IRC-Galleria

Poni seissyt kaksi päivää tekemättä mitään liikunnallista omistajan aloitteesta. Tänään sitten testattavaksi taas liinakäyttäytymistä ja uusia juoksutuskamoja. Tamma oli alkuun selvästi hämmentynyt kaulan kampeamisesta mutkalle, kun vedin sivuohjat kiinni. Oli se silti hyvä, että vedin. Ensin hölkättiin vaan, mutta pienen kiukun aiheuttaman kipinän ansiosta takaroottori lähti käyntiin - ja voi hyvä jumala, millaista ravia mun "olen sukua täykkärille" -connemarani näyttikään!

Tunnistaja kävi klippailemassa takareiden polttomekkiä esiin. Hmph, kai se kuviokin siellä jossain luvun 310 yläpuolella on.

--

Harjoittelu alkoi maanantaina ja olen jo ehtinyt rei'itellä vastasyntyneiden kantapäitä verille.

--

"Well your faith was strong, but you needed proof.
You saw her bathing on the roof.
Her beauty in the moonlight overthrew you.
And she tied you to her kitchen chair,
and she broke your throne, and she cut your hair.
And from your lips you drew the hallelujah.

Well there was a time when you let me know
what's really going on below.
But now you never show that to me, do you?
I remember when I moved in you
and the Holy Dove was moving too,
and every breath we drew was hallelujah.

Maybe there is a God above,
but all I've ever learned from love
was how to shoot somebody who outdrew you.
And it's not a cry that you hear at night,
it's not somebody who's seen the light.
It's a cold and it's a broken hallelujah."
Oltiin saksalaisen sporttiponin ja arabialaisen aavikkokuninkaan kanssa visiteeraamassa Keiramon maneesissa. Mahtavaa, ei ollut tuntejakaan häiritsemässä menoa, toisin sanoen päästiin ison maneesin puolelle. Nyt sitten kyttäiltiin ovea, tolppia, penkkiä ja pahaa pahaa päätypeiliä, piti jopa taas testata takapään kantokykyäkin. Nääh, sitä samalla tavalla liikkuvaa poniakin päästiin haistelemaan lopulta. Rehellistä pelkoa, eikä mitään tampioutta.

jannien piti olla jo alkuiltapäivästä perillä Turun lentokentällä, mutta kuinka sattuikaan... München ja saksalainen myrsky ilmeisesti olivat kidnappanneet littoislaisen matkaseurueen ja viivyttäneet lentoa. Meni hyvin, tuli hyvin. Onneksi ei tolla tuurilla kiertänyt enää Pariisin kautta.

--

Ht.netin keskustelufoorumi tiivistetty taas hyvin:
Hauki on kala.
Hauki on kala.
On se kala. Katsokaa vaikka biologian kirjasta.
Hauki on kala.
En lukenut koko topikkia, mutta mielestäni hauki on nisäkäs.

Menoja [No Doubt - Too late]Torstai 18.01.2007 00:24

Torstaina risteilemistä tuolla meidän ja ruotsalaisten välillä. Aika vaisua menoa suurimmalla osalla matkustajista, vaikka yksi paaparainen kuulemma menikin rollaattorin kanssa pitkin seiniä, kirjaimellisesti. Mä juoksin kuvailemassa humalaisia ja vähemmän humalaisia, seurailin lattiaa pitkin vedettävää poikaa vapaalla olevan laivapoliisin kanssa, eksyin kerroksesta ja kävin infon puolella kysymyssä ohjeita. Pakko myöntää, etten tainnut aivan selvä olla. Tanssilattialla tuli otettua askeleita väkisinkin, vaikkei kappale olisi edes innostanut. Kiikunkaakun, sanoi boutti.

--

Maanantaina sai poni kenkulit ja hokkerit kavioihin kiinni monella tervällä naulalla. Itse toimenpide ei ollut kamala. Ihan hyvä - tai siis hyvä se oli, sanoi meidän ikirauhallinen seppämme. Pro-omistaja oli katsellutkin, että kovin pystynoloinen on ainakin toinen etukavio. Pukikaviohan se sitten ainakin melkein on. Jotain vikaa siinä on, todettu moneen otteeseen monesta asiasta. Se samaan aikaan osunut ruokinta sitten sai tamman enemmän tai vähemmän epästabiiliksi, kun oli neljä jalkaa maassa, joten päätti tyttö pieni antaa sille heinää koko prosessin ajan. Katsotaan sitten seuraavalla kerralla, oppiko jo haluamaan namia ollakseen tyytyväinen.

--

Tiistaina ensimmäisen kunnollisen liikutusvapaapäivän jälkeen saksalaisen selkään. Pimeää, mutta muuten rauhallista. Oi ja voi ja oivoi, se näköjään kerää energiaa. Mitään suurta ei tapahtunut, mutta selvästi oltiin säpsympiä, säikympiä ja entistäkin enemmän häsliä. Hermot meinasi mennä kunttoon laittaessa. Ratsastaessa sitten vain naureskeltiin. Ei se ainakaan pystyyn kuollut ole. Viivi-hauva hieman rähisi, niin johan otettiin muutama väistöaskel. Huhheijaa, ikinä en muuten ole koiraa nähnyt tai kuullut. Liikkuipa ainakin eteenpäin ilman patistamista, mutta niinpa se taitaa aina tehdä. Viivi-hauvan Tuisku-ihminen kehui ponin liikkumista. Niinhän se taitaa, sanoi tyytyväinen omistaja ja valitti omaa toimintaansa.

Ei tälle elukalle vapaapäivä usein.

--

Seuraava kisaaja- / vuokraajaehdokas: Noora. Kenttä oli kova, harmi, mutta silti mentiin. Rauhassa aloitteli tyttönen. Kiva istunta ja sai ponin kulkemaan nätisti. Poni hieman taisi arastella liikkumista puolijäisellä kentällä tai sitten oli vain väsynyt eilisestä "työskentelystä". Laukkaakin menivät muutaman rundin, jotta hieman näki, miten sujuu.

--

Aika huolestuttavaa. Tuijottelin Judea viitisen minuuttia jonaina viikonpäivänä.

Aion muuten matkustaa varojen antaessa periksi Lontooseen ja samalla visiteerata Lontoon teatterissa katsastamassa herran taidonnäytettä lavalla, jos vaan mitenkään sopivat aikataulut yhteen.

--

"I just want to take you away from everyone,
and keep you stashed under my pillow.

Compulsion has stained me.

Like a butterfly cupped in my hands
I peek in to see beauty trapped."
Sally Spectra alias Darlene Conley on kuollut!

Jos ne nyt senkin tilalle jonkun toisen hankkivat, niin menee jo mauttomuuden puolelle.

--

"We get so far,
and then it just starts rewinding.
And the same old song,
we're playing it again."
Kello 10.30 starttaus tallinpihasta. "Kiva, lunta." Otetaanpa pikakelaus kymmenen muuntin päähän. "No voi ny paska, jotain lumentapaista." Otetaanpa pikakelaus Keiramon tallin pihaan. "On muuten hieman märkä olo..." Mahdollinen kilpuri äitinsä kera ihastelivat tamma hetken ja sitten vain testaamaan, miten saksalainen maaseudun kasvatti suhtautuu oletettavasti elämänsä ensimmäiseen seinillä ja katolla varustettuun ratsastustilaan. "Ovesta meni sisään, jesh." Yliluottavainen omistaja lykkäsi vaan uuden tuttavuuden selkään tietämättä ratsastustaidoista mitään ja totesi, ettei sen ratsun ainakaan pitäisi mitään sanoa edes valuvista lumista. Hirveä fiuuu! Eihän se mitään sanonutkaan, mitä nyt hieman mulkoili. Olipa kiva harrastaa hevosia välillä sisätiloissa. Omistaja nimittäin itsekin kävi välillä näyttämässä hieman "mallia", kuinka se Liaani liikkuu. Joo, näytettiin myös, kuinka se osaa heittää ympäri takapään varassa. EI POSITIIVISTA, mutta silti olen tyytyväinen poniin edelleen. Tuloksena oli kuitenkin tyytyväinen ratsastajaehdokas, ehdokkaan äiti ja ponin omistaja.

Takaisin kotiin eikä muuten tullut enää edes lumenkaltaista.

(Niin, ja tämä sunnuntaina, jollei kellonaikaa osaa katsoa.)

--

"Message from Bae at 19:49:13
mä ehkä ihan oikeasti mahdollisesti kuolen mun Jude Law -hurahdukseeni :S"

Odottelen aivan innolla helmikuun Semifinalin keikkaa, mutta tässä minulle siksi aikaa:
http://www.youtube.com/watch?v=gXP9IxraQWU&mode=related&search=

--

"David out there."
että sain ajoluvan!

--

"Vaihteiden vaihtaminen on hyvä asia, mutta siinä pitäisi olla myös jokin logiikka."
Noct: varmaa tiiätki Aleksi Koskisen
Bae: *reps*

No ei sen kummempaa kuin että meikäläinen juuri muutama päivä sitten pohdiskeli, osuvatkohan Eiran Potero - varsinkin Aleksi - ja Traffic Island jossain vaiheessa yhteen. Sitä paitsi, on tullut puhuttua Noct'lle Aleksista varmaan muutamaankin otteeseen. Niin se suuruus saa unohtamaan.

Mission Traffic Island in Rovaniemi taitaa olla aika haudattu...

--

Ja sit niin ku sellain "kyl Suomi on pieni".
Lilian. Lilly. Liaani. Lili. Kaipa se sieltä tulee.

Ei sillä nimellä edes niin väliä, koska poni itsessään on aivan mahtava. Taisin pakkailla niin kamalia pelkoja tunnelokuksiin ennen tamman saapumista, että nyt ei hetkauta enää mitkään suuremmatkaan viat. No ei kai, kun ei sellaisia ole vielä tullut esiinkään.

Kiltti on. Utelias on. Reipas on. Hienoliikkeinen on. Läskinvastainen on. Rauhallinen on. Nätti on.

Joo, tunkee see kylkeen kiinni, mikä ei ole suotavaa talutuksen yhteydessä. Joo, on se lihakseton, mistä olisi mukavaa päästä eroon. Joo, on se mahdollisesti hajavarpainen, mikä ei ole onneksi suuri rakennevirhe. Joo, ei se osaa seistä pitkään paikallaan, mikä on koulittavissa pois. Joo, on PIENI, mikä taitaa olla silmänkääntötemppu.

En sitten muuten oikeasti muistanut, millaista on ratsastaa oikealla ratsulla. On hyvin perusratsastettu. Tottelee apuja, tosin avut ovat välillä ratsun mielestä hyvinkin hämmentäviä. (Allekirjoittanut lupaa kohentaa taitojaan.) eiNi^^ suostui myös kokeilemaan niin rungotonta laina-Freeformia kuin ruunikkoa saksalaista. Kehut tulivat.

Oi voi. Ehkä meikäläinen ei tosiaan odottanut turhaan.

--

"I know I want you."
Huhheijaa, olikin iso heppa-auto! Tyttö tuijotti varmaan suu auki, kun brumbrum parkkeerasi pihaan. Sieltä se sitten tiinitaini tamma ulos otettin noin vain. Ensimmäinen reaktio taas kerran: se on pieni! Korkeutta enemmän kuin valkoisella unelmalla, mutta leveyttä puolet vähemmän. Hieman porukkaa epäilytti, jahka olisivatkin ojentaneet meikäläiselle jonkun niistä juoksijaotuksista - niin sporttinen ja ruunikko se on. Eipä mitään, kyllä se Passionate Kemp sieltä takakulmasta olisi kelvannut hyvin.

Tervetuloa Lilian-Liaani-Viherkasvi!

--

Jude-yö: Closer, 10 minuuttia Sky Captain and the World of Tomorrow'ta sekä Alfie. Closer oli hieman pitkäveteinen, mutta veljen mukaan Mike Nicholsin paras ohjaus (mikä ei sinänsä kerro laadusta paljon). Äiti sanoi, että vanhan Alfien näyttelijä oli parempi. Mitä merkitystä sillä on, kun Jude on kuitenkin keskivertoa parempi ja niin ihana. Taas piti lopettaa välillä katsominen. Iuiuiu.

--

"Ei noiden connemarojen hoidosta koskaan tiedä..."