IRC-Galleria

Amis 3 kk [Lapko - Pistol In A Way]Tiistai 31.07.2007 20:28

Ollan rässitty laitumen aidat ja varsa käveli taas pitkästä aikaa huonommin. Kiva.

--

"Oh my little finger
don't travel too far.
I'll remember all
if you do not.
Figure out your goals.
Let it turn you on.
No one asks you to stop
if you don't want to."
20.7.2007 - 22.7.2007 (perjantai - sunnuntai)

WanajaFestival, Hämeenlinna. Tip tip tap. Tappelu sateenvarjoista ja kotiin palaamisesta. Uudet neutralbeiget popot jalassa ja aamukasteen voittanut kosteus nurmikolla, kaunista jälkeä. Ei ollut edes kylmä! Sliipattu ja treenattu seremoniamestari, joka ei epäröinyt siiderin vastaanottamista. Polttamatta ja pah - jopa selitin, kuinka käytti teltan kulkuaukko hyödykseen. Suku ja "suku" saapuivat, nautittin ja "nautittin" sukulaisista. Markus the Legend ja hoviseuralainen Lauri sekä hovikirja liikkuivat ahkerasti vetäen aamutakkitytönkin ylikierroksille. Hiekkaa oli pivossa, herneenpalko suussa (toimituksen huomio: meditoiminen silmät kiinni aiheuttaa tukehtumisen vaaran) ja lihakset jumissa. Öisin ihmeteltiin yksisuuntaisia ja transvestiittien tyylitajua sekä joujoujouattiin. Huoju puolelta toiselle, siitä se lähtee, mutta älä tuhlaa rahaasi juomiin. Kuvaa, kuvaa, kuvaa. Kuvaa muusikosta, kuvaa tavallisesta ihmisestä, kuvaa muusikosta ja tavallisesta ihmisestä. Juokse, juokse, juokse. Paini ja satuta. Kiitä ja kehu. Luota, että sinut joku pelastaa hyttyseltäkin.

Musiikillinen anti: The Odorants antoi nostalgian makua, mukavaa sellaista kuumeisesta solistista huolimatta. Idols-Agnes selvästi viihtyi lavalla ja itketti faneja, mutta vähän tuo säväytti kuitenkaan. Von Hertzen Brothers - kolme coolia nuorta miestä ja linnunlaulu. Eivät edes soittaneet Kiss A Wish -teosta. Liian pitkä. Tattista vaan sinnekinpäin. PMMP sivisti perheenlisäyksestä ja uhkaili rystyset valkoisena. Toinen oli, toinen ei. Maj Karma ja Hra Ylppö. Onhan siinä katsottavaa, mutta musiikki ei tule varmaan koskaan iskemään. Jonna Tervomaassa on vialla jotain pahasti. Keikistelee ja laulaa, mutta ei herätä kiinnostusta. Pliisua biisiä ja pliisua esiintymistä. Anteeksi. Weeping Willows aiheutti pienoisen yllättymistilanteen musiikkityylinsä ja ulkomuotonsta suhteen. Missäköhän boksissa minäkin olen kasvanut? Aika kivaa hömpöttelymusiikkia. Enhän mie ees muistanut, että siellä jokin CMX oli. Brightboy niin hyväntuulinen ja Paleface niin hiphop, pakotti mukaan. Beats&Styles viihdyttää kerta toisensa jälkeen, tällä kertaa erittäin suurelta osalta Dj Alimon sohvaherätyksen ja toisen maailman juttujen takia. Lapko nähty toisen kerran livenä eikä edelleenkään kuultu levytettynä yhtään. Ehtinyt jo unohtua, kuinka hyvä onkaan. The Flaming Sideburns ja puukenkävarpistus (ei ole mun vika, jos tampereenseutulaiset eivät ymmärrä äidinkieltään). Irina, Irina, Irina, ihana Irina ja lappalaisten kansallismaatuskahame. Taltta, mikä ihmeen Taltta? Olisi ilmeisesti pitänyt käydä katsomassa, mutta katsotaan sitten televisiosta. Yö villitsi kansan, kummat suomalaiset. Eivätkä edes soittaneet Joutsenlaulua, sinivalkoisesta rakkaudesta vaan hoilasivat. Kunto loppui jo ensimmäisellä kaudella, mutta toinen veti silti Kotiteollisuutta äijänä.

--

25.7.2007 (keskiviikko)

Paniikki, kasvava paniikki. Kotiseudun pojat, niin mahtavat pojat, ja aikataulu näyttää Traffic Islandin keikalle ajankohdaksi kello 21.00. Ystävällinen sielu Noct ilmoittaa, että näkemisenarvoisen Last Days Of Aprilin lisäksi paska-Lapko on S-Osiksella. Googletan ja tutkin, mutta missään ei ilmoiteta kuin noinaika ensimmäiselle indieiltama-artistille. Kuunnellaan nyt hieman ensimmäistä kertaa levytettynäkin. Haistakaa nyt paska! Huoli on suuri, toinen vetää ja niin vetää toinen. Visiitti ylioppilasvillagessa, visiitti klubilla ja huojennus. Ei kiirettä Donnasta toisaalle, liian helppo yllytyshullu smiiu lupautunut seuraksi ja jannie :n työvuoro loppuu sopivasti. Aina on lupaavaa, kun bändi kuulostaa heti ensimmäiseltä kuulemalta vähintään mukavalta, ja sitä teki LDOA. Ruottalaiset vetivät hyvin. Teemu Brunila meets Sturm und Drang with peaceful Foo Fighters, niin se sanoi. Jei ja iih. Lapko. Keikka etenee ja suunta on mahtavasta vain parempaan. Lapkolapkolapko. Niska kipeänä kuikuilusta, solisti on pakko nähdä. Ne kasvot, se ilmeikkyys. Se tunne koko yhtyeellä. Se ääni, se tunnelataus. Pakko olla menninkäisten sukua, omaa luokkaansa. Ei voinut edes spiikkauksesta valittaa. LAPKO.

(Siellä oli todella upea puoliksi malesialainen tyttö, jonka takia voisin melkein ruveta lesboksi ja rakastua.)

Ii'i, sanoo Bae joka toisen askeleen aikana ja muut epäröivät nousta kyytiin. Klubikeikka ja kolmas kerta toden sanoo - allekirjoittanut on rakastunut.

--

26.7.2007 (torstai)

DBTL jatkuu ilman minua. Ei se mitään, koska käyn ostamassa albumit Young Desire ja Scandal. Repeat, hymy ja upea tunne. Tämä on se ihmisten lahja ihmiskunnalle. Musiikki.

"Just imagine how it feels to the guys playing the music?" Yritän, mutta en usko pystyväni.

Rubik, Sur-rur ja Damn Seagulls, joista keskimmäinen oli suoraan sanoen huonoa punkkia. Kaksi muuta olivat mukavaa kuunneltavaa, mutta väsymys oli turhan voimakas.

--

27.7.2007 (perjantai)

Kuuntele, Härkätie, perkele kuuntele! Minä kuuntelen ja kehrään.

Koska se lävistää, menikö se jo, onko se jo siellä? Nyt tulee verta. Pelottavan sumeaa.

Ihastellaan yhdessä Kaskentie 5 A 1 -asunnossa. Vanha puutalo, aivan ihana. Kultturellista laaja-alaisuutta ympärillä. Tyjää, mutta kodikasta. Koti siitä tulee.

--

28.7.2007 - 29.7.2007 (lauantai - sunnuntai)

Niin, tuparit ovat siis vasta elokuun puolella? Pikkuharjoitukset näin alkuun. Kyllä ne muutkin valvoivat. Nukkua tai ei nukkua. Aamu se hulvaton oli, hulvattoman älytön. Mistä sitä juttua riittääkin? En ihmettele oikeasti, mutta lähikaupan kansalaiset todennäköisesti ihmettelevät. Saakeli, ei sentään painittu, vaikka muovipussi pässä ja mustat nahkahanskat kasvoilla kuljettiinkin.

"Can I hear when you howl?" ja jokin riipii sisuksiani. Ihan paska bändi.

--

"On the head of the cock
is a young boy waiting for a good-night kiss.
On the head of the cock
is the home of rapist's dirty fists.
On the head of the cock
is a fortress of beauty and war.

...But they never wanna talk about the consequence.

Dear Romeo,
can I see you on the rodeo,
can I hear when you howl?
Super Ego Romeo.

On the head of the cock
just wanna get, just wanna give.
On the head of the cock
lives an actor.
On the head of the cock
you run home to live your life.

I want to be loved,
to bury some of my phobias.
I want to give love
and hold you flowers at my funeral.

Dear Romeo,
after the rodeo
this disco is dead and you lay wounded.
And we can never ever fix this accident.
And in any case you lay wounded."
Perjantaina oltiin istumassa ja pitkästä aikaa kävin toisessa kodissanikin Braahenkadulla. Uh, aamulla satoi kaatamalla. Tosin se osoittautuikin vain aamupalani ääneksi...

Lauantaina eiris11 yllytti nappaamaan pyörän alle ja polkaisemaan Kultanummen kautta Turun keskustaan. ABC:llä piti olla nestevajauksen paikkaaminen, mutta saldona olikin vain nesteytynyt nahkakassi. Raukka on jo kerran saanut viinat sisälleen, kun isäpappa rikkoi lasipullon, nyt tyttölapsi unohti sulkea muovipullon kunnolla. Kaikesta huolimatta selviydyimme molempiin suuntiin ilman suurempaa heikotusta, nautimme barista istuntapaikasta ja muutamasta drinkistä.

--

Nyt on kokeiltu 40 senttimetriä selästä käsin ilman satulaa. Hienosti eteni korvat tötteröllä ilman ryysäystä. Nyt on kokeiltu puomia ja 40 senttimetriä irtohypytyksen muodossa. Pääsin sanomasta, ettei ole tietoa Lilianin toimivuudesta, ja johan se jo siellä meni kierros toisensa jälkeen oma-aloitteisesti "kujalle". Pikku-Amis jarrutteli epäluuloisesti ensin, mutta tutulla rohkealla tyylillä otti mallia mammasta ja esitti ponnistusvoimiaan.

Fhoenixin koulumalli ei sopinut ennen kaikkea oman takapuoleni alle. Kenties liian pieni istuin tuo 16". Siivet vetivät mutkalle. Kyllä se hieman valui eteenpäinkin, mutta mahdollisesti vain heinämahan takia. Istunta parani yhdellä kerralla jo!

--

Kyllä töissä on mukavaa. Silmänisku.

--

"Saisinko varata ajan maitolaktoosin imeytymiskokeeseen?"

Uuh, houmou! [Terence Trent D'Arby - Rain]Sunnuntai 08.07.2007 22:35

Veli laittoi ruokaa illallisseurueelle, intialaista ja kiinalaista. En käyttänyt puikkoja, koska olivat pirun vaikeat. Niin se aika vaan vierähti. Suunnattiin SETA:n juhliin Klubille. Oli tyttöä, oli poikaa, oli tytön näköistä poikaa, oli pojan näköistä tyttöä. Ihan hassua se vaan on aina. Jonne Aaronin näköisellä tytsyllä oli sikamakee tukka. Vaikkei kaveri myöntänytkään, niin siellä oli niin darkversion Jude Law! Uh, ja yks extinalainen tuoksui niiin hyvältä. En mä mikään hullu ole, se Escadan Summer oli vaan niin jees.

Kotimatkalla poikettiin yhden teinipojan kodin läheltä poimimassa yksi ilmeisesti ex-humalainen punapää, joka oli vieraillut huijausmuslimin reggaekämpässä.

"Mä en koskaan menetä humalassa tasapainoani enkä ymmärrä ihmisiä, jotka ei pysty pitämään viinaa sisällään", sanoi tuleva eläkeläispelaaja ja ihmetteli pahaa makua suussaan sekä mustelmia kehossaan.

--

Hyppäsin perjantaina ponillani elämäni ensimmäistä kertaa. Ilman satulaa about 30 senttiä. Eteni ja hyppäsi tasaisesti ja pyöreästi. Nice.

--

Töissä on ollut oikein viihdyttävää, kun näkee välillä "tuttujakin". Eihän sieltä malttaisi pysyä poissa edes.

--

"Step out your cool suit.
Snap on you wet boots.
And now eat all you mushrooms."

Oz-popot! [The Killers - Uncle Jonny]Perjantai 29.06.2007 01:13

Siinä se tiivistettynä. Tiistai 26.6. sujui oikein mahtavasti ja lumoavasti. Juotava, seura, miehet, pojat, matkat, keikat, musiikki, tunnelma ja meno! The Killers, Traffic Island & The Winyls. Hiki ja huuto! Aivan mieletön tunnelma ennen kaikkea. Ei haitannut, vaikkei ne kovin kummoisilta muurahaisina näyttäneetkään. Näin mä silti ne itämaiset matot, sen liivipuvun ja NE kengät. Ma halua NE vitun popot! Raukat permannolla eivät edes nähneet niitä.

Ne kengät ja se upea tunnelma, jonka hieno musiikki teki.

--

"On the corner of main street just trying to keep it in line.
You say you wanna move on and you say I'm falling behind.

Can you read my mind?

I never really gave up on breaking out of this two-star town.
I got the green light, I got a little fight.
I'm gonna turn this thing around.

Can you read my mind?

The good old days.
The honest man.
The restless heart.
The promised land.
A subtle kiss that no one sees.
A broken wrist and a big trapeze.

Oh well,
I don't mind if you don't mind 'cause I don't shine if you don't shine.
Before you go, can you read my mind?

It’s funny how you just break down waiting on some sign.
I pull up to the front of your driveway with magic soaking my spine.

Can you read my mind?

The teenage queen.
The loaded gun.
The drop dead dream.
The chosen one.
A southern drawl.
A world unseen.
A city wall and a trampoline.

Oh well,
I don't mind if you don't mind 'cause I don't shine if you don't shine.
Before you jump tell me what you find when you read my mind?

Slipping in my faith until I fall.
He never returned that call.
Woman, open the door, don't let it stay.
I wanna breathe that fire again.

She said,
I don't mind if you don't mind 'cause I don't shine if you don't shine.
Put your back on me.

The stars are blazing like rebel diamonds cut out of the sun.

Can you read my mind?"


Aamulla kuvaamassa Maija Heikkisen ja eestiläissyntyisen Hamoren tahtojentaistelua: http://kuvablogi.com/blog/1082/38/. Amppa-hömpällä on pieniä puutteita työmotivaatiossa eikä se "pieni" ruhokaan oikein taida auttaa liikkumaan kevyesti eteenpäin.

Perjantaina pirtsakka juhannusvarsa jannie:n Jetille. Ei se oikeastaan ollut edes kovin pirtsakka, hieman kompuroi ja sitten nukkui ikuisuuden. Pieni piipero se oli. Onko shetlantilaiset aina sellaisia pienenä? Hinguin ratsastamaan islantilaisella ja siellähän rämmittiin metikössä, köpöteltiin asflatilla, kaahotettiin hiekkatiellä ja kiemurreltiin sänkipellolla. Ruuna oli puhki, mutta ainakin tuli todettua se ihan mukavaksi, joskin osaamattomaksi ratsuksi.

--

Kiire tuli taas, mutta ehdin 12.46 junaan. Hajuvesi unohtui. Noh, suuntana Kylmäkoski... Moi. Moi. Moi. Mä taidan mennä nukkumaan. Ruokaa nassuun, ei vieläkään pirteä mieli. Aika äijämeininki, yks ajeli haballa nurmikkoa ja toinen vuotias kaveri valitsi leluikseen mönkijän ja nokkakärryt. Hieman passionhedelmälikööriä nassuun, pirteämpi mieli. Nuoret istuivat sisällä ja oli hubaa.

Nyt yksi yö, ensi vuonna vain päivä ja sitten polttouuni:n kanssa viettämään täysi-ikäisyyttä Turkuun. Hyvästi suku ja maaseutu!

http://kuvablogi.com/blog/1082/39/

--

Pasqua ja Bäska!
Ensin viikonloppu tripillä Korppoossa. Ei ajettu ojaan, koska Bae ei tosiaankaan uskaltanut edes kesällä kaahata nopeusrajoitusten maksimilla niitä perkuleen mutkaisia saaristoteitä. Intoa piukassa, makkaraperunaa jannie :n talouden purressa. Liplop. Kello 22.30 oli pakko aloittaa hymyileminen (ja alkoholin nauttiminen), kun Tobbe H. availi kurkkuaan. Iki-ihana trubaduuri. "Muista sanavarasto: Pelle Svanslös ja knullerflettan", ilmoitti Ellu1984 ystävällisesti. Yleisö viritti tunnelman aika hyvään tilaan, naurulihakset puolestaan turhankin kireälle. Kalju, puntti ja suomileijonainen. Skini, uusnatsi? Ei. Ainoastaan suomalainen rauhanturvaaja. Puistokävely ja kärrynpyöriä.

En muuten sitten oikeasti muistanut, että Tobbella on niin mukava ääni. Laatulaboratorio Laxin perustaja, Laugh And A Half soitettiin sitten muuten heti toivomusvirkkeen päätyttyä. Saatiinpa kipale Billy-paapaakin. Kiitos ja tervetuloa Rentoon vaan!

Paluumatka lähenteli varmaan helvettiä lämpötilaltaan. Rupean elämään synnitöntä elämää...

--

Tervetuloa kotiin, sun varsallas on pukikavio!

--

Aura-vierailua taas. Viriteltiin pikku-Idan ötökkasuojaa vieläkin prommaksi.

--

Zonesyn kanssa tiirailemassa tyylikkäitä pukuja ja komeita miehiä. Ocean's 13, vaikka kaksitoista miestä jäikin väliin. Kuolatkaa te Plät Pittiä, se on rupsahtanut. Mä voin hykerrellä Clooneyn puhuessa ja ihastella sitä charmia. Muistatteko, kuinka se hymyilee J Lo:lle Out Of Sightissa? Niin. (Hiljaisuus.) Ai niin, oli viihdyttävä elokuva. Tollaisia suunnittele ja toteuta nerokkaasti -teoksia on aina jänskä katsella.

--

"Life is very short and there's no time for fussing and fighting my friend."
Nuoret riekkuivat metsässä, tammamammalla energiaa ja toinen ratsastuskerta loman jälkeen. Päätin päästää hieman spurttaamaan pitkällä sivulla. Eihän me päästy edes alkuun, kun laskeuduin jo malliikkaasti jaloilleni Lillanin viereen töllistellen toista nauraen "ai, osaat sittenkin pukittaa". Kaiken kaikkiaan kuitenkin oikein mukavaa taas, poni oli välillä uskomattoman kevyt edestä, vaikka paineli aika lennokkaasti eteenpäin.

Kaikille siis tiedoksi, ei välttämättä kannata ainakaan ilman satulaa antaa tuon spurtata energaa pois.

--

"Ei se mun poni taida edes osata pukittaa."

[Ari Koivunen - Still Loving You]Torstai 07.06.2007 02:55

Nautitaan sitten edes jostain.

--

"I will be there."
Iki-ihana laivatrubaduuri Tobbe Hoxell raahautuu Turun lähistölle (lue: Korppooseen). Jipjei! Olisihan se tosiaan mukavaa, kun viikonloppu ja kaikkea. Milläs sitten sinne saaristoon ja, ennen kaikkea, milläs sieltä pois sitten keskellä yötä?

Tää on niin tätä mun tuuria. Pitänee välitellä Rennon henkilökunnalle toivomuksia trubaduuri-illoista ja esiintyjistä samaan syssyyn. Oih, olisikin ihanaa istuskella toisessa olohuoneessa ja kuunnella Hoxellin poikaa.

--

"I'm sinking in the quicksand."