IRC-Galleria

Vihdoinkin! Vihdoinkin Tyrä ja kumppanit tiesivät yhtä hyvin kuin minä. Naima, Naima, Naima. Keskellä yötä katsoin ja keskellä yötä itkin. Oli se niin ihanaa. Jollei omassa elämässä tapahdu, niin saa kai sitä iloita edes toisten elämästä? Naima, Naima, Naima. Se oli upeaa!

Asema 62. Siinä toinen tunnin kestävä elämysreissu.

Last chancejä ja konkurssitaloutta. All work and no play makes Bae a dull girl. Ei muuten pidä paikkaansa. Erittäin viihdyttävä olen ainakin itseäni kohtaan edelleen.

Se on siis uusi elämä alkanut melkein.

Uinti on uusi harrastukseni. Alku on vain kovin kivinen, kun kesä tuppaa lopultakin tulemaan ja ajamaan paikat tauoille. Onneksi kotipaikkakunnan uimahalli pitää ovensa auki läpi niin sanotun kuumankin kauden. Minähän en maauimalaan itseäni polttamaan mene.

Töihin en todennäköisesti ole sitten kuitenkaan menossa, vaikka aikomusta olikin. TYKS:aan eivät halua ottaa ja muuten jostain kumman syystä ne työpaikat eivät ole kävelleet kotiovelle asti. Rennossa sain tarjouksen rautaromun siivoamisesta. Tällä haballa vai? Ei, kiitos.

Olen juhlistanut entisten tallituttujen syntymäpäiviä. Olen juhlinut teinien kanssa. Olen ollut pitkästä aika vanhassa kunnon Club Marilynissä, joka ei ole enää vanha kunnon Club Marilyn. Olen kauhistellut henkilöstönvaihdosta. Olen bongannut Pitkäletin, joka ei ole enää pitkäletti. Olen selvittänyt ylennyksen: ravintolapäällikkö. Olen sisäänheittettyjen listalla Castlessä. Olen kuunnellyt hyvää trubaduuria. Olen hymyillyt tolkuttomasti ja todennut viettäneeni hyvä illan pitkästä aikaa.

The Winyls versus Killer Aspect meni tutun bändin voitoksi. Ne vaan saa tytöt hymyilemään. Ei muuten ole enää kuntoa noihin koko yön läpi kestäviin kaukomatkoihin. Linja-autoasemat eivät ole nukkumista varten. Tulipahan onneksi taas nähtyä Oskukin pitkästä aikaa ja kuultua ilouutinen, joka sisälsi tiedon Jaarli Padingtonin palaamisesta keikkalistoille. Se Essentia pitäisi tsekata uudestaan. Tampereella live-esiintymisiä lähiaikoina?

Rento on rento eikä muuksi muutu. Avecillinen kutsu kesäkauden avajaisiin. Tästä lähin annan asiakaspalautettaa aina ja kaikesta. Ei alkoholia, alkoholia. Aivan sama. Kieu vaikka keskellä toria. Hauskaa on aina.

"Mitä tää peli nyt olikaan?"
"Rugby."
"Ai kuka?"
Allekirjoittanutkin sentään tiesi, mikä laji on kyseessä. On muuten aika viihdyttävää katsottavaa, mutta ei silti ymmärrystä riitä noille väkivaltaisuuksille - ja eihän se siinä viihdyttänytkään. Eipä tainnut kukaan muu tunnistaa edes Outkastin solistia niiden vipeltäjien joukosta.

Nyt on sitten ohi toukokuun loppu ja Lilian edelleen jakautumaton. Epätoivo iskee kohta, ei niitä poneja tänne Suomeen ikinä saada. Se siitä tulevasta omistajuudesta.

Se perhanan Aki Sirkesalokin meni kuolemaan. Millä helvetillä sitä nyt kuuntelee noita biisejä? Ovat niin hyväntuulisia, mutta tippa vaan silmään tulee. Saatana.

Rovaniemi Rock, Saaremaa, Isabella ja trubaduuri, Wanaja Festival. Muuta tarjolla?

--

"So unimpressed, but so in awe.
Such a saint, but such a whore.
So self aware, so full of shit.
So indecisive, so adamant.
I'm contemplating thinking about thinking.
It's overrated to just get another drink in.
Watch me come undone."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.