälle ku meiän retkikunta koskaan. Nyt otiin muuten Lohjalla, paikallisten alkuasukkaiden heimokylässä. Astuimme sisälle hökkeliin, vienosti taloa muistuttavaan rakennelmaan minkä sisällä johti portaikko kohti maan uumenia, kohti tuntematonta. Retkikuntamme tiivisti välinsä äärimmilleen, olimme täysin toisissamme kiinni. Saatoin haistaa Eetterin pelon, nyt pääsisimme jonnekkin missä yksikään länkkäri ei ole aiemmin käynyt. Kun pääsimme portaiden loppupäähän nälän ja janon uuvuttamina, päälivaatteemme riisuttiin ja saimme jonkinlaisen kortin missä oli symboleita jotka muistuttivat ehkä lähinnä Atsteekkien luolakirjoituksia.

Maan sisällä paikallinen väestö juhli, olivat humaltuneita joko transsinomaisesta tanssista tai paloviinalta muistuttavasta käymisteitse valmistetusta juomasta mitä myös meille siellä tarjottiin. Aikamme aktiviteettejä tarkkailtuamme päätimme osallistua mukaan juhlanpitoon. Tanssimme heidän kanssaan, joimme viemärivedeltä maistuvaa mutta päihdyttävää ilolientä lauloimme ja nauroimme. Jossakin välissä kysyimme paikallisilta viittomalla että missä voisi suorittaa itsensä tyhjentämis riitin. Hän ohjasi meidät valaistuun huoneen tapaiseen mutta pienempään tilaan missä oli pisuaareja muistuttavia kiinteitä "lavuaareja". Säikäyttelimme paikallisia kiiltävien korujen avulla, ja katsoimme kuinka he juoksivat silmittömän kauhun vallassa.

Loppujen lopuksi meitä pidettiin jumalolentoina ja saimme kuljetuksen takaisin civilisaation pariin.

Oli kyllä päräyttävin ja järisyttävin reissu mitä tähän asti on tehty.

Idiot-travels kiittää ja kuittaa.

Laitan mukaan kuvan paikallisista ottamastani kuvasta.Kiinnittäkää etenkin huomiota käsien asentoihin....kyseessä lajille erittäin tyypilliset käsien asennot.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.