IRC-Galleria

Olivat käyttäneet ponin "kotimittauksessa" ja perhanan mitta oli näyttänyt yli 149 senttiä kenkien kanssa. Okei, kengityksestä on yli kuukausi ja kyseessä ei ollut virallinen mittaus, mutta tätähän tässä on pelätty.

No, eipähän tarvi sitten edes miettiä, pitäisikö saada joku kisaamaan poniluokkia. Gimiton omistajakin totesi iloisena, että voi siirtää oman hevosensa matkaratsuksi ja hypätä meikäläisen minihevosella. Enkä mä edes tiedä, kuinka pitkään nykyinen ratsastaja on kiinnostunut kisaamaan tuolla, jos menestystä tulee - vaikak tulisikin sitten vain avoimissa.

--

Hitto, tämä levy ja varsinkin tämä kappale aiheuttavat todella vahvan assosiaation tapahtumarikkaseen ja ehkä aavsistuksen huonovointiseen mutta myös voitokkaaseen Europarlamentti-reissuun Strasbourgiin lukioaikana. Justiinsa olin hankkinut Negativen depyyttialbumin ja kuuntelin sitä repeatillä. Saan itseni nytkin siirrettyä siihen hotellihuoneeseen erittäin selvästi, ovi on auki ja toinen huonekavereista peilailee itseään käytäväpeilistä. Mä seison napit korvilla ja mietin häkkieläintä muistuttavaa basistia.

--

"God save the queen but why can't god save me?

And the more we grow the less we know until the time we lose it all."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.