IRC-Galleria

Tämäkin biisi on ajalta, jolloin pienen pieni Bae ja pienen pieni jannie vetivät rundia popparien perässä ja kanssa ympäri Suomea. Miksei elämä voi olla sellaista enää? Silloin en kaivannut uutta ihmistä seurapiirini joka toinen kuukausi, en alkoholia tappamaan aivosoluja, en nollannut tiliäni kahdessa päivässä, en riskeerannut ihmisten henkiä ajamalla puolen tunnin yöunilla, en vaivannut päätäni ihmissuhteilla, en kärsinyt opiskelemisesta.

Takaisin kotona perjantaina ennen iltapäivän kääntymistä illaksi ja Rennossa jo neljän tunnin kuluttua. Ikävähän minulla oli olohuonettamme, halusin päästä turinoimaan ystävän kanssa, kitisemään elämän epäoikeudenmukaisuudesta ja hehkuttamaan sen oikeudenmukaisuudesta. Jatkoinko kotiin? En todellakaan. Sunnuntaina totesin jatkaneeni elämää decameronlaiseen tyyliin, with alcohol. Ehdinkö alkoholisoitua viikossa? En usko, mutta onhan asian kanssa viihdyttävää vitsailla. Sunnuntaina totesin myös, että olisi hienoa löytää oma sänky välillä, Läntiseltä Pitkältäkadulta kun ei edes sijauspatjaa löydy. Nytkö on tiistai? Olen ehtinyt käydä TYKS:ssä ja nukkua puolentoistatunnin päiväunet sekä istua Rennossa, mutta 500 metrin välimatkasta huolimatta ponin sai osakseen vain kivennäisiä ja porkkanoita. Facebookin statusosiossa lukee "has planed to sleep". Mitä ihmettä tuokin tarkoittaa? En ole sitten viime tiistaiyön jälkeen nukkunut kunnolla, viime aamuyönä from 5.50 to 6.30 a.m.. Kertokaa, millä saan kelloni tikittämään erilaisella rytmillä!

Maanantaina alkaa seitsemän viikon harjoittelu. Voisin ottaa vastaan ripauksen motivaatio ja kiinnostusta opintojani kohtaan? Olen verrannut tulevaa kautta helvettiin. Onko se kaikille näin tuskallista? Ei.

--

"We're sickeningly pretty and unpleasantly vain,
something to really drive you insane,
We're voluntarely obsessed with the play.
So, c'mon now, sing with the tempest & rock like a hurricane,

I love to see you high 'cause of me,
I drop you down to put you back on the peak.
You're face to face with pride and you reap what you sow.
Don't you see what you deny, don't you see what you deny?
So afraid to be alone.

There's a winner in me and I'm breaking the ground.
I am technology, I'll be sticking around,
There's a winner in me, the sun in a cloud.
There's a killer in me!

Do the shadows bother you when you're all alone?
Does your mind play games with you or is it me after all?
No time for hesitation, are you ready to fall?
No time for useless patience, so how about some rock'nÂ’roll?
So afraid to be alone."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.